2777
2789
منم دلم میسوزه اما خب بنا ب دلایلی دلم نمی‌خواد بچه بیارم با اینکه خیلی بچه دوست دارم نه اعصاب شو‌دا ...

ایشاالله خدا هرچی که خودش صلاح میدونه برای هممون رقم بزنه

منم بچه اول ناخواسته بود 

واقعا ادم نباید ناشکر باشه 

من الان یکی از دوستانم هی گفت نمی خوام می ترسم هردفعه اقدام کرد و نشد هم خوشحال بود هم ناراحت ولی الان یه سال و نیم می گذره تو اقدامه و هنو بچه دار نشده خیلی ناراحته رفته زیر نظر دکتر ایشاالله بهترین اتفاقا برامون رقم بخوره

من تو دسترس نگذاشتم که ریخت و پاش بشهبعدم فقط خودم تو آشپزخونه هستم و پخت و پز میکنم ( ۹۰ درصد مواق ...

منم فقط خودم غذا درست می کنم ولی خب چون بیشتر اوقات پیش مامانمم با هم میشم۴نفر و البته خیلی بخوریم غذا اندازه۱۰تا۱۲نفر میذارم برای دووعده هیچی هم نمی مونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم در نهایت تصمیم گیری با خودته و خودت با شرایطت اشنایی ولی بنظر منم الان بیاری برد کردیدوس ...

ای کاش همسرم اینو درک کنه😔به قول شما اون تکراره یه طرف که تا چهارسال برسونی بچه را و دوباره باردار بشی و این بهم خوردن هیکل و خلقیات هم یه طرف

رحم بعد ۳ سال تازه بهبود پیدا میکنه من خیلیا رو دیدم فاصله سنی کمه وقتی بارداری میشی رسیدگی به بچه ا ...

من خودم تو بهترین موقعیت بزرگ شدم و بچمم تو بهترین موقعیت بزرگ می کنم از نظر لباس چون خودم خیاطم لباسای بیرون که بتونم خودم میدوزم پول الکی به تولیدی و فروشنده نمیدم‌ ولی لباسای خونگی همیشه بهترین مبگیرم قیمت مهم نیست چون هرچی پول بدی اش می خوری از نظر تغذیه هم کنار خودمون هرچی بخوریم می خوره

یه سریا هستن میگن هر روز براش ماهیچه بذار ماهی بده به نظرم همه چی اندازه خوبه من هر روز ماهیچه و ماهی نخوردم ولی قدرت بدنیم خوبه ولی همون که رو بچش حساس و انقد بهش رسیده تا به قولی بدن قوی داشته باشه همش مریضه یا یه جاش می شکنه

من خداروشکر صاحبخونم و اگر دوس دارم یکی دیه بیارم تو فاصله کم چون با هم بازی کنن بزرگ بشن برا منم راحت تره

من الان جوونم دوس دارم در کنار بچه هام یکمم برای خودم باشم ولی چون دخترم یجوریه میگه تو خونه باش باهام کاری نداشته باش و بغلم نکنی مهم نی میگم حداقل این چهارسال که نه سفر درست میشه رفت نه تفریح خوب برا دوتا بچه باشه تازه بزرگتر بشن تو درسها هم کمک هم میشن

ببین بایه مشاورمشورت کن یه ترفندایی یادت بده کیف کنی😅😅من کارگاه هاشوشرکت کردم به دوتاخانوم اینجاهم ...

سلام عزیزم لینک کانال این مشاور رو میشه بفرستین؟ دعوت به دوستی براتون فرستادم قبول نکردین. 

مادربزرگ شما باید برای شما تعیین کنه؟؟؟ شما خودت باید بسنجی ببینی خاله ات برای شما چیکار کرده یکی هس ...

درسته ولی منظورم این بود که اونا هم ۵۰۰ اوردن مامان بزرگم که بزرگ همه بود ۱ تومن داد

الان انتظار بیخودی از من دارن که بیشتر از یه تومن بدم

از بابت ارزش هم بله خیلی جاها کمکم کردن در غم کنارم بودن

اگه هر پولی هم بذارم تو پاکت به همسرم باید بگم همون ۵۰۰ وگرن انتظارش برا فامیل های خودش میره بالا

تا حالا حرفش نشده اصلا بذار بپرسم ببینم نظرش رو چه مبلغی هر چی گفت قبول میکنم و همون یه تومن و میدم 😝

درست میگی عزیزم زدن مغازه پر ریسکه اونم برای ما که بعد از چند سال میخواییم تغییر شغل بدیم اگه خدا جو ...

سلام دوست عزیز، ازدیروز چندبار خواستم جواب بدم گفتم تاپیک بیراهه میره، ولی نکته اقتصادیش اینه پول دکتر و عمل نمیدیم😉برای دیسک کمر همسرم داشت دکتر کفت عمل، ولی بعد از کلی تحقیق خودم درمانش کردم💪ببینید دیسک کمر براثر خوردن بیش از حد سردیجاته، که مایعی بین دوتا مهره پر میشه و فشار میاره به مهره ها و با بلند کردن جسم سنگین فشار بیشتر میشه

من چندساله برای همسرم برنج شمال نمیدم چون طبعش سرده

عوضش برنح عنبر بو خوزستان میپزم که طبعش گرمه

مرغ نمیدم بهش طبعش سرده عوضش گوشت بوقلمون

گوشت گاو فوق العاده سرده فقط کوسفند

لبنیات سرده به هیچ عنوان نخورید، به خصوص ماست که سرده، اکر دقت کنید وقتی ماست میخورن، بعد از چندساعت کمردرد شدیدددد دارن، لبنیات کلسیم ش از بدن دفع میشه، ولی بادام و کنجد کلسیم فراوان دارن و جذبش در بدن بیشتره، روزی هفت تا بادام خوبه، یا یه قاشق کنجد، وقتی درد دارن با روغن سیاه دانه اصل به خوبی ماساژ بدین ولی فشار نه، وقتژ خوب ماساژ دادین حوله بزارین و اتو بکشین کمرشو، این راهها برای درمان سیاتیک هم خوبه، شوهر خودمو دیسک و سیاتیکشو با همین روش درمان کردیم درخالی که دکتر گفته بود عمل، شما امتحان کن بهش سردی نده بعد نتیجه شو ببین برای منم دعا کن، سردیجات مثل اسفناج که سمه برا شوهر من، خیار هم سردیش زیاده

عوضش گرمیحاتی که خوبه زعفران، دا چین، زنحبیل، سیاه دانه روزی هفت هشت عدد با اب، یا با عسل، خرما، 

ما اگر شبی خونه ی کسی باشیم و برنح و مرغ داشته باشن همسرم بخوره روز بعذش کمر درد داره. یعنی دراین حد تاثیر داره سردیحات. 

و دراخر عزیزم برای خودت و خانوادت ارزوی موفقیت و سلامتی دارم. 

سلام خانوما شما گوشت ازین منجمدها ک کوروش و دیلی مارکت دارن استفاده میکنید؟ 

من دوبارگفتم برا چرخ زمان خوردن و استفاده انگاربومیده باابنکه من ادویه بازم وهمچنین بادنبه چرخش میکنم واینکه سیاه و سفت میشه خوشرنگی گوشت گوسفندیاگوساله تازه رو نداره تفاوتش خیلی زیاده رنگ و مزش

از کجاشمامیخرین

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام خانوما طلا زیر ۱۰ تومنجایی تو طلا فروشی می‌شناسید اجرت پایین باشه یا مستعمل مشهد هستم ولی ارسال ...

سلام عزیزم در خواست دوستی بده برات بفرستم پی ویت

اجرت کارهاشون 3 تا 7 درصد هست مستعمل ها

گروه هم داره روبیکا

البته برای کارای وزن سنگین 3 درصد حساب میکنه 

برای وزن سبک ها 7 درصد

سکه پارسیان هم داره ولی قیمت سکه پارسیان هاشو زیاد میگه بنظرم

ولی طلاهای مستعملش خوبه

سلام خانوما شما گوشت ازین منجمدها ک کوروش و دیلی مارکت دارن استفاده میکنید؟ من دوبارگفتم برا چرخ زما ...

من چرخ کرده از کوروش گرفتم اوکی بود طعمش

فقط چند باری استخون بود نمیدونم چی بود لای دندونم حس کردم 😖😖

سلام به دوستان گلم..

صبح زیبای اول هفتتون بخیرونیکی..

اومدگزارش مختصری خدمتتون بگم ..

خب قراربود بعداز پاس شدن چک این ماهمون بیام براتون بگم کع چطوری درست شد...

اولش بگم داغون شدیم هم من هم همسرم تااین پولو جورکنیم...

چون به هرحال گرونیه و....

همسرم دوشغله هستش .شغل اولش که الان تواین فصل بشدددددددت افت کرده ومیاونم بگم درآمد تقریبا صفر..

میمونه شغل دومشون....که نیسان داریم ...

من حدود۳۵ملیون ازقبل برای چک جمع کرده بودم ۲۰تومن هم وام ویپادهمسرم رو گرفتم ولی بهشون نگفتم که پس بگیرم چون برای جمع کردن امتیازش خیلییی زحمت کشیدم.تااینجاشد ۵۵ملیون.

حدود ۲۰ملیون ازچندنفرطلب داشتیم که تونستم بسختی فراوان ۱۲تومنشوپس بگیرم ...واقعاخوبه آدم قرض که میگیره بفکرپس دادنش هم باشه واقعا من اذیت شدم تاپولمونو بدن وبقیشونم که فعلا ندادن..خلاصه شد۶۷تومن...۸ملیون کم داشتیم باخودم گفتم فوقش سکه گرمی یا پارسیانهامومیفروشم چون قسط هم داریم بایدپول اون هاهم بایدجورمیشد..

خلاصه همسرم بااسنپ بار چندروز مدام رفت بار تاتونستیم همین دیشب اون ۸ملیون روجورکنیم ولی پوستمان کنده شد ولی جورشد ومن هم سکههامو نفروختم واقعاحیفم میومد چون پولشو تیکه تیکه وباقناعت هام جمع کرده بودم.

حالا مونده قرعه کشی ها واقساط بانکی..که تاسرماه حدود۲تومنی میشه ...که شکرخدا جوره چون دیشب همسرم یه مسیرطولانی رفت وکرایش خوب بود   ...بایدنیمی از قرعه های ماه بعدروهم اینور ماه جمع کنم چون اول ماه هستش اذیت نشیم...پس انداز روبه حداقل رسوندم چون باید قسط هاروبروز پرداخت کنیم برای وامهای بعدی به مشکل نخوریم..

مرغ وحبوبات وشوینده باید بخرم...احتمالا ازماه بعد اندازه ۵۰۰تومنی یه قلم جنس روعمده بخرم به امیدخدا..

بچها راستی عیدها نزدیکه باخرج های گنده ..ازالان بایدحواسمون باشه...

راستی کلاس خیاطی که میرم موفق شدم برای خودم دامن بدوزم واین خیلییی برام لذت بخشه..

حالا قراره لباسهای خودم ودختراموبرای عید به امیدخدا خودم بدوزم..

وسایلای خیاطی هم چرخ که داشتم ...قیچی مخصوص ومتر وچشب وپایه چسب وکاغذالگو وخط کشهای مخصوص وژانت روهم تیکه تیکه خریدم شکرخدا..واصلا به پولش به چشمم نیومد..

بایدچندتاپارچه دیگه هم بگیرم برای کلاسهای بعدیم.اونم احتمالابرم قسطی بخرم..

برنج هم یه کیسه خریدم احتمالا برم یکی دیگه همبیارم.

خوردوخوراک رو کم کسری هامون روبنویسم چون خیلی قسط داریم وبایدخریداضافه نکنم.

سلام دوست عزیز، ازدیروز چندبار خواستم جواب بدم گفتم تاپیک بیراهه میره، ولی نکته اقتصادیش اینه پول دک ...

مرسی عزیز دل 

ممنون مهربونیت ❤️ از پیامت اسکرین گرفتم شب برای همسر بخونم خیلی مفید بود 

منم براتون حال دل خوب و سلامتی آرزو میکنم 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
من چرخ کرده از کوروش گرفتم اوکی بود طعمشفقط چند باری استخون بود نمیدونم چی بود لای دندونم حس کردم 😖 ...

چرخ کرده از بیرون نمیخرم هیچوقت

خودم چرخ میکنم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
عزیزم یعنی شما خونه رو خریدی تسویه کردی سند بعدا بیاد بانک وام مسکن میده؟مطمئنی؟آخه چکو اصلا تحویل ف ...

نه موقع خرید به اندازه مبلغ وام با مالک صحبت کردیم که رو سند وام بگیریم. 

عزیزم یعنی شما خونه رو خریدی تسویه کردی سند بعدا بیاد بانک وام مسکن میده؟مطمئنی؟آخه چکو اصلا تحویل ف ...

مبلغ 960 تومن بهش ندادیم از مبلغ کل تا هروقت سند اومد وام گرفتیم بهش بدیم

2810