2777
2789
آفرین منم دقیقا منظورم همین بود،آخه این گروه کلا یه جوی شده که آدم فکر میکنه کلا انگار ما به دنیا او ...

عزیزم اینجا از همه چی گفته میشه

منم اصلا موافق نیستم فقط جمع کنیم

هزینه های زندگی متنوع هس هرکسی بسته به نیازش خرید میکنه 

ولی شاید گفته نشه و فقط پس اندازا گفته بشه

هفته پیش برا خودمو و پسرم لپ تاپ خریدیم ۴۰ ت

مدرسه پسرم هم ۳۵ ت شده 

سرویسش ۱۵ ت و کلی هزینه های دیگه که همشو وقت نمیکنیم بیاییم بیان کنیم🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین منم دقیقا منظورم همین بود،آخه این گروه کلا یه جوی شده که آدم فکر میکنه کلا انگار ما به دنیا او ...

نه عزیزم اتفاقا چند روز آخر سامیه جونفت که برای بچه اش یک ملیون هزینه اردو کرده و بقیه دوستان هم تایید کردم و کلی لایک خورد.

شخص من سعی کردم مدرسه خوب با بچه های خوب و بافرهنگ و والدین فهمیده پیداکنم خداروشکر راضی هستم.حتی برای اینکه هزینه ها به همسرم فشار نیار سرویس مدرسه خودشونو هم عهده گرفتم.که پول شهریه اش در میاد.

باشگاه رزمی رفت اما دوست نداشت به جاز بازی و ورزش رفت ۶ماه قبل از امسال.

قبل از پیش دبستانی مهد رفت خداروشکر اضطراب جدایی نگرفتیم هیچ کدوممون 

الانم جز مدرسه دو روز در هفته کلاس نقاشی می‌ره فعلا ببینم علاقه داره که ادامه بده اگر هم نه همینکه دست ورزیش قوی بشه کافیه براش یعنی تا .پسرم نزدیک به یک سال گفتار درمانی رفت تکلمش ناقص بود همه اطرافیان میگفتن خوب میشه خودش اما مدرسه اش خیلی تاکید داشت تا قبل کلاس اول خوب بشه و خوب شد خداروشکر.

الان اقواممون هستن که بچه کلاس دومی هنوز واضح حرف نمیزنه طرف سه تا خونه داره با دوتا ماشین😑

با نظرت موافقم 💚

همسرم اما کمی راحته میگه ولش کن اما من فوق‌العاده حساسم رو تربیت بچه هام و دوستاش کیا باشن کجا بره و چیکار کنه.

بزرگ ترین ثمره و حاصل زندگی ما نه خونه نه ماشین نه پول هستش بلکه فرزندان سالم و صالح هستش.

عزيزم منم قزوينم پيش طارميها ميبرن همش سرم و امپول ميده بچم ضعيف شده١٤ ماهشه اصلا غذا نميخورهحييبي ب ...

عزیزم اگر واقعا خیلی حالش بد نیست مدارا کن تا دوره اش بگذره معمولا بدن خودش یکم مقاومت می‌کنه.

شیر بهش بده بخوره زیاد خوب میشه.تبشو کنترل کن حمام ببر زیاد 

عزیزم اینجا از همه چی گفته میشهمنم اصلا موافق نیستم فقط جمع کنیمهزینه های زندگی متنوع هس هرکسی بسته ...

راستی چند دست مانتو شلوار اداری و مقنعه هم خریدم ( چون قیمت و کیفیت عالی بود) همشون شدن ۵و نیم

قرار شد چک بهمن یا اسفند بهش بدم 

خودتون بهش غذا میدید یا میذارید جلوش خودش بخوره؟

میذارم جلوش میریزه کل اشپزخونه ولی لا به لاش خودمم میذارم دهنش

مشکلم اینه هیچ قطره ای نمیخوره اهن و مولتی ویتامین خیلی مهمه نمیخوره تف میکنه بیرون

تو‌خوابم امتحان کردم نخورد

ریختم تو شیرخشک که نباید بریزم

مولتی ویتامین برای اشتها خیلی خوبه که نمیخوره

برای من که عصای دستمهپیتزا توش عالی میشه سیب زمینی سرخ میکنم جوجه درست میکنم / کاپ کیک درست میکنم / ...

عزیزم پیتزا هم توی سرخکن بدون روغن خوب میشه؟؟؟ یعنی جای ماکروفر و تسترو گرفته؟ مارک سرخ کنتون چیه؟

عزیزم اینجا از همه چی گفته میشهمنم اصلا موافق نیستم فقط جمع کنیمهزینه های زندگی متنوع هس هرکسی بسته ...

لابلای پس اندازا و جمع کردنا هراز گاهی باید به خودمونم برسیم. آدمهایی رو میشناسم انقدر غرق در پس انداز بودند و از همه چی شون زدند، الان یهو یک لباس گرون میپوشن بهشون نمیاد از بس اینا رو توی لباسهای تکراری و کهنه دیدیم عادت کردیم

نه عزیزم اتفاقا چند روز آخر سامیه جونفت که برای بچه اش یک ملیون هزینه اردو کرده و بقیه دوستان هم تای ...

سلام عزیزم شما بودید درمورد دندان پزشکی دانشگاه شاهد گفتید میخاستم ببینم چه جوری وقت باید بگیرم برای کار عصب کشی دندان ممنونم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
ممنون عزیزم ب تاریخ خیلی علاقه دارم اگه در این زمینه باشه ممنون میشم یا کتابی ک خودتون خوندین خیلی خ ...

عزیزم من ادبیات مورد علاقه‌‌ام ادبیات روسیه هست کلا کتابی ازش نخوندم که دوست نداشته باشم اما اگه بخوام یکی انتخاب کنم قطعا کتاب‌های داستایوفسکی بخصوص کتاب برادران کارامازوف هست

اینکه بشه یک کتاب انتخاب کرد خیلی کار سختی هست چون واقعا کتاب‌های خوب زیادن بستگی داره سلیقه و علایق چی باشه

توی کتاب‌های تاریخ خوندن رمان تاریخی‌ها بسیار لذت بخش هست چون تاریخ سخت‌خوانه بصورت رمان که درمیاد جذاب میشه البته باید در نظر بگیریم رمان تاریخی، تاریخ کامل و خیلی موثق نیست

از کتاب تاریخی‌های معرف خواجه تاجدار و خداوند الموت هست یا کتاب سلطانه که ایرانی‌ها بخاطر دیدن سریال ترکیش خیلی این برهه تاریخی رو دوست دارن

و بنظرم همه‌ی زنان کتاب سرگذشت ندیمه رو باید بخونن

الانم که خودم درمورد مولانا میخونم و بسیار جذابه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

چه خوب که مادرهای الان خیلی با تدبیر هستن 

من ۳۱ ساله هستم

قبلا هم گفتم تو خونه ما همیشه برای پول دعوا بود و طبق گفته دوستان حرفای بقیه باعث میشد من خودمو مقصر همه مشکلات میدونستم و همیشه مامانم و فامیلاش میگفتن که به خاطر من و خواهرم داره این زندگی و تحمل میکنه دعوا میکنه برا خورد و خوراک ما ، همیشه عذاب وجدان داشتم

پدرم که کلا برا ما خرج نمیکرد حتی یک بار مسافرت نرفتیم من ۲۰ سالگی رفتم شمال اونم از طرف محل کارم 

تولد نداشتم از بچگیمون عکس زیادی نداریم اگه بخوام از نداشته هامون بگم یه کتاب میشه

یادم نیس از چه سالی ما تو خونمون مرغ داشتیم یا قدیما کمتر بود مثل الان نبود 

ابتدایی بودم مهمونی رفته بودیم صاحبخونه مرغ گذاشته بود به ما گفت بخورید که دیگه همچین غذایی گیرتون نمیاد هیچ وقت از ذهنم نمیره حالا اون موقع بچه بودیم منظورشو نمیدونستم 

وضع مالی خاله م خوب بود دو تا بچه داشت مسافرت و تغذیه خوب و کلاس مختلف ، مامان بزرگم همیشه میگفت دختر خاله م دعا میکنه خدا هم بهشون خونه ماشین میده

شما هم اگه از خدا میخواستید باباتون پولدار میشد

یا میگفتن بزرگ شدی باید بری سرکار خرج مامانتون و بدین و اینطور شد که من از بچگی هیچی نفهمیدم و تا دیپلم و گرفتم خودمو به در و دیوار زدم که کار پیدا کنم

مامانم یه ۱۰ سالی سرکار رفت و برای ما جهاز خرید

ولی فایده نداشت کودکی ما با حسرت همه چی گذشت 

خیلی دوس داشتم کلاس زبان برم ترمی ۲۰ تومن بود ، برای خودم اتاق و تخت داشته باشم

الان دوس دارم اگه بچه دار شدم همه چی براش تمام و کمال باشه که مثل من تو اکثر زمینه ها عقده ای نشه.

میذارم جلوش میریزه کل اشپزخونه ولی لا به لاش خودمم میذارم دهنشمشکلم اینه هیچ قطره ای نمیخوره اهن و م ...

عزیزم دختر منم همینجوره

من براش مولتی یا قطره آهن با یکم آب پرتقال قاطی میکردم 

قبل اینکه ببینه مولتیش می ریختم تو لیوان بعد جلو خودش ی پرتقال نصف میکردم آبشون میچلوندم تو لیوان میگفتم  اب پرتقال بخور گاهی هم نی میزاشتم ک دوس داشت 

برا خودم لیوان میوردم میگرفتم میخوردم

ک شک نکنه😂

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

2810