2777
2789
سلام خانما همسرم از سر کار امده می گه طلاسی ریختم تو گوشیم هر چی پول داریم بریزیم دیگه سکه و طلا ...

بی خیال همچین ریسکی نکنین 

برو طلای دست دو بخر بیار بزار تو خونه نه اینکه معلوم نباسه کجاست

این اپلیکیشن ها برا پولای ریز هست

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
اون‌که صددرصد ، ولی کو کار ، منشی پاره وقت نهایت ۵تومن میدن ، اونم که هزینه ی رفت و برگشت با اسنپ می ...

عزیزم من از صفحات عقبم الان دیدم.... الان خوبه دیگه شوهرت گفته برو سر کار یه کار رو انتخاب کن هر چند حقوقش کم هم باشه بازم خوبه بعد از چند وقت که دیدی شوهرت با سر کار رفتنت مشکل ندارد و دوباره بهانه نمی یاره طلا هات رو بده یه واحد زمانی که بیرونی و سر کاری میتونی به امور خونه و مستاجر هم رسیدگی کنی علاوه بر درآمد کارت خونه هم درآمد بهت میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من از طلاسی خیلی استفاده میکنماما بیشتر از ٢٠ تومن نگه نمیدارماینم گذاشتم برای خرج یهوییو ...

انقدر طلا فروشا  روش می کشند  ادم دلش نمیاد    مگر هم از دیوار  بخرم  تو طلا فروشی معامله کنم

سلام اینقدر روحیم خرابه 

از یه طرف کلی قسط و بدهکاری زیاد داریم 

از یه طرف محل غریبی و تنهایی دارم دیوونه میشم 

با دوتا بچه کوچیک 

خیلی نیاز به انرژی مثبت شما دوستان دارم 

چیکار کنم بنظرتون شوهرمم نیست 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
سلام من امروز بانك كارگشايي بودم حدود ٢٠٠گرم طلاگذاشتم كه بهم يه وام ٥٠توماني دادن يكساله با ٢٣درصد ...

برای نگه داری طلا سه میلیون و هشتصد هزار برای یک سال گرفتن؟

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام عزیزم، ببین درسته که امسال رشد طلا بیشتر از ملک بوده، ولی اینم باید در نظر بگیریم که خونه ای که ...

پاراگراف دومت حقه تا ابد ...

من موندم چرا کسایی که خونه خریدن ناراضی هستن ،متاسفانه من هر سال جابجایی دارم و واقعا داغون شدیم از نظر روحی روانی دوماه میچینم دوماه جمع میکنیم ۸ ماه زندگی میکنیم که اونم اگه خونه ایرادی نداشته باشه و صاحب خونه درست باشه !

عزیزم من از صفحات عقبم الان دیدم.... الان خوبه دیگه شوهرت گفته برو سر کار یه کار رو انتخاب کن هر چند ...

ممنون عزیزم ، والله به چندنفر تو سایت دیوار پیام دادم و زنگ زدم ، هیچکدوم جواب ندادن ، کاش میتونستم با پولم یه کار راه بندازم یا آنلاین شاپ بزنم ، ولی خب هیچی از بلاگری بلد نیستم و نمیدونم از کجا شروع کنم و چیکار کنم

اریانا جان این شهر که من هستم کلا قیمت تابلو طلافروشی قیمت خام به اضافه ی ۷ درصده. جالبه هیچکس هم اع ...

من میخواستم طلا بخرم پشت ویترینی که تک شده بود (النگو) با اجرت ۷ درصد میداد

تازه جایی که خریدم گفت النگوی مستعمل ۳ درصد و شکسته رو با ۲ درصد میداد

2810