2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیم درصد واقعا عالیه من تمام طلافروشی های نزدیک خونمون رفتم آب شده رو سه درصد میدادن تازه اون هم همه ...

خیلی گرون میگن که... جاهای دیگه طلافروشی نیست؟ یا مثلا کارگاه ها؟ 

....💖!
انقدر طلا فروشا روش می کشند ادم دلش نمیاد مگر هم از دیوار بخرم تو طلا فروشی معامله کنم

از دیوار که بخرین چه جوری تو طلافروشی معامله می کنید؟

منظورم این که چون در مغازه اون معامله داره انجام میشه، هزینه ای هم به طلافروش میدین؟

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
از دیوار که بخرین چه جوری تو طلافروشی معامله می کنید؟منظورم این که چون در مغازه اون معامله داره انجا ...

به طلا فروشی که همیشه می خریدم  گفتم از دیوار بخرم بیام ببینید طلاس وووو  گفت ایرادی نداره کمکتون می کنم

فکر نکنم پولی بگیره   خیلی ها خودشون می گند تو طلا فروش بهتون می فروشم

شما عزیزم از کجا می‌خرید با این درصد

من قبلا اینترنتی با این درصد ها میخریدم از پیج جلیلیان و اهورا و رضوان. ولی خیلی وقته دیگه اینترنتی نخریدم

یه مغازه ای هم تو شهرمون (از شهرای خراسان) بود با ۴ درصد اجرت میداد. اکثرا پلاک وان یکاد داشت ولی برای پس انداز خوب بود

ما برای یادگیری به دنیا آمده‌ایم و جهان، معلم ماست. وقتی در درسی مردود می‌شویم باید دوباره ثبت نام کنیم... و دوباره! ... تا درس امروز را نیاموزیم به کلاس بالاتر نمی‌رویم.

اگر در حال تجربه درسی تکراری هستيد، مشکل در درون شماست! اگر با هر مرد يا زنی آشنا می‌شويد خصوصیت مشخص و تکراری دارد يا اتفاق‌های مشابه می‌افتد؛ مشکل را درون خود جستجو کنيد! تا شما تغيير نکنيد، سر همين کلاس هستيد!...

اندرو متيوس

من ۹۰ گرم طلا دارم هیجی استفاده نمی کنم از پس با حسرت نگاه می کنند پولاشون رو ماشین خوب و خونه ی ...

عزیزم من دوست صمیمیم تو صورتم نگاه کرد گفت هم طلا میخری‌ هم خونه گرفتی هم مسافرت می‌ره معلومه که اینا همه از حقوق خودت نیست کسی بهت میده

دیگه از این بالاتر که نداریم

از لجش اتفاقا رفتم زنجیر خریدم

آدم حسود همینه هر کار کمی باز یچیزی پیدا می‌کنه حرف بزنه

کار خودت رو بکن اهمیت نده

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
مرسی عزیزم ۲۰ گرم رویهم ۹۸ تومن شد تو فاکتور جلوی دستبند و انگشتر زده گرمی ۴۹۰۰

یه چیزی میگم بهت حواست باشه بعد این موقع فروش طلاهام 

طلافروشی همیشگی رفتم و سریع از موقعیتم سواتفاده کرد و یه مبلغی کم داد ،برگشتم خونه هر چی حساب کتاب کردم دیدم ۵۰۰ هزار تومن کمه به همسرم گفتم ،گفت نمیشه این همه اختلاف کم ریخته باشه  فرداش با سند و مدرک خودش رفتم مغازش اول نمیخواست قبول دار بشه ولی تا گفتم دفترتو باز کن خودت نوشتی دوزاریش افتاد .

خیلی حواست به طلا فروشا باشه 

من یه کوییک داشتم باهاش از چالوس میرفتم رامسر از اونور از رشت قزوین میزدم دنده ۵ با ۱۴۰ تا برمیگشتم ...

ماشالله بهتون😍همیشه به سفر و خوشی

یدونه برلیانس دیدم۵۵۰ سال۹۷ خیلی ترتمیز و کم کارکرده

نظرتون راجع به برلیانس چیه دوستان؟هرکی داشته بگه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
2810