2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حوصله داری بیار خیلی خوبه مال منم پشته همن الان جفتشون باهم مدرسه میرن اگه میخواستم صبر کنم اولی بره ...

منم همین میگم همسرم قبول نمی کنه

الان جاریم بچش۴سالش شد یکی دیگه آورد اینم داره یه سالش میشه هر دوشونم عنق و اخمو و بدقلق هستن پوستشو کندن یه بیرون میره هر دوشون گریه می کنن بزرگه فرستادن مهد دو روزم نرفت

تازه فک کن۴سال بخاطر این نرفته الان یکی دیگه آورده هنوز بزرگه مثل بچه هاس اینم باید بزرگ کنه سخته ولی دختر من گوش شیطون کر با همه گرم میگیره همه دوسش دارن تازه با لینکه کوچیکه عاشقه بچس خودش یه سال و نیمشه ولی بچه میبینه نازش می کنه بازی کنه ولی همه میگن بچه تو این سن حسوده نمیدونم

بعدم بخوام اقدام کنم اول باید۱۰الی۱۲کیلو کم کنم دوباره خامله بشم  دنبال یه رژیم خوبم

کلینیک دندونپزشکی دانشگاه تهران انتهای امیرآباد

یاس جان نوبت گرفتنش چجوریه؟شما خودت این کلینیک انجام دادی؟ چه خدماتی دارن؟  منم میخوام دندونامو درست کنم خب هزینه ها رو که میدونی....همسرمم استارت زده وداره درست میکنه... پسرمم میخوام فیشور کنم دندوناشو براهمین پستت رو که دیدم گفتم بپرسم از کیفیت وقیمتش... هرچند به درد خیلی ها میخوره ثواب میکنی جواب بدی♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
توی دوران مدرسه، دوره راهنمایی همکلاسی هایی داشتم که عاشق ازدواج و بچه بودند.در به در به دنبال کیس ا ...

همیشه دید وحس مثبت داشته باشید به همه آدمها با هر نژاد ودیدگاهی که باشن.

بنظرم دورهمی مناسب و درخور صحبتاتون نیست چون اونجا هرچی هست توهین و پایین آوردن شأن آدمای دیگه درش پیدا نمیشه .

کمی آهسته تر فریاد کن ای دوست 

سلام بچه هااااااا @masumehjoon‍ @کاربرقدیمی،اماجدید‍ @عشقم_محمدم‍ @مستانه7‍ و باقی دوستان میدونم ج ...

سلام عزیزم.خدا رو شکر😘🙏🏻

من خواننده خاموش هستم ولی خیلی خوشحال شدم🤗

التماس دعای زیاد دارم. من هم منتظرم🙏🏻

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
خداخیرتون بدهممنون بابت توضیحات کاملتون

خواهش میکنم🌷💚 زمانی اگه خواستی ان شاالله کارگاه‌ یا مغازه بزنی، چرخ راسته دوز بهترین گزینه است

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
عزیزم شمامیدونید ژانومه تایوان کدوم مدلش واسه خانگی خوبه

ژانومه ۸۰۲ ژاپن، با تایوانیش کار نکردم، شکل تایوانی با ژاپنی یه کم فرق داره

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
یعنی 200میلیون با4ماه ونیم بحساب باشه که 200تومن باسود23٪وبازپرداخت 18ماهه بده بنظرمن اصلانمی صرفه ت ...

عزیزم این بانک ها سپرده رو مسدود نمیکنن بعد از پرداخت وام؟

اخه فکر کنم من یه جا خوندم که بانک سپه تو این طرحش که شما گفتید بعد از پرداخت وام اصل پول رو تا پرداخت کامل وام مسدود میکنه و نمیشه برداشت کرد

بله اسم هردوش ۲۳ درصده ولی مثلا شما یه وام ۱۰ میلیونی از ویپاد بگیرین ۱۲ ماهه، ماه به ماه مبلغ سود ک ...

سلام عزیزم

این فقط برای وام برآینده؟

چون من برای پشتوانه از پشتیبانی پرسیدم گفت اگر قسط بندی کنی هر ماه باید سودو بدی.یعنی برای ۱۰ تومن ماهی یک ششم بدهی به علاوه ۱۸۰ تومن.بخاطر همین من سرماه تسویه میکردم.اگر اینجوری میگی باشه که خیلی خوبه.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

درود صبحتون بخيرو شادي 🙋‍♀️

روزمونو با چندتا جمله انگيزشي شرو ميكنيم 💪               

هیچ وقت زیاد تو رخت خواب نمون
مگر اینکه بتونی تو رخت خواب پول در بیاری👌

یا باید روی پولات کنترل داشته باشی
یا بی پولی تا آخر عمر کنترلت می کنه!

درمورد پس انداد كودكان من براي دختر و پسرم جدا قلك خريدم الان چند ماهي ميشه  و حس خوبي دارن هر موقع كار مثبت انجام ميدن منو باباش بهشون پول ميديم حالا هرچقد شد بعد مادربزرگهاو بابابزرگاشونم هراز گاهي پول ميدن ميندازن توش ان شاءالله جمع بشه باز ميكنم يه مبلغي اسباب بازي يا لوازم تحرير يا بازي هوشي يا كتاب براشون ميخرم يه مبلغ كمك به ديگران يادشون ميدم مثلا تو صندوق صدقات معلولين ......يه مقدار هم ميريم طلا فروشي پارسيان ميخرم براشون هرجا هم نياز بود ما كمكشون ميكنيم يه پولي سر پولهاشون ميزاريم

اگه اين روشهارو به ما ياد ميدادن قطعا وضعمون خيلي خيلي بهتر از الانمون بود 

و واقعا هنوز نتوتستم با اين موضو كنار بيام كه سوسو تو از سال ١٤٠١به قبل واقعا تو چه فازي بودي به چي فكر ميكردي دريغ از ذره اي پس انداز🤦‍♀️ شايد در سال فقط يك تيكه الي دو تيكه طلا ميخريدم 😫 واقعا سوزشي اين حركت برام گذاشته كه نگو .....😢 

درسته همديگرو دلداري ميديم خودمم دلداري دادم به دوستانه تاپيك  كه اشكال نداره دير نشده ماهي رو هرموقع از اب بگيري تازستو اينجور حرفا.........اما نشخوار ذهني داره اذيتم ميكنه و نداي درونم به هيچ وج قانع نميشه  😭 

الانم كه همش تو سرم ميزنه ميگه ديدي داره همه چي گرون ميشه ديگه خدا بيامرزه طلاي يك گرمو دو گرم به بالارو كار به سوت رسيده كه حتي بعضي وقتا پولت هم جور نمياد سوتي بخري🤦‍♀️😫

بعد من ميگم خداروشكر خودمو خانوادم سلامتي دارم اما ميگه هر چي جاي خودش خوبه سلامتي جاي خود پس اندار هم جاي خود الكي خودتو گول نزن😰

شما هم نداي درون داريد؟ 

خداروشكر نداي درونم بدجنس بدزات نيست حرف حقو ميزنه كلا خيلي راهنماييم ميكنه اما غر خيلي ميزنه و اشتباهاتمو هزار بار تكرار ميكنه و همش شعارش اينه كه درست زندگي كن يبار به دنيا مياي و زمان كمه فرصتي براي اشتبا نيست تو امروز ٣٠سالته هميشه جوان نيستي و .......😂

ببخشيد طولاني شد  🤭

الهي به توكل نام اعظمت الهي همتون دلتون شاد باشه حسابهاتون پربركت باشه🤲 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810