سلام گلم
من براي زبان تحقيق كردم و تو تحقيقات خودم به اين نتيجه رسيدم كه نوزاد از بدو تولد توانايي يادگيري چند زبان همزمان رو داره و من هر روز بچه هامو در معرض كارتون فيلم لغات فلش كارت كتاب قرار ميدم و خودمم كار ميكنم من برنامم اينه تا ٧سالگي زبان رو فول بشه بره دنبال زبان ديگه مثل فرانسوي الماني چيني يا هر چي خودش دوست داشت
و يه قانون مهم من اينه همش به خودشم ميگم كاري رو شرو كرد يا كلاسي رو نوشتم تا اخرش باااااايد بره مثلا ميگفت مامان تا كي بايد ورزش كنم گفتم تا اخر عمر🤭 بعد زمستونو تابستون براي من نداره بايد اراده كني ببري حتي مهمونيو كنسل كردم به خاطر كلاس پسرم چون نميخوام تنبل بشه بگه ولش كن حالا يه جلسه نرم چي ميشه؟
ژيمناستيك مادر ورزشهاست اول اينو بره بعد بزرگتر شد خودش به كمك پدرومن راهنماييش ميكنيم تا يه رشته كه علاقه دارو رو انتخاب كنه و ادامه بده
من كارم زياد و زياد حوصله بازي ندارم باهاش اما عاشق اموزش دادنم باهاش حرف ميزنم چون معلم بودم تز معلميم خيلي قويه و يه تخته وايت برد خريدم قشنگ معلم بازي ميكنيم باهم 😬 و عاشق بردن به كلاسم اما باباش خيلي تو نقشها خوب فرو ميره باهاشون بازي ميكنه😬🤭
در مورد نقاشي من سه سالگي كلاس بردم اولش اصلا علاقه نشون نداد الان عالي نقاشي ميكشه و رنگ ميكنه و دوباره ميفرستمش
كلاس خلاقيت هم دوست دارم بره خودش معلم خلاقيتشو تو مهد دوست داره
ببين يه جاهايي خودش بايد انتخاب كنه يه جاهايي پافشاري ما هم لازم مثلا براي باشگاه دوست داره بره اما بعضي وقتا ناز ميكنه ميگه نميرم منم ميگم هرجور خودت دوست داري بعد مزه ميارم باشگاهشو ميگم خوش به حال پارسا امروز ميره باشگاه قوي ميشه استخونبنديش محكم ميشه كم كم شل ميشه ميگه بريم 🤭
يا كلاس موسيقي با چند نفر صحبت كردم بياد خونه فعلا اموزش بده تا گوش دخترمم عادت كنه بعد ساز انتخاب كنه
همس بهش ميگم ببخش اگه يه جاهايي بهت سخت ميگيرم يا از خوابت ميرني شايد الان متوجه نشي ولي بعدها جونمو دعا ميكني😃
كلا اگه بچه كلاس نره ميشه مثل اكثر بچه هاي عادي كه تو جامعه هستن و بزرگ شدن و دارن عادي زندگي ميكنن
پس بچه ي نمونه و با مهارت ميخواي بايد سرمايه گذاري كني بايد وقت بزاري بايد ببري بياري تو سرما تو گرما بايد باهاش كار كني تميزين كني💪
من از مربيهاي موفقش سوال ميكنم از چند سالگي شرو كردين كي حاميتون بود زومم رو افراد موفق هست
كلاس آي مت هم خوبه
ان شاءالله همه ي بچه ها موفق باشن همه ي افتخار آفرين باشن الهي امين🤲