2777
2789
یعنی ماهانه باید یک میلیون دویست پرداخت بشه عزیزم

بله ماهیانه. لطفا از یک کارت بانکی هم پرداخت کنید چون بیمه ادا و اطوارش زیاده. یک روز اگه مشکلی پیش اومد سریع از حسابت پرینت بانکی میگیری. و میبریش میزنی توی دهنشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم بعدش چی میشه؟میره بالا یا ثابت میمونه؟نتونستتیم خونه بخریم یکم پول تودستمون مونده والبته یه کادو ...

بخدا هیچکس نمیدونه چون بستگی به شرایط و ... داره

من خودمم از شهریور پول ماشینم دستمه فعلا گذاشتم صندوق درامد ثابت

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خانوما میشه اینو جواب بدین

راستش من هم از اعتبار این استفاده نکردم نمی دونم واقعا این مقدار به چه دردی میخوره.

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش

تجربه:📜

براي خريد طلا ريسك كنيد

براي خريد طلا حتي شده قرض كني از كسي كه باهاش راحتي نه غرور ادم خورد بشه 

براي خريد طلا دل دل نكن بخر

براي خريد طلا به تابلو نگاه نكن در بلند مدت سودخواهي كرد و طلا به هيچكي خيانت نكرده و نميكنه

اگه تو طلا فروشي هستي و پول داري دسته خالي برنگرد

اگه تو طلافروشي هستي و با يه عزيزي ميري خريد خودتم در حد ٢٠٠سوت شده خريد كن

براي طلاخريدن نترس پول در گردش هست هي ميادوميره خلاصه چاله رو بكن جاش پر ميشه خدا ميرسونه

نترس برو جلو يه چي پيش مياد 

الان من زنگ زدم يه پلاك ٢٣٠سوتي رو نشونه كرده بودم بخرم گفت فروختم خب بايد زودتر رو هوا ميزدمش 

رو هوا زدنش مباركش باشه😬

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
راستش من هم از اعتبار این استفاده نکردم نمی دونم واقعا این مقدار به چه دردی میخوره.

من رفتم فروشگاه برا بچم پوشک گرفتم😂

فقط سوالی که الان دارم پونصدتومن رو میتونم یجا ظرف چند روز واریز کنم که مبالغ بالاتر باز شه زودتر؟

خانوما اگر کسی میدونه ممنون میشم جواب بده برای اعتبار تارا هست این سوال

درود🙋‍♀️اميدوارم حال دلتون خوب باشهدوستان ديروز من رفتم دندنپزشكي دندون عقلمو كشيدم و ديروز خيلي اس ...

منم رفتم بیمارستان کشیدم خیلی خوب بود ۸۰تومن کشیدن دندون عقل بود ۲۴۰تومن هم عکسش شد.الان دوباره نوبت گرفتم برای عصب کشی ۱۸۰۰ من بیرون هم زیاد رفتم ولی این بی حسیش خیلی خوب بود درد نداشت اصلا

۲۳۰سوتی چند تومن بود عزیزم؟

٢٣٠گرم

طلا گرمي ٤٢٧٥تومنه با ٤درصد ميشد يك ميليونو بيستو دو هزار تومن

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
من رفتم فروشگاه برا بچم پوشک گرفتم😂فقط سوالی که الان دارم پونصدتومن رو میتونم یجا ظرف چند روز واریز ...

من زنگ زدم گفتم اعتبار بالاتر سه ماه طول می‌کشه خوش حساب باید باشید ولی تند تند پرداخت کنی فایده ندارد مثل ویپاد نیست

عزیزم چندبار گفتم من هیچ کاری به تورم و اینا ندارم میدونم چندسال دیگه این پول ارزش نداره اماااااا وق ...

آریانا جان لطفا میشه با جزئیات بیشتری درباره ی خرید ماشین از بنگاه توضیح میدین؟  منم باید ماشین عوض کنم 

فقط برای ماشین صفر چکی میدن یا کارکرده هم میشه؟ 

چند درصد سود میگیرن؟ ممنون میشم راهنماییم کنی گلم😘

سلام دوستان 🌸روزتون پر از خیر و برکت باشه الهی🌸امکانش هست از تجربیات آشپزیتون با سرخ کن بدون روغن ...

عزیزم من دارم

سال پیش گرفتم از اون موقع دیگه هیچی رو سرخ نکردم هم خیلی سریع هست هم مواد رو آبدار درست می‌کنه مثلا من با فر مشکل داشتم چون بنظرم مرغ رو خشک میکرد

با این دستگاه اصلا این مورد برام پیش‌ نیومد من مرغ گوشت ماهی سبزیجات رو داخلش پختم و راضی بودم خیلی شنیدم که کیک و اینا هم درست میکنم اما من خودم تست نکردم

برای زمان‌هایی که وقت نیست اصلا معجزه است نهایت تو ٢٠ دقیقه میپزه

اما اینم بگم برای کسایی که سبک غذایی پر روغن دارند خیلی مناسب نیست

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810