2777
2789
بچه ها اگه تهران هستید برادرزاده ام تو پاساژ شبنم آریاشهر طلای بدون اجرت خیلی تر تمیز داره با هفت در ...

سامیه جان آبشده رو چند درصد میده طلا فروش من دو درصد میده بچه ها میگن یک درصده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا بچه ها یه سری مریضی ها رو باید بگیرن چه مهد برند چه از اول برن مدرسه پسر من پیش دبستانی نرفت چون ...

من پارسالم این بساط و داشتم آخه 🥲🥲

پسرم پیش دبستانی بود پارسال ولی هر یکی دوماه دکتر بودیم امسال از روزی که واکسن زدم همممش مریض بوده،  

حالا من واسه سیستم ایمنی هر دوره شربتم دادم بهش ولی خب بقول شما فکر کنم طبیعیه🥺

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام من خیلی عقبم از صفحات ولی خواستم اینو بنویسم ک زندگی همه مثل هم نیست خود من دنبال وام مثلا تاحد ...

عزیزجان شما وام بگیری قسط ماهانش بیشتر از سود سپرده گذاری همون مبلغ میشه و یه چیزیم باید بذاری روش و قسط وامو بدی.

کار با ارز و بورس برای خیلی جذابه ولی فرصت یادگیری و مطالعه ندارم

منم بلد نیستم ولی خب اینجوریم نیست چیزی نفهمم وقتی یه چیزی میوفته تو سود میخرم با حد ضرر (یعنی اگه اومد پایین خودش فروخته میشه) 

....💖!
عههه🤔راستش منم پیش این طلافروشم که میرم طلای نو بدون اجرت هم داره از اونام خریدم فکر کنم میگن شرکتی ...

اره از همونا بخر نو با ۷ درصد خیلی خوبه. حالا مدلاش شاید به دلت نباشه ولی برا پس انداز خوبه

البته برا دست دوم ۷ درصد زیاده مگه اینکه با نو مو نزنه وگرنه من با ۳ تا ۵ درصد میخریدم معمولا 

چون طلا فروش ها هم محض رضای خدا کار نمی کنند اونا هم اون همه سرمایه گذاشتن و پول اجاره و مالیات و ای ...

درسته عزیزم همه صنف ها همینن، 

من خودم رفتم طلا خریدم انگشتر و واسم ۱۴٪ اجرت و۷٪ سودحساب کرد شد ۱۱/۵٠٠ بعد مثلا اومد تخفیف بده ۳٠٠ تومن تخفیف داد شوهرم گفت خب اون ۵٠٠ و کلا بنداز قسم و آیه که نه من سودی نکشیدم و...  

ولی خب غیر ممکنه اون از اول فکر سود و اجرت و تخفیفشو کرده غیرممکنه سود نداشته باشه واسشون،  

همه اصناف هم همینن...

ولی خب یسری طلافروشا هم خدایی سر درنیاری هم قیمت طلا سود و اجرت میکشن روش،

چون خودم یه دستبند و پرسیدم اومدم خونه حساب کردم حدود ۳۵٪ کشیده بود روش انصافه؟؟؟ 

در این که اونام باید سود خودشون و بردارن شکی نیست حقشونه ولی در کل هر طوری حساب کنن واست باز برد با اوناس نه ما... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
اره از همونا بخر نو با ۷ درصد خیلی خوبه. حالا مدلاش شاید به دلت نباشه ولی برا پس انداز خوبهالبته برا ...

آره منم اونروز دست دوم دیدم چندجاش خوردگی و تورفتگی داشت ولی همون ۷٪ حساب میکرد منم ترجیح دادم اجرت دار بخرم ولی شیک باشه و نو... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه و اوضاع بر وقف مرادتوت باشه🫠❤من این چند روز شانس زیادی اوردم حقیقتا، ...

عزیزم تو کدوم صرافی خرید و فروش کردی. دیشب نوبیتکس و رمزینکس کلا هنگ بود قیمتا رفتن بالا من نتونستم چیزی بفروشم. دوباره ریختن 

عزیزم تو کدوم صرافی خرید و فروش کردی. دیشب نوبیتکس و رمزینکس کلا هنگ بود قیمتا رفتن بالا من نتونستم ...

منم نوبیتکسم... ولی خب قیمتای ریالی هنگ بود تتری مشکلی نداشت

....💖!
خانما یکی طلای منو محاسبه کنه ۷۹۰ سوت قیمت تابلو ۴۳۷۰ قیمت خرید ۳۸۵۰ چقد از من سود گرفته؟؟؟؟تازه گفت ...

عزیزم همون ۱۲٪ و گرفته ۷٪سود خودش، ۵٪ هم اجرت... 

از این به بعد رفتی همون اولش بگو طلای بدون اجرت میخوام... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدای سرت استفاده کن حالشو ببر من تومیلی خریده بودم یهو هُررری ریخت😄طلای فیزیکی دردش کمتره😁بنظرت ب ...

اره من قیمتارو چک نکرده بودم امروز اینجا خوندم 😁

دیگه بقول شما فدای سرم چیکار کنم😂

ولی غیر ممکنه بیاد زیر ۴ تومن، 

خداکنه بیاد رو همون ۴ تومن غنیمته باز بتونیم طلا بخریم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خانما همسرم از سر کار امده می گه طلاسی ریختم تو گوشیم هر چی پول داریم بریزیم دیگه سکه و طلا ...

عزیزم به نظر من اصلا این کارو نکن. طلاسی و میلی و... برای پول های ریز ریز خوبن و نهایتا تا یک گرم که شد بهتره برداشت کنی و طلای فیزیکی بخری

من خودمم تو میلی خرید میکنم شده گاهی روزی ده بیست هزارتومن واریز میکنم، مبلغ خوبی که میشه برمیدارم باهاش پارسیان میخرم. اصلا نمیذارم پول زیاد داخلش بمونه 

یکی از آشناهای ما چندسال پیش تو یه شرکتی پول گذاشته بود و بابتش بهش سود میدادن. اون شرکت هم با اون پول پروژه های ساخت و ساز میکردن و خب براشون سود داشت. پارسال یه شایعه( میگن از طرف رقیب شون) تو شهر پخش شد که این شرکت ورشکسته شده. همه مردم ترسیدن ریختن پولاشونو کشیدن بیرون. نقدینگی شرکت کم شد و چندماه بعد دیگه شرکت نتونست سود بده. می‌گفت ساختمون درحال ساخت داره و بازارم راکد بود فروش نمیرفتن. بعد یکسال هنوز پول خیلی هارو نتونسته پس بده. 

این طلاسی و میلی و... هم مطمئنا با پول ما دارن به یه صورتی سرمایه گذاری میکنن. فرض کن همچین شایعه ای برای این شرکت هم پخش بشه. باید چقدر بدویم دنبال پس اندازامون. پس هیچوقت تا این حد به اینطور برنامه ها اعتماد نکن. به قول قدیمی ها پولتو بذار زیر سرت و بخواب

ولی برای پول های خورد و کسی که خانه داره میخواد در حد مبلغ کم جمع کنه عالیه 

2810