2777
2789
سلام خانما همسرم از سر کار امده می گه طلاسی ریختم تو گوشیم هر چی پول داریم بریزیم دیگه سکه و طلا ...

عزیزم مبلغ بالا کارمزدی هم که کم‌میشه زیاد هست من اینکار رو کردم روی ده میلیون در نهایت بعد ۲۰ روز که پول رو لازم داشتم حدود ۵۰۰ تومن هم ضرر کردم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم من خیلی جاها رفتم همه اجرت ساخت داشتن هم سود فروش‌ سود فروش 7 درصد همیشه هست نمیدونم چرا یزد ...

خب سود فروش و اینجا هم میگیرن فقط اجرت یا ندارن یا مثلا یک درصد اجرت دارن... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

الان قیمت طلا شده ۴۲۵۰ 

من اگه پول داشتم حتما خرید میکردم 

به نظرم این اصلاح قیمت موقتیه 

البته من نظر خودمو دارم‌میکم مدیون کسی نشم 

ولی طلا خریدن همیشه برده 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
وزن طلا چقدر بود ؟آیا مالیات دادی ،منظورم دو درصده؟جمع کل چقدر پرداخت کردی؟

حدود ۲۰ گرم گرفتم تو فاکتور جلوی هم دستبند و هم انگشتر زده گرمی ۴۹۰۰. یعنی انگشتر و دستبند رویهم ۹۸ تومن شد. نمیدونم چطور حساب کرده.

حدود ۲۰ گرم گرفتم تو فاکتور جلوی هم دستبند و هم انگشتر زده گرمی ۴۹۰۰. یعنی انگشتر و دستبند رویهم ۹۸ ...

عزیزم اینجوری که شما میگید نه اجرت ساخت گرفته نه سود فروش 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
والا من طلا با ۵۵ درصد سود هم خریدمدر عوض ازش استفاده میکنم برای هر چیزی به سود فکر نمیکنم الانم یه ...

من ۹۰ گرم طلا دارم هیجی استفاده نمی کنم  از پس با حسرت نگاه می کنند  پولاشون رو ماشین  خوب و خونه ی متراژ بالا  رهن و اجاره ولخرجی می کنن  من پس انداز می کنم  هی حساب کتاب کنند اون قبلی رو داری   خدا باید به من می داد نه تو ووووو  حالم بد می شه انرژی منفی می دنند

عزیزم اینجوری که شما میگید نه اجرت ساخت گرفته نه سود فروش

آخه ازش پرسیدم اجرت چقدره جواب درست نداد گفت طلا قیمتش ۴۴۳۰ من الان ۴۹۰۰ حساب میکنم برای همین نمیدونم چقدر اجرت و مالیات و ... گرفت سرش هم خیلی شلوغ بود حوصله جواب نداشت

آخه ازش پرسیدم اجرت چقدره جواب درست نداد گفت طلا قیمتش ۴۴۳۰ من الان ۴۹۰۰ حساب میکنم برای همین نمیدون ...

اگر طلا 4430 بوده جمعا 10.5 اجرت ساخت و سود فردش گرفته 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
2810