2777
2789
باید پیام رسان بله رو روی گوشیتون نصب کنید هفتاد و دو ساعت قبل از پرواز به جز فکر کنم جمعه ها تو ساع ...

ببخشید قیمت ارز دولتی چقد بود؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام دوستان صبح بخیرخب گزارش این ماه اینکه بخاطر شرایط شدیدا تو قسط و قرض افتادیم بیاید بگم چیکار کر ...

خیلی عالی بود👏👏

خیلی خوبه که از مدیریتتون در مواقع بحرانی میگید ،تجربه ی خوبیه 

قسط دادن هم در ماه یه نوع پس انداز هستش عزیزم

عالی مدیریت کردی👏👏👏

ما هم از افق خرید کردیم خیلی خوب تخفیف گذاشته بودن مثلا روی پنیر پیتزا یک کیلویی  صد تومن تخفیف داشت  ،یا روی زیتون  تقریبا ۵۰ درصد تخفیف داشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر از هممون مفید درخواست کارت بدید مفید کارت ارسال میکنن دم درتون.برنامشم نصب میکنید و اونجا ...

من ویپاد داشتم به همون وصل کردم.درسته.

مرسی عزیزم 💚تقریبا ۳تومن هم یه هفته تو کیف پول بود حالا مدتش دقیق یادم نیست.ولی دیدم ۳۰تومن سود ریخته برام😅خیلی خوشحال شدم حتما بازم پول میزارم توش 🥰

سلام دوستانامیدوارم حالتون خوب باشهمیشه برای هر کدومتون مقدور هست بگید چند درصد از درامدتون رو پس ان ...

سلام عزیزم ممنون ان شاالله حال شماهم خوب باشه 🌸

عزیزم من از قانون20-80 استفاده میکنم و برای خودم خیلی روش خوبیه یعنی ببین عزیزم اینطوری :

80درصد رو اینطوری تقسیم میکنم : 

14درصد خرج خودم و همسرم 

10 درصد پس انداز شخصیم 

8درصد قر و فرم و روتین پوستیم و..

20 درصد قسط وام ازدواج 

28 درصد برای خرید جهیزیه مون 

و اون 20 درصد دیگه پس انداز دونفره مونه.

در آمد ماهانه 11 تومن + 15 تومن که هرماه از وام دارمون طلب داریم . و بر اساس‌در آمد درصد بندی کردم 👌🏻 شماهم اگر خواستی میتونی از این روش استفاده کنی خیلی عالیه🌸

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
سلام عزیزم ممنون ان شاالله حال شماهم خوب باشه 🌸عزیزم من از قانون20-80 استفاده میکنم و برای خودم خیل ...

خیلییی ممنونم که وقت گذاشتین و توضیح دادین

میبینم اینجا همه دارن درصد بندی میکنن

یکم اول کاری نابلدم توی پیدا کردن این درصدها(اینکه چه مقداری رو به هر بخش اختصاص بدم و چه درصدی بذای پس انداز در نظر بگیرم)

سلام دوستان بنظرتون برای خرید طلا دست نگه دارم یا برم بخرم فردا قیمت ها مجدد افزایشه

سلام عزیزم وقتت بخیر 🌸

طلا رو هر وقت بخری خوبه 👌🏻 یه ویدیو تو اینستا دیدم که میگفت بهترین زمان خرید طلا الانه 👌🏻 دقیق نمیدونم چند تن طلای دیگه مونده تو معادن های طلا دلیلشم این بود که یه زمانی طلاهم آرزوخواهد بود و کمبود طلا میشه و طلا در اون موقع بسیار گران میشه بگذریم.. 

اما طلا سرمایه ست هرموقع پول دستت بود حتی کمترینش رو بگیر اما دست نگه ندار🌱

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
دوستای خوبم لطفا یک راهنمایی بدین برای کسایی که ماه به ماه حقوق مشخص نمی گیرن و هر چند وقت یکبار که ...

سلام عزیزم وقتت بخیر🌸حالت چطوره؟ 

بهترین کار اینه که حقوق همسرت رو ب دست بگیری یعنی 20 تومن رو کامل به دست بگیری و بعدش وابسته ب شرایط برنامه ریزی کنی طوری که حتی بتونی پس انداز هم کنی توی دوماه برای خرجت هم کم نیاری سخته عزیزم اما زمانی که قلق بیاد دستت میدونی دقیق چیکار کنی 👌🏻 اگه برات مقدوره خودت هم توی خونه با گوشی در آمد‌داشته باش آموزش ادمینی ببین راحت ماهی 15 تومن دستت میاد فقط با روزی 3 4 ساعت کار با گوشی و تولید محتوا و.. 

من ویپاد داشتم به همون وصل کردم.درسته.مرسی عزیزم 💚تقریبا ۳تومن هم یه هفته تو کیف پول بود حالا مدتش ...

تو مفید یا ویپاد؟من به پولهای داخل مفیدم سود میاد و حتی یک روزشم حساب میکنه

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
نه عزیزم برداشت آنی مال قدرت خریده نه پول سهام و صندوقسقفشم ۲۰۰ میلیونه

بله.نقدینگی رو میشه برداشت کرد.ولی مفید خوبیش اینه که به همون نقدینگی سود میده و لازم نیست صندوق بخری

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
دوستای خوبم لطفا یک راهنمایی بدین برای کسایی که ماه به ماه حقوق مشخص نمی گیرن و هر چند وقت یکبار که ...

عزیزم پیامتو دوباره خوندم🌱

اول ب کمد لباس خودت و بچه ها و همسرت نگاه کن مطمئن باش خیلی لباس های نویی هست که چند بارم بیشتر استفاده نکردی لباس گرفتن خیلی خوبه اما سه چهار ماهی یبار نه هرماه 🌸 اون 5 6 تومنی که میگیری براش برنامه ریزی کن تقسیمش کن برای مهد دخترت کنار بزار و بقیش رو بجای لباس میتونی هرماه باهاش طلا بگیری 👌🏻 یا یه وسیله ای که خیلی نیازش داری 👌🏻 

سلام عزیزان روزتون بخیر 🌹 😊 دررابطه با کسب درامد خانگی امروز یه پیشنهاد شد به من برای تبلیغ یک امو ...

سلام عزیزم شبت بخیر باشه فدات بشم🌸 

بستگی داره شرایطش چطور باشه 

حقوقش ماهی چند تومنه ؟ اگه 4 5 تومن باشه و حتی بالاتر خیلی عالیه حتما قبول کن 

سلام دوستانلطفا کسانی که در خیاطی سر رشته دارن،‌لطف کنن بگن چه مادک چرخ خیاطی بخرم؟ و ایا میشه از دی ...

عزیزم چرخ خیاطی ژانومه و یاسمن خیلی خوبن . من خودم ژانومه دارم و برای خرید چرخ خیاطی حتما حضوری برو چون مجازی ممکنه وسایل هاش رو همراهش ندن اما حضوری وسایلایی که همراه چرخه رو حتما میدن🌸

منم همین میگم همسرم قبول نمی کنهالان جاریم بچش۴سالش شد یکی دیگه آورد اینم داره یه سالش میشه هر دوشون ...

عزیزم من مربی ام گروه لاغری رایگان دارم تو تلگرام اگه لینکش رو خواستی دورهمی تگم کن🌸

2810