درود صبحتون بخيرو شادي 🙋♀️
روزمونو با چندتا جمله انگيزشي شرو ميكنيم 💪
هیچ وقت زیاد تو رخت خواب نمون
مگر اینکه بتونی تو رخت خواب پول در بیاری👌
یا باید روی پولات کنترل داشته باشی
یا بی پولی تا آخر عمر کنترلت می کنه!
درمورد پس انداد كودكان من براي دختر و پسرم جدا قلك خريدم الان چند ماهي ميشه و حس خوبي دارن هر موقع كار مثبت انجام ميدن منو باباش بهشون پول ميديم حالا هرچقد شد بعد مادربزرگهاو بابابزرگاشونم هراز گاهي پول ميدن ميندازن توش ان شاءالله جمع بشه باز ميكنم يه مبلغي اسباب بازي يا لوازم تحرير يا بازي هوشي يا كتاب براشون ميخرم يه مبلغ كمك به ديگران يادشون ميدم مثلا تو صندوق صدقات معلولين ......يه مقدار هم ميريم طلا فروشي پارسيان ميخرم براشون هرجا هم نياز بود ما كمكشون ميكنيم يه پولي سر پولهاشون ميزاريم
اگه اين روشهارو به ما ياد ميدادن قطعا وضعمون خيلي خيلي بهتر از الانمون بود
و واقعا هنوز نتوتستم با اين موضو كنار بيام كه سوسو تو از سال ١٤٠١به قبل واقعا تو چه فازي بودي به چي فكر ميكردي دريغ از ذره اي پس انداز🤦♀️ شايد در سال فقط يك تيكه الي دو تيكه طلا ميخريدم 😫 واقعا سوزشي اين حركت برام گذاشته كه نگو .....😢
درسته همديگرو دلداري ميديم خودمم دلداري دادم به دوستانه تاپيك كه اشكال نداره دير نشده ماهي رو هرموقع از اب بگيري تازستو اينجور حرفا.........اما نشخوار ذهني داره اذيتم ميكنه و نداي درونم به هيچ وج قانع نميشه 😭
الانم كه همش تو سرم ميزنه ميگه ديدي داره همه چي گرون ميشه ديگه خدا بيامرزه طلاي يك گرمو دو گرم به بالارو كار به سوت رسيده كه حتي بعضي وقتا پولت هم جور نمياد سوتي بخري🤦♀️😫
بعد من ميگم خداروشكر خودمو خانوادم سلامتي دارم اما ميگه هر چي جاي خودش خوبه سلامتي جاي خود پس اندار هم جاي خود الكي خودتو گول نزن😰
شما هم نداي درون داريد؟
خداروشكر نداي درونم بدجنس بدزات نيست حرف حقو ميزنه كلا خيلي راهنماييم ميكنه اما غر خيلي ميزنه و اشتباهاتمو هزار بار تكرار ميكنه و همش شعارش اينه كه درست زندگي كن يبار به دنيا مياي و زمان كمه فرصتي براي اشتبا نيست تو امروز ٣٠سالته هميشه جوان نيستي و .......😂
ببخشيد طولاني شد 🤭
الهي به توكل نام اعظمت الهي همتون دلتون شاد باشه حسابهاتون پربركت باشه🤲