2777
2789
سلام دوستان 🌸روزتون پر از خیر و برکت باشه الهی🌸امکانش هست از تجربیات آشپزیتون با سرخ کن بدون روغن ...

سلام عزیزم من مارک یونیک گرفتم 12 لیتری 3280 

واقعا خیلی راضیم. 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آریانا جان لطفا میشه با جزئیات بیشتری درباره ی خرید ماشین از بنگاه توضیح میدین؟ منم باید ماشین عوض ...

عزیزم جزییات دیگه ای نداره چندین بار گفتم، 

ماشین کارکرده و نو فرقی نداره،

سودشم نمیدونم چند درصد میدن بستگی به انصاف طرف داره واسه ما فکر کنم ۳۸٪ افتاد، 

بازم باید برید چندجا پرس و جو کنید چون بعضیا انگار تا آخرین چک پاس نشه سند نمیزنن ولی ما بعد سومین چک ماشین و سند زدیم... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
من رفتم فروشگاه برا بچم پوشک گرفتم😂فقط سوالی که الان دارم پونصدتومن رو میتونم یجا ظرف چند روز واریز ...

نه عزیزم من زود پرداخت کردم به همین امید ولی باز اعتبار ۵۰۰ تومنیش برام باز کرد

بله حتما.خودمون آشنا داریم ماشین اولمونم خیلی گشتیم خداروشکر چیز خوبی خریدیم به طوری که میگیم میخوا ...

عزیزم یکی از دوستای ما دارن  دنده اتوماتشو

تو سربالایی ها کم میاره موتور  تقریبا ضعیفی داره چندباری هم ک باهم بیرون رفتیم طبیعیت

سربالایی بوده با ماشین ما رفتیم خودشم میگفت ماشین ما کشش نداره برا این جاده ها

برعکس یکی دیگه از دوستامون دنده ای شو دارن راضی هستن 

بازم شما خودتون تحقیق کنید از چندتا مکانیک اشنا بپرسین 

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

بله حتما.خودمون آشنا داریم ماشین اولمونم خیلی گشتیم خداروشکر چیز خوبی خریدیم به طوری که میگیم میخوا ...

عزیزم یکی از دوستان ما دنده ای داره خیلی راضیه 

حتی جاده فیلبند هم با اون همه گردنه باهاش رفتن و ماشین کم نیاورد

لیلیثث جان 

میشه لطفا چندتا کتاب خوب و تاثیر گذاری ک خوندین ب من معرفی کنید 🌱

بی زحمت اگه کتاب روانشناسی ک مهارت کنترل استرس یاد بده هم 

ممنون میشم معرفی کنید 

دوستان کتاب خوندن هم یجور پس اندازه ناراحت نشین ک اینجا مطرح کردم  

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

منم دندون عقلم جراحی میخواد باید بکشمش بیشترش بیرونه نهفتهنیس ولی خیلی میترسم دردش پدرمو درآورده..

اگه مشهد هستید من یه دکتر عالی برای عقل نهفته میشناسم که خودم پیشش جراحی کردم 

دندون عقل من جای خیلی حساسی هم دقیقا بالای کانال عصب 

یعنی اگه بد کشیده میشد احتمال اینکه یه بخشی از لب بی حس میشد برای همیشه یا مدت طولاتی بود 

سلام خانم ها خوبید.. من الان کمی دستم خالی و دوستام یه دورهمی گذاشتن اونم بعد مدت ها قرار نهار دورهم باشن هر کی هم هرچی خواست برا نهار میبره .حالا این وسط بعضی ها بیشترم میارن تعارف میکنن یا تنقلات میارن . منم چندماهه که نرفتم پیششون اما ایندفعه گفتن بیا . حالا نهارم میبرم ولی نمیدونم چی با خودم ببرم قبل یا بعد نهار بهشون تعارف کنم در واقع دوست دارم بعد مدت ها میرم دست خالی نرم تو جمعشون و زیادم نمیتونم خرج کنم میشه شما یه راهنمایی بکنید؟پفیلا و میوه و تخمه و اینا میارن اکثر . چیز دیگه اگه کم هزینه و خوب باشه بهم بگید .ممنونم 

سلام دوستان 🌸روزتون پر از خیر و برکت باشه الهی🌸امکانش هست از تجربیات آشپزیتون با سرخ کن بدون روغن ...

برای من که عصای دستمه

پیتزا توش عالی میشه  

سیب زمینی سرخ میکنم 

جوجه درست میکنم / کاپ کیک درست میکنم / 

مینی پیتزا 

و خودم چون باشگاه میرم و رژیم دارم 

دایما فیله مرغ مزه دار شده رو میذارم توش 

برا من خیلیییی کاربردی هست 

سلام خانم ها خوبید.. من الان کمی دستم خالی و دوستام یه دورهمی گذاشتن اونم بعد مدت ها قرار نهار دورهم ...

سالاد میوه درست کن ،اینجوری به چشم میاد حتی اگه میوه هات کم باشه 

تخمه هم خوبه 

پنکبک هزینه اش زیاد نیست ولی شیک و خوشمزه هست 

غذا رو نمیدونم تم فست فوده یا چی ؟؟

برای من که عصای دستمهپیتزا توش عالی میشه سیب زمینی سرخ میکنم جوجه درست میکنم / کاپ کیک درست میکنم / ...

عزیزم روغن اصلا نیازی نیست بریزیم یا باید کم بریزیم؟

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
2810