2777
2789
آخه توش نوشته روزی 12امتیاز به ازای 100تومن 1امتیازباید بیشتر امتیاز میداد؟چی بگم

ویپاد خیلی تو این امتیاز دادن ها تقلب می کنه من کاملا چک کردم و حتی اسکرین گرفتم و اسکرین هم تاریخ داره 

هفته پیش امتیاز من تو ویپاد ۹۵ بود 

هیچ پولی هم برداشت نکردم پریشب ۸۰۰ تومن به حساب ویپاد واریز کردم الان که نگاه کردم امتیازم ۹۴ بود 

کاملا معلومه سیستم رو برای امتیاز دادن دستکاری کردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر زحمت کشیدین و کانل توضیح دادین، ممنونمراستش من بیشتر شک دارم که پس اندازمون به اندازه کافی نباش ...

خواهش میکنم عزیزم 

منم چون پس اندازی نداشتم تو این سالها یکم این دو سالی ک با تایپیک اشنا شدم رو سخت گرفتم 

اما سعی کردم ب بقیه جوانب هم رسیدگی کنم 

واقعیتش چهارنفر با این مخارج بالا و حقوق واقعا سخته تعادل نگه داشتن 

انشالله ب کمک هم تو این تایپیک مسیر درست رو برا زندگیامون انتخاب کنیم.❤️

ویپاد خیلی تو این امتیاز دادن ها تقلب می کنه من کاملا چک کردم و حتی اسکرین گرفتم و اسکرین هم تاریخ د ...

برا پشتیبانی با عکس بفرستید بررسی میکنن 

من قبلا مشکل ندادن سکه داشتم وقتی پیام دادم چک کردن و اضافه شد

بستگی به خودت داره من خودم ۱۴۱ دارم عالییییییییییییی.یعنی تسلطی که موقع رانندگی و پارک کردن به اطراف ...

ممنونم‌ عزیزجان

خیلی لطف کردی 

خدا خیرت بدهد

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
اگر همون ۳۰۰ داری ۱۱۱یا تیبا بخر تا بتونی یکم مدل بالاتر بگیریاگر چون ناشی هستی و میترسی خطو خش بیفت ...

ممنونم خیلی زحمت کشیدی 

انشالله بتونم یه ماشین خوب گیرم بیاد 🌱

سلام وروزبخیرخانمهای گل 🌼🌼بچه هامنوراهنمایی کنیدکم اوردم ازشوهرم🙁🙁یه هفته پیش رفته دوتاشیشه بزرگ ...

عزیزم شما به تنهایی داری برا هدفای مشترک میجنگی 

می‌دونم الان بگم شمام بی خیال باش سختته نمیتونی  میخای جلو بیفتی ولی  اصلا کار درستی نیست شما از خودت بزنی از او بر شوهرتون کلن از تفریحش نزنه چون همین آدم صبا صبح اصلأ نمیگه درست درد نکنه 

میگه خواستی جمع پس انداز نکنی 

حالا یا شمام بشو مث خودش پول بردار  به اسم تفریح استخر آرایشگاه خودت ولی از اوبر ببر تو پس انداز 

یا هم اگر می‌دونی اخلاقشه عادت از گذشته داره با هاش صحبت کن 

و همون روشای  پول تو جیبی مختص خودش بزار ...یا کلن همه کاره برا پول خودت بشو 

عزیزم ما تجربه خودرو ساینا رو داشتیم ، سه سال برامون کار کرد فقط بنزین زدیم و تعویض روغن و واقعأ هیچ ...

واقعا موندم بهترین تصمیم چیه 

هر کسی یه چیزی میگه 😶🥲 

تیبا هاچ بک هم دیدم قشنگه.

داره مجوز مهدکودکم هم میاد گفتم سرمایه ام بمونه برای وسایل مهدم 🥰🍓 

راستی خانم پیشنهاد اسم مهدکودک هم بدهید 😅

من خیلی خوشحالم همیشه دوست داشتم یه کسب و کاری را شروع کنم . 

ببینید همه جای دنیا نوع ارتباط ادم ها تغییر کردهتنهایی به تعداد خواهر و برادر ربطی ندارهاصلا هیچ تضم ...

عزیزم درست میگی من خودم هم برادرم مهاجرت کرده و رابطه اونجوری نداریم همسرم هم دوره از خواهر برادرش و اونم رابطش کمه. رو کمک کسی هم نمیتونیم حساب باز کنیم.فقط خانوادمون بیشتر می بینیم. ولی حداقل ما بچگی خیلی با هم بازی میکردیم و همبازی هم بودیم و خاطرات خوشی داشتیم که بچه های الان به دلیل تک فرزندی محرومن.

بعضی وقت ها قسمت های داخلی طلای دست دوم یه چیز قرمز مثل زنگ زدگی هست اون چیز خاصی هست؟چندین بار دیدم ...

من یه بار پرسیدم گفتن جوش خورده  ک نخریدمش یه  انگشتر. از این فیوژنا بود 

2810