سلام عزیزم ، ممنون که زحمت کشیدی و اینهمه تایپ کردی ولی من با احترام با نظرتون مخالفم ، عزیزم وقتی خودت بلدی و نیاز به آرایشگاه نداری چرا باید پولی رو که با زحمت بدست میاد رو برای چیز غیر ضروری خرج کنی؟ این مصداق بارز اسرافه ، اینی که میگین زن باید به خودش ارزش بذاره صد در صد موافقم ولی نه با اسراف و بریز و بپاش الکی ، من خودم تا حالا آرایشگاه نرفتم موهام رو که رنگ نمیکنم چون خودشون خوش رنگ اند و دوسشون دارم ، باقی کارا هم ساده است و هیچ وقت نمیتونم تحمل کنم چند ساعت وقتمو تو آرایشگاه تلف کنم و کلی پول خرج کنم . ولی این دلیل نمیشه که ارزش و اعتبار خودمو بیارم پایین و همسرم و دیگران فکر کنند نیازی به خرج کردن ندارم. درسته همیشه حساب شده خرج کردم و اهل بریز و بپاش نیستم ، دائم لباس نمیخرم هر موقع نیاز شد میخرم ولی برند و جنس خوب میخرم ، کیف و کفش همیشه چرم میگیرم ولی چون همسرم یه حقوق معمولی داره فقط مواقع نیاز میخرم .
از اونجایی که امسال خونه رو بازسازی کردیم و خیلی قرض و قسط داشتیم و منم پالتو لازم بودم اونو به مزون سفارش دادم و برای بافت زیر پالتو خواستم از مغازه یه بافت معمولی بگیرم که همسرم نذاشت و تو مغازه گفت اینا برا شما مناسب نیست ، مگه قبلأ زارا نمیگرفتی؟ گفتم خُب استثناءً حالا قسطامون زیاده ، ناراحت شد و گفت تو چیزی که دوست نداری و بهت نمیاد رو بپوشی چون قسط داریم؟ میرم اضافه کاری ، خودش میدونه نقطه ضعفم اضافه کاریه 🥺یه ساعت بیشتر تو خونه بودنش برام غنیمته😍 گفتم نه جان دلم ، اضافه کاری نمیخواد پول هست همون زارا رو میگیرم ، درسته با خریدن بافت زارا دیگه نمیتونم این ماه کفش بگیرم ولی دیگه بهش نگفتم پول کفش رو باید بدم بافت بخرم ، دوست ندارم غصه بخوره و زیادی خودش رو خسته کنه 🥲
عزیزم منظورم از این حرف اینه که میتونید با بجا خرج کردن به خودتون ارج بدید ، همسر منم از اول عادت کرده برا من و دخترم جنس خوب بخره ، و این شده قانون زندگیمون ، پس نیاز نیست من برم پول بی زبون رو بریزم زیر دست آرایشگر تا همسرم بفهمه زنی که خرج داره ارج داره ❤️
در مورد قسمت دوم پیامت شدیدأ باهات موافقم ، من همیشه به همه میگم اگه نیم ساعت تا اومدن همسرتون وقت دارید و وضع خودتون و خونه به هم ریخته است ، به خودتون برسید ، تو نیم ساعت میشه یه دوش سرپایی گرفت و لباس مرتب پوشید و موها رو شونه کرد ، چه فایده خونه تمیز باشه و شما خودتون کثیف و درهم ، مگه دور از جون زن خدمتکار خونه است ؟ کثیفی خونه با یه کمکی حل میشه ولی کثیفی خانوم خونه باید با هوو حل بشه😡 لباسای خونگی من گرونتر از دورهمیا هست ، بیشتر اوقات با لباسای خونه تو مهمونیا هستم ، چه کسی باارزش تر از خودم و همسرم هست که لباسای قشنگمو نگه دارم پیشش بپوشم ؟ البته منظورم پیرهن مجلسی و بلندا نیست ها ، اونا رو نیم ساعت هم آدم نمیتونه تو خونه تحمل کنه ، من خیلی سرماییم و عاشق بافتم 🥶همیشه منتظرم زمستون بیاد و تو خونه بلوز بافتای قشنگمو بپوشم ، حالا اگه کسی هم مهمون دعوتم کنه با همونا میرم ، کلأ من لباس برا روز مبادا ندارم 😲کم میخرم ولی با کیفیت میخرم و همسرم هم اینجوری عادت کرده و وقتی دوستاش میگن از فلان جا رفتیم خرید کردیم و ارزون بود همسرم میگه همسر و دختر من از اینا نمیپوشند ، اونا به دردشون نمیخوره😍
پس عزیزان به نظر من میشه با حساب شده خرج کردن هم خانوم به خودش ارزش بده ، فقط باید روشش رو بلد باشی❤️
راستی همیشه هم همسرم ازم تشکر میکنه که تو زندگی اگه تو نبودی و هوامو نداشتی الان اینقدر خوشبخت نبودم و آرامش نداشتم😍 فکر کنم خیلی بد جنسم هم خرج میکنم و هم همسرم فکر میکنه قانع ترین فرد روی زمینم و با کم و زیادش ساختم 🤔
ببخشید دوستان وقتتون رو گرفتم ولی خب اینم نظر و تجربه بیست و چند ساله من بود تو زندگی مشترک، امیدوارم به درداون بخوره❤️
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
راستی دوستان ،قراره یه معامله ملک انجام بدیم تو بزرگترین دو راهی زندگیمم ، نمیدونم به صلاحه یا نه ، ممنون میشم اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید که اگه به صلاح و مصلحتمونه انجام بشه ، برای حاجت روایی همه دوستان که لطف میکنند صلوات میفرستند هر کدوم یک سوره کوثر میخونم
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹