2777
2789
نقطه امن رو چطور تعریف کردین؟ (برای اطلاع خودم میپرسم)

اصطلاح که برای خودم به کار میبرم 

نقطه امن برای هر کس متفاوت

از نظر مسکن خودم در نقطه امن میبینم 

یعنی نه صاحب خونه هستم که صاحب ملک 

اما استرس و دغدغه ماهیانه کرایه و سالیانه صاحب خونه ندارم✅✅

از نظر سواری ماشین داریم میشه نقطه امن اما خیلی نمونده که به هدفم یعنی ماشین جدید نزدیک بشم پس اینجا صبر میکنم تا ماشین عوض کنیم بعدش خرج غیر ضروری داشته باشم✅✅✅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا چه قدر بد . چرا ؟ کاش حداقل قبلش بگن این موضوع رو .

دقیقااا 

قبلش من همه توضیحات رو خوندم گفته بود محدودیتی نداره که چی بخری … دیگه در نهایت من همه فروشگاه های طلایی که می‌شد با وام دی.جی پی ازشون خرید کرد بررسی کردم و در آخر از طلاسی خرید کردم با ده تومن دو گرم ‌و صد و چهل سوت شد. 

با همین فرمول برای پیشرفت تلاش میکنم در زبان عامیانه میشه اولویت بندی☺️

عزیزم منم مثل شمافعلااولویتم خریدماشین ودراین راه سابیده شدم قشنگ ولی انشالله وقتی به هدفهای قشنگمون برسیم همه این سختیهاروفراموش کنیم ویه استراحت خوبی بخودمون بدیم تاادامه راه

آره واقعا منم دودل شدم میترسم کارمون اشتباه باشه بخاطر وام پول سپرده کنیم اونم باید کلی بمونه تا سکه ...

من یکبار سال ۹۶ سی میلیون سپرده کردم برای وام مسکن، تا یکسال پول تو حساب بود تا دوبرابری وام بگیرم، پولم ارزشش رو از دست داد و از بازار طلا و مسکن جاموندم

سلام دوستان کسی تا حالا از (ویمینو) وام گرفته؟ 

تا ۷۰ میلیون وام میده با بازپرداخت ۳۶ ماهه ، بدون ضامن با سفته ، فقط مدرک شغلی میخواد که اونم نمیدونم به چه صورته. 

اگه کسی از دوستان اطلاعاتی داره و وام رو گرفته ممنون میشم راهنماییم کنه🙏🙏🙏🙏 

دوستان اگه اطلاعاتی راجع بهش ندارید لطفأ از گوگل سرچ کنید چون منم تازه تو گوگل دیدم و عملأ هیچی راجع بهش نمیدونم🌹

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
من یکبار سال ۹۶ سی میلیون سپرده کردم برای وام مسکن، تا یکسال پول تو حساب بود تا دوبرابری وام بگیرم، ...

بله عزیزم کاملا درک میکنم ما خودمون سال 96 توشهرمون یه خونه 50متری خریدیم 62تومن خودمونم خرجش کردیم بخوردع 4سال بعدش فروختیم 700میلیون

طلا داره میره بالا، اونوقت هنز پولتون رو سپرده میکنید و دنبال وامید؟

عزیز طلا برای سرمایه‌گذاری بلند مدت خوبه من میخام وام بگیرم ما شین عوض کنم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
دارم کد بورسی اگاه رو هستم

صندوق طلا تو کارگزاری اگاه میتونید بخرید

از 100 هزارتومان به بالا 

صندوق کهربا صندوق عیار  جز صندوق های خوب هستن

در کل همشون شبیه هم رشد میکنن

این دو تا پشتوانه اشون سکه و شمش هس

من خودم کهربا دارم راضیم 

و از همه مهمتر امنیت دارن و مطمئن هستن

مث میلی و طلاسی شخصی نیستن

سازمان بورس و اوراق بهادار پشتوانه اشون هس

عزیز طلا برای سرمایه‌گذاری بلند مدت خوبه من میخام وام بگیرم ما شین عوض کنم

الان سی درصد ماشین رشد کرد، بعد، وام پول مفت که نیست، باید با درصد اضافه برگردونین، برای مشاغل با درآمد ثابت خوبه

الان سی درصد ماشین رشد کرد، بعد، وام پول مفت که نیست، باید با درصد اضافه برگردونین، برای مشاغل با در ...

عزیزم من ۲۰روز پول گذاشتم بانک برای وام اگر طلا میخریدم که نمیشد الان بفروشم ضرر میکردم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
صندوق طلا تو کارگزاری اگاه میتونید بخریداز 100 هزارتومان به بالا صندوق کهربا صندوق عیار جز صندوق ها ...

خب بلد نیستم خرید کنم کار باهاشون رو بادنیستم میشه لطف کنی بهم بگی توخصوصی ک تاپیک هم شلوغ نشه

کدوم قسمت برم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2810