2777
2789

سلام

امیدوارم حالتون خوب باشه.

همسر من شغلش آزاده با اینکه درآمد نسبتا خوبی داره اما چون شغلش فعالیت بدنی زیادی داره و دو سال پیش هم دیسکشو عمل کرده نمیدونیم تا چند سال دیگه میتونه این کارشو ادامه بده.

خودمم معلمم به عنوان شغل دوم میخوام مغازه فروش مانتو شلوار اداری بزنم.فعلا در حد تحقیقاته.

ممنون میشم اگه کسی خودش یا اطرافیانش تو این کار هستن راهنمایی کنن.عمده فروش ها رو از کجا پیدا کنم.

ما یه شهر نه چندان بزرگ زندگی می کنیم هم خودم میتونم بین همکارام تبلیغ کنم هم مادرم کارمند بیمارستانن میتونن اونجا تبلیغ کنن فکر میکنم بتونم خوب بفروشم.

اما باز هم نمیتونم بی گدار به آب بزنم.

منتظر راهنمایی هاتون هستم🌷🌷🌷

من قبلا می‌گرفتم یه مدتیه خیلی تقلبی میزنندمن ترجیح میدم کم کم جمع کنم و تبدیل به طلا کنم ،یه جورایی ...

اگه از پارسیان می‌ترسی شمش بخر 

تو وزن های پایین هم هست تازه ۲۴عیار هم هست 

البته دقت کن بعضی ها شمش ۱۸عیار میزنند 

اما شمش بهتراز سکه پارسیان ب نظرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوب بود ولی واسه آدم های مثل من یکم دیره منم با پول کارگری باغرقه کشی خونه خریدم ب قیمت اینکه ۲ ...

ماهی و هر وقت از آب بگیری تازه ست 

از الان ب بعد شروع کن ب خودت رسیدن نمیگگم اسراف کن یا ب خاطر لجبازی چون همسر قدر نمیدونه الکی خرید کنی و‌بریز و بپاش اما قشنگ باشگاه لازمی برو،، روتین پوستی میخوای مناسب پوست و بخر نیاز ب لباس داری بخر ب تغذیه ت برس 

بعدش هم شما تلاش کردی اون تایم ب هدفت برسی قطعا خداوند تلاشت و دیده 

راستش من خودم ۲۱سالم بود دخترم به دنیا اومد و خوشحالم فاصلمون خیلی نیست و عاشق بچم با من بود گفتم دو ...

عزیزم من خودم دوتا بچه هام ۲سال و نیم فاصله سنی دارن.کوچیکه الان ۳ ماهشه.الانم مرخصی هستم.برا من که قبلا شاغل بودم الان خیلی راحتم تو خونه.سختی داره اما من از همون ابتدای ازدواجم دوتا بچه رو میخواستم و واقعا حوصله نداشتم که بریز و بپاش یه بچه تموم بشه بعد بچه دومی بیاد از اول بریز و بپاش رو شروع کنه.

بچه دوم برا من کاملا کم هزینه بودش.لباسای بچه اول و تمام وسایلایی که لازم بود از بچه اول استفاده شد.لباس هم تا الان فقط یه ست بیمارستانی گرفتیم.یه لباس هم الان گرفتم میخواستم ببرم آتلیه.بدو تولد هم آتلیه بردم که دورپیچ کردن و نیازی به لباس نبود.برا شب یلدا هم احتمالا براش بگیرم چون سال اولشه.

لباس نوزادی چون بچه ها خیلی سریع تغییر سایز میدن واقعا خراب نمیشه و کاملا قابل استفاده بودن.

پوشک هم همون اول حدود ۳۰ تا بسته ۴۰ تایی از عمده فروشی خریدیم.

تخت هم فعلا براش نگرفتم.چون پسرمم هنوز از تختش استفاده نمیکنه.انشالله یکی دوسال دیگه براش میگیرم.

همه این هزینه هارو سیو میکنم برا چند سال دیگه که میخوام روی آموزششون هزینه کنم.

در کل من راضیم و خدارو شاکرم از اینکه دوتا دسته گل بهم داده.

البته که شرایط زندگی هرکسی فرق میکنه🌷🌷🌷

خیلی خوبه، من خودم واسه بودجه کم پارسیان میخرم، ولی خب دقت کن از جایی بری که فقط پول وکیوم ازت بگیره ...

خب من ک سر در نمیارم چقدر میگیره !

از کجا متوجه بشم 

هم اسم هم هستیم 🥰🥰🥰

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...
شمش خرید و فروشش خوبه؟

در جریان نیستم ولی ی پیج دارم تو بازار تهران اونایی که قبلاً ازشون شمش خریده بودن تو وزنه‌ای مختلف اومده بودن بفروشن یا با طلای دیگه عوض کنند و اینکه شمش چون جهانی هست هر جای دنیا هم باشی ازت میخرن چون بارکد و ...داره روش 

سلام دوستان من از تاپیک عقبم اما پیام های دیروز تا امروز رو نگاهی انداختم متوجه نشدم که‌معصومه جون چالش این پنجشنبه رو گذاشتن یا نه ؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام عزیزم در نهایت تصمیم گیری با خودته و خودت با شرایطت اشنایی ولی بنظر منم الان بیاری برد کردیدوس ...

چه خوب که یک نفر همفکر من پیدا شد،دیگه داشتم فکر میکردم من نرمال نیستم😬اینجور که دور اطرافم میبینم همه دارن دوتا دوتا چندتا بچه میارن و همش فکر میکنم  چه اعصاب و روانی دارن🙈،خدا کمکشون کنه و بچهاشون رو بهشون ببخشه🙏

سلام بچه ها من خیلی تحقیق کردم گفتن واسه پس انداز شمش نخرید چون موقع فروش خیلی ازش کم میکنن سکه پارس ...

نه عزیزم دو تاش مثل هم قیمت پایین میخرن  موقعی که طلا گرمی ۴.۵ بود هم شمش ۱۸ عیار هم سکه پارسیان رو از من گرمی ۴ تومن خریدن

2810