2777
2789
سلام خانم ها خوبید.. من الان کمی دستم خالی و دوستام یه دورهمی گذاشتن اونم بعد مدت ها قرار نهار دورهم ...

مواد سالاد ماکارونی رو بریز تو جامبو شلز( تو گوگل سرچ کن همون ماکارونی صدفی بزرگه)

کوکوسیب زمینی

سمبوسه سیب زمینی توش تره و شوید و جعفری و پیازچه بزن

فرنی یا شیر برنج

فرنی دو رنگ مثلا نصفش شکلاتی نصفش زعفرونی😋

هرچی درست کردی قشنگ تزیین کن و مقدارش کم نباشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خانما توروخدا محاسبه کنید ببینم بازم سرم کلاه رفته یا نه ..امروز طلا ۴۳۷۷ وزن ۷۹۰ سوت شد قیمت ۳۸۵۰ ت ...

11 و نیم درصد گرفته ازتون

نو بود یا مستعمل؟ 

بنظر من گرون نگرفته 

اکثرا طلاهای وزن سبک ، اجرتش یک خورده بالاتره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ها خوبید.. من الان کمی دستم خالی و دوستام یه دورهمی گذاشتن اونم بعد مدت ها قرار نهار دورهم ...

سلام خداروشکر شما خوبید؟ 

کیک درست کنید ببرید 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

رول الویه یا کوکو سبزی درست کن 

دو تا نون لواش یا تافتون بخر مواد رو بذار داخلش بعد مثل رولت برش بزن هم شکم سیر کن هست هم متفاوت و کم خرج 

سیب زمینی رو مثل گوشت قلقلی درست کن وسطش یکم پنیر بذار بعد تو پودر سوخاری بزن سرخ کن خیلی دیگه دوست داشتی شکیل بشه تو هر کدوم یک خلال بذار 

عکس مواردی که گفتم تو گوگل هست 

سلام به همه عزیزان،ظهر پاییزی تون بخیر باشه.راستش من از عید پارسال عضو این گروه هستم و از راهنمایی های اعضای گروه هم خیلی تو زندگیم استفاده کردم.منتها یه سوالی که همیشه تو ذهنم هست اینه که چرا مثلا تو این گروه از پس انداز واسه آینده بچه ها حرفی نیست؟منظورم پس انداز مالی نیست بلکه منظورم اینه که مثلا رو مهارت های بچه ها سرمایه گذاری کنیم،کلاس های مختلف بفرستیمشون،مدارس خوب ثبت نام کنیم.چون من نظرم اینه که بودن و هستن بچه هایی که تو آینده اونقدر موفق شدن که نیازی به پول پدر مادر نداشتن ،یا ممکنه کسایی رو هم دیده باشیم که مثلا پدر مادر حمایتشون کردن و الان زندگی بهتری داشتن.ولی حتی چند نفر از دوستای نزدیک من که مهاجرت کردن بدون حمایت مالی والدین این کار رو انجام دادن.تو دانشگاه های تاپ تهران درس خوندن و بعدشم به راحتی اپلای کردن.نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه،در کل منظورم اینه که مثلا برای 100 سوت ،200 سوت طلا نیازهای رفاهی بچه هامون رو نادیده نگیریم.بچه اگه ذهن و روانش آسوده باشه هزاران برابر ارزشمنده.بعدشم من میگم چطور پدر مادر مثلا خود من هیچ حمایتی نکردن و من با تلاش خودم به داشته هام دست یافتم،منم باید بچم رو طوری بزرگ کنم که نیاز به حمایت من یا پدرش زیاد نداشته باشه.دوس دارم نظر شما رو هم بدونم.

عزیزم روغن اصلا نیازی نیست بریزیم یا باید کم بریزیم؟

من خیلیییی خیلییی کم میریزم 

اونم روغن زیتون 

بدون روغن هم میشه 

ولی خیلی کم روغن به نظرم خوش پخت ترش میکنه 

بیشتر روغن اضافی اش هم میچکه محفظه پایین 

محفظه اصلی سبد توری مانند هست 

که روغن اضافی میره پایین 

سلام به همه عزیزان،ظهر پاییزی تون بخیر باشه.راستش من از عید پارسال عضو این گروه هستم و از راهنمایی ه ...

خوب عزیزم شما مواردی که تجربه و اطلاعات داری رو در قالب پیام های متعدد بنویس که دیگران هم استفاده کنند 

سلام خانوما امروز تاریخ سررسید قسط ویپاد وام برآیند بود بود من اصلا یادم نبود که حسابم رو شارژ کنم ا ...

سلام عزیزم چیشد بعدش؟ 

اگه قسطش رو دو سه روز  دیرتر بریزم،بعدش مثلا همرو یکجا باید پرداخت کنم یانه؟ 

خوب عزیزم شما مواردی که تجربه و اطلاعات داری رو در قالب پیام های متعدد بنویس که دیگران هم استفاده کن ...

ببین عزیزم نمیدونم طرز فکر من درسته یا نه،من بیشتر دوس دارم که بقیه هم نظراتشون رو تو این مورد بگن.

اپلیکیشن سرآشپز پاپیون رو دانلود کن 

مواد غذایی که تو خونت داری بزن 

چندین نوع غذا می‌نویسه برات

بعد میتونی نان باگت بخری قشنگ با وردنه صافش کن الویه درست کن بذار بعد قشنگ بپیج لوله ای،، با سلفون هم روش وبکش ی چند ساعت داخل یخچال بذار بعد بردار برش بزن مثل کیک رولی 

سالاد آلمانی درست کن 

سمبوسه

سالاد ماکارونی 

سالاد اندونزی

هر کدوم که موادش و تو خونت داشتی درست کن ببر

یا اینکه تو این هوای پاییزی ی سوپ خوشمزه درست من ببر

گوگل بزن کلی ایده هست

سلام به همه عزیزان،ظهر پاییزی تون بخیر باشه.راستش من از عید پارسال عضو این گروه هستم و از راهنمایی ه ...

عزیزم همین پس انداز که خانمها دارن برای خونه میشه قسمتی مطمین برای بچه ها هست زندگی مشترک یعنی همین شما منظورتون به اسم بزاریم کنار ی موضوع دیگه هست اما کلی تمام تلاش‌ها برای آینده بچه هاست البته من اینجور فکر می کنم مطمین دیگر عزیزان هم همینطور

ببین عزیزم نمیدونم طرز فکر من درسته یا نه،من بیشتر دوس دارم که بقیه هم نظراتشون رو تو این مورد بگن.

بله که درسته 

مثلاً من پسرمو بردم مهد 

از نظر بقیه دارم خرج میتراشم یا دارم بچمو‌ از سرم باز میکنم یا کلی طعنه های دیگه مگه شاغلی، راحت شدی برای مهد و..

ولی بچه از ۳سالگی نیاز ب اجتماعی شدن داره ،، هم اینکه بین همسالانش قرار میگیره 

هم آموزش میبینه و بازی می‌کنه...

یا مثلاً نحوه از شیر گرفتن و از پوشک گرفتن تو‌شخصیت

بزرگسالی شون اثر می‌ذاره 

من الان پسرمو مهد نبرم آیا چندتا خواهر بردار داره که با اونا بزرگ شده و ی سری مسائل رو یاد بگیره؟ آیا خونه ویلایی داره که تو‌خیاطش بازی کنه و نگران سرو صدا و همسایه پایینی نباشه،،، آیا الان زمان قدیم که بچه رو ول کنی تو کوچه بازی کنه و خسته و به بیاد خونه...

به نظرم همش باید تلاش کنیم روان بچه آسیب نبینه 

کتاب و کارگاه و تجربه افرادی که بچه های خوب تربیت کردن و مطالعه کنیم

و قطعا که بهترین ثروت بچه هامونن 

و اینکه دوستان اینجا مثل معصومه جون و سامیه جون ...علاوه بر پس انداز از تربیت بچه هم گفتن 

سلام منم کاملا باهاتون موافقم . خود من هیچ کلاسی نرفتم و الان هیچ هنر و حرفه ایی بلد نیستم .شوهرم اتفاقا میگه بچه امون یه کلاس اموزشی بنویسیم چیزی،که به درد ایندش میخوره بزاریم اموزش ببینه یاد بگیره بهتر از طلا براش 

2810