2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درود صبحتون بخيرو شادي 🙋‍♀️روزمونو با چندتا جمله انگيزشي شرو ميكنيم 💪 هیچ وقت زیاد ت ...

عزیزم به این فکر کن که درسته طلا نخریدی اما زندگی کردی

خرج کردی تفریح کردی آسایش داشتی

ما طلا رو می‌خریم برای همچین چیزی از گذشته لذت ببر و الان پس‌انداز من اصلا عذاب وجدان نداشته باش❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام دوستان صبح بخیر

خب گزارش این ماه اینکه بخاطر شرایط شدیدا تو قسط و قرض افتادیم بیاید بگم چیکار کردیم که من به خریدامون رسیدیم و هم از کسی قرض نگرفتیم:

تو حساب و کتابامونم به مشکل خوردیم چون حدود ۵ تومن قرار بود کسی کمکمون کنه که آخرین لحظه گفت نمیتونم.۴ تومنم همسرم اضافه کاری رفته بود که گفتم ماه بعد میدن،اجاره خونه هم که از ماه بعد میده مستاجر 😑عملا ۱۴ تومن کم آوردیم.

خب قبل اینکه اون عزیزی که قرار بود ۵ تومن بده و نداد ما اومدیم حساب قسطا و قرضا رو کردیم.

یک میلیونو ۵۰۰ کم میاوردیم فقط برای اقساط.مقداریشو از خرج ماه قبل ته کارتم پس انداز کرده بودم.

بقیشم  از دو ماه قبل هرچی پول نقد داشتم مثلا برای خانوادم خرید کرده بودم اجبارا پولشو نقدی میدادن و یکم طلا فروخته بودیم، خورده پولها رو نقدی داده بود یا گاهی میومدم تو راه ۵۰ تومن از عابر میگرفتم میزاشتم تو کیفم(اگر پول تو کارتم باشم راحتر خرج میکنم🤭) و پولایی که از تخفیفای اسنپ که میگرفتم همشو نقدی تو باکس گذاشته بودم 

همه اینا ۲۵۰۰ شده بود

۲ تومنشو شوهرم رفت ریخت به حساب.قسطامون درست شد بدون اینکه لازم باشه به کسی رو بزنیم.

شبشم چون تولد افق بود کلی آف زده بود رفتیم خرید وسایل صبحانه،مایع شوینده لباس(این قیمتش مفت بود خریدم😄)،شامپو،ماست و تخم مرغ وپنیر پیتزا وبیسکوییت و... خریدیم شد ۷۵۰.لحظه آخرم یه بسته ماهی تازه برداشتم چون خیلی وقت بود فرصت خریدشو نداشتیم اونم آف داشت خریدم.و با اعتبار تارا دادیم و فقط ۳۰ تومن نقدی دادیم

یه مرطوب کننده میخواستم که قیمتش رو داروخانه ۴۶۰ میداد از اسنپ با ارسال رایگان ۲۹۰ گرفتم با ۴ قسط ۷۳ تومنی😃

بخاطر اون ۵ تومن که کم آوردیم همسرم خیلی نگران بود و میخواست قرض کنه که گفتم من وام ویپاد ۱۵ تومنی ام فعال نشده ولی ۱۰ تومنی رو باز میتونیم بگیریم.

اونو گرفتم هم ۵ تومن کمبود قسطمونو بدیم هم ۵ تومن بمونه دستمون تا آخر ماه

فریزرمم پره فقط لپه و لوبیام آخراشه منتظرم آف بخوره بخرم

و میوه و سفر با اسنپ و ... که یک تومن برای اینها از همون پول نقدا که ریختم داخل کارت کنار گذاشتم و این ۵ تومن ویپادم هست

من تند تند وامای ویپادمو تسویه کردم به پله ۱۰ تومنی برسم.بعضی دوستان میگفتن اشتباهه ولی واقعا این وام الان کمکمون کرد چون تو این دوره زمونه برادر به برادرش قرض نمیده و همسرم مجبور بود به صد نفر رو بزنه که من نمیپسندیدم خودشو کوچیک کنه ویپاد مثل یه برادر پول بهمون قرض داد😍😁

امروزم خیلی خسته بودم بعد دو ماه بدو بدو و تمام بدنم درد میکرد ،مرخصی گرفتم و رفتم کلینیک بیمه در عرض ۵ دقیقه ویزیت شدم و بهم مسکن و ویتامین داد،استعلاجیم گرفتم

دخترمم بردم بهش شربت و قطره بینی داد 

به همسرم بود میرفت اینا رو از داروخانه میگرفت که ۱۰۰ تومنی میشد پول اینا

هفته دیگه تولد یه عزیزی هست ۵۰۰ از پولای نقدیم گذاشتم براش کادو بخرم

پس انداز و خرید طلا و پارسیان نداشتم  ولی از همین مدیریتم خیلی راضیم و همین که همسرم خوشحال بود و هی میره مزاد میگه چجوری همه قسطا رو دادی هنوز پول داری 😁😁

خدا رو شکر تا اینجای این ماه بسیار سخت و پر چالشو به سلامت گذروندیم.خدایا شکرت❤

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
چقدر تفاوت داریممن خیلی جاها از خیلی چیزا که دلم خواسته گذشتمخیلی از خود گذشتگی ها کردم، از خواسته ه ...

مادر منم به من سراسر فداکاری آموخت یه وقت هایی فکر می‌کنم توی زندگیش قربانی شد تا من ‌خواهرم قربانی نباشیم به شدت مهربونه وچیزی برای خودش نخواسته تا حالا اما این دیدگاه هم اشتباهه من بعد ۴سال زندگی مشترک توی ۵سال متوجه شدم فداکاری حد واندازه داره وقبل اون باید به نیازهات توجه کنی مه تهش نشی یه قربانی 

سلام دوستان صبح بخیرخب گزارش این ماه اینکه بخاطر شرایط شدیدا تو قسط و قرض افتادیم بیاید بگم چیکار کر ...

عالی جلو رفتی😻😻😻

ویپاد هم باهات موافقم دقیقا عین یه رفیق اینجور وقت‌ها به داد آدم میرسه

عزیزم من مارک اکووکس دارم پارسال خریدم خیلی تحقیق کردم دیدم این مدل تنها مدلی هست که توی ایران نماین ...

عزیزم جارو رباتیک شما به ریشه های فرش گیر نمیکنه؟ 

من موهام بلنده و همیشه باز میذارمشون توی خونه، خسته شدم از جارو کردن موهای ریخته شده‌ام، میخواستم بدونم موهای بلند به پره هایی که زیر جارو هست گیر نمیکنه؟

خواهرا سلام. دندان عقلم خیلی اذیتم و درد میکنه. بیمه تامین اجتماعی دارم. کجا کم هزینه میکشن ؟ باید ح ...

دانشگاه تهران و شهید بهشتی دانشکده دندانپزشکی داره

برای کارهایی مثل کشیدن دندون پیشنهاد میکنم برید اونجا

عزیزم جارو رباتیک شما به ریشه های فرش گیر نمیکنه؟ من موهام بلنده و همیشه باز میذارمشون توی خونه، خست ...

سلام عزیزم یه مدل فرشم که ریشه‌هاش گره داره گیر می‌کنه که خب دادم زیر فرش بقیه نه

برای گرفتن مو که عالیه

اصلا من بخاطر همین خریدم گربه دارم برای موی گربه خریدم همه رو جمع می‌کنه

2810