2777
2789
واقعیت کسی هم دست خالی بیاد پیشم ناراحت میشم 😅دست خودم نیست ...اخلاقم اینه حتی یک موقع سبزی قرمه سب ...

ماهم اینکار رو میکنیم

اتفاقا بنظرم از بهترین اخلاق‌های ایرانی‌ها ست

حتما قرار نیست یچیز گرون باشه که

هم خود آدم خوشحال میشه هم میزبان

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
من از دی جی کالا سکه خریدم بدون فاکتور بوده و سکه ها هم هیچ مشکلی نداشتن

نه از اون بابت مشکلی ندارم میگم زده بود ۳گرم و ۱۴۰سوت 

اما تو فاکتور خودش و فاکتور د ی جی زده بود ۳گرم و ۱۷۰سوت یعنی ۳۰سوت اضافه تر تو فاکتور زده بودن 

اینو میگم چ‌جوریاست؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه مبارک رویا جون🌷هی چند روز میگفتم چرا دیگه رویا جون نمیاد قرار بود بعد از تابستون بیاد.دیگه معص ...

فدای محبتت عزیززز دلم 🥰🥰شما به من لطف دارین قرار بود تابستون جابه جا شیم که متاسفانه بد قولی استادکارا جابه جاییمونو به تعویق انداخت 

ایشالله قسمت تک تک بچه های تاپیک بشه 🤲🏻🤲🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام ب روی ماهت عزیزم ♥️شخصا اینجا از هزینه هایی که برای بچه هام انجام میدم نمیگم شاید چون افکارم با ...

تو فقط حرف بزن 🤗💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

سلام عزیزم من گرفتم وکیوم نداره .

مرسی عزیزم ❤️🌹

سخت نیست فروختنش بدون وکیوم ؟

ریسک نداره ؟

اخه من تا حالا سکه بدون وکیوم ندیدم

راستی رو چه قیمتی خرید زدی ؟ چند درصد کمتر از بازار ؟

تکاپو برای نجات ✨️

سلام دوستان 

لطفا یک نفر که وام دی.جی پی رو گرفته منو راهنمایی کنه. 

برام پیامک اومد که وامهای دی.حی پی فعاله من رفتم ۳۰ تومن رو انتخاب کردم اما پیغام داد که فعلا میتونین ده تومنی رو بگیرید 

بعد من چون اول مراحل رو با ۳۰ تومن شروع کردم  نوشته بود ۳۳۰۰ باید اعتبار طلایی بخرید 

حالا میخوام بدونم برای وام ده توننی هم باید این اشتراک ۳۳۰۰ تومنی رو بخریم؟ اینجوری چیزی از پول باقی نمی مونه دیگه 

کسی میتونه راهنمایی کنه؟ یا اینکه پشتیبانی داره که بهشون زنگ بزنم؟ 

و اینکه این مبلغ از وام کم‌میشه یا ما باید قبل از گرفتن وام بریزیم به حسابی چیزی

سلام دوست عزیز من هم شرایطم خیلی شبیه به شما هست از روز اول آشنایی و دوستی با شوهرم همیشه مراعات می ...

سلام سامیه جان 

پاراگراف آخرتون دقیقا شرح حال من بود تمامش رو تجربه کردم و شنیدم .منم دقیقا الان اینجوری شدم واقعا قبلا توقع خاصی نداشتم ولی توقع داشتم که همسرم ببینه ولی وقتی دیدم نمیبینه منم مثل خودشم.قبلا تو هفته حقوق میگرفتم یه هفته تو ماه میگفتم بریم هایپر چیزایی که دوست داریم بخریم بعد فکر کن این چندین ماه تکرار شد و کل حقوق هفته ام رو خوراکی های مورد علاقمون رو میخریدیم.چند روز پیش گفتم یادته سرکار میرفتم میرفتیم هایپر.گفت نه🤨 و مطمئنم که جدی میگه اصلا آدمی نیست که این چیزا به چشمش بیاد،وقتی نکنی میگه تو خیلی خسیس شدی فقط داری پول جمع میکنی حواسم هست ولی نمیگه قبلا کردی.

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
سلام. دندانپزشک خوب واسه عصب کشی توی مشهد میشناسین؟سوالمو چند ص قبل پرسیدم فکر کنم ندیدین

سلام عزیزم 

ببخشید متوجه نشدم 

بله   دکتر مهدی عرفانیان تقوی 

من جراحی عقل نهفته داشتم و کاشت پیوند پودر استخوان و ایمپلنت 

عالی بود 

عصب کشی هم فکر میکنم انجام میدن 

فدای محبتت عزیززز دلم 🥰🥰شما به من لطف دارین قرار بود تابستون جابه جا شیم که متاسفانه بد قولی استاد ...

مدیر گروه خیلی مبارک تک تک تغیرها در زندگیتون🙏  الهی همین موارد به تک تک افراد این گروه پیش بیاد جابجایی خونه خرید وسایل خونه دل همگی همواره پر از آرامش و شاد باشه 🙏🥰

سلام خانم‌های عزیز عصرتون بخیر یه سوال داشتم ازتون لطفاً راهنمایی کنیدخیلی مهمه برام خواستم بدونم در ...

ببین خونه ماهم قولنامه ای هستش.

روال این خونه ها اینجوریه که اگر اسنادش کامل باشه و طولانی مدت بخوای نگه داری میتونی سند بگیری براش.منتهی باید قولنامه کامل از زمان تفکیک سند مادر داشته باشی.

قشنگ به ترتیب باید همه ش باشه که مثلا زمین مادر برا حسن بوده تفکیک کرده فروخته به علی باز علی فروخته به رضا دوباره رضا ساخته فروخته به محمد.

متوجه شدی؟باید جزییات دقیقا کنی برادر شوهرم یه خونه خرید رفت سند بگیر این وسط ها یه قولنامه نبود و اگر یکی خونه باباشو فروخته بود بیچاره پدرش دراومد تا برگرده اونو پیدا کنه و قولنامه بنویسه و ثبت اسناد تایید کنه.

البته پروسه زمان بری هست برای ما تقریبا دوساله که هنوز پیگیر سند گرفتنیم و هنوز که نگرفتیم

سلام دوستان لطفا یک نفر که وام دی.جی پی رو گرفته منو راهنمایی کنه. برام پیامک اومد که وامهای دی.حی پ ...

سلام عزیزم نه برای ده تومنی و ۲۰تومنی باید اشتراک نقره ای بگیری که قیمت فک کنم۱۸۰۰باشه قبل از واریز وام باید اول اونو پرداخت کنی بعد می‌ره به مرحله تایید و واریز.

من گرفتم دیشب ۲۰تومنی شو 

جسارتا کدام بیمارستان؟ بین بیمارستانای تامین اجتماعی فکرکنم بیمارستان میلاد بهتره

برای دندان پزشکی فقط دانشکده دندانپزشکی شاهد میدون انقلاب.

شنبه تا چهارشنبه از۸تا۱۱باید برین.

برای دندان پزشکی فقط دانشکده دندانپزشکی شاهد میدون انقلاب.شنبه تا چهارشنبه از۸تا۱۱باید برین.

ببخشید عزیزم برای بچه رو هم نگا میکنن ۵ سال؟؟

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
2810