2777
2789
سلام عزیزم....اگه اشتباه نکنم شماگفتی مستاجردارین باشوهرت صحبت کن شماره کارت خودتوبدی بهشون تااجاره ...

بله عزیزم مستاجر داریم 

صحبت کردم و ایشون هم قبول کردن 

وقتی موعد اجاره شد گفت مستاجر واریز نکرده. 

گفتم اوکی 

دیدم چند روز گذشت فهمیدم داره دروغ میگه چون‌همیشه از اول ماه هی پیام میده که واریز کنین 

بعد گفت چک داشتم فلان ۳ تومن داد بابت شهریه دانشگاهم 

گفتم قرار بوده کل اجاره رو بدی گفت الان ندارم فردا میریزم 

از اون فردا ۲ ماه و خوردی گذشته 

کلا هرچی بگم میگه چشم هرچی تو بگی و بعد کار خودشو میکنه 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
ببخشید میپرسم کار همسرت چیه؟

سه تا شغل داره 

توی یه شرکت کار میکنه 

مربی فوتبال هست 

اجاره خونه هم میگیره 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما همسرم از سر کار امده می گه طلاسی ریختم تو گوشیم هر چی پول داریم بریزیم دیگه سکه و طلا ...

سلام گلم راستش من از افرادی هستم که اهل طلای مجازی نیستم و چون طلافروشی نزدیک خونه است حتی پارسیان ۲۰۰ سوتی بگیرم برام راحت تره و خیالم جمع تره تا بذارمش تو این اپلیکیشن ها باز هم خودت نهایت جمعبندی کن تصمیم بگیر 

عههه😂😂😂کاش زودتر می‌خریدم میومد پایین😐😂ولی خدا لعنتشون کنه این طلا فروشارو چقدر قبل انتخابات جو ...

فدای سرت استفاده کن حالشو ببر من تومیلی خریده بودم یهو هُررری ریخت😄طلای  فیزیکی دردش کمتره😁

بنظرت بازم پایینترمیاد؟

عزیزم شما که طلا داری و پول ماهانه همین داستان صبحانه رو بهونه کن قهر کن برو بهش بگو هر وقت وام گرفت ...

عزیزم نیازهای بچه رو کامل تامین میکنه که هیچ 

بلکه زیاده روی هم میکنه 

مثلا دختر من چند دست لباس داره که فقط یکبار پوشیده و دیگت براش کوچیک شدن 

موتور شارژی دوچرخه سه چرخه اسکوتر‌داره که فقط از دوتاشون به نسبت سنش میتونه استفاده کنه  اتاقش دیگه جایی برای اسباب بازی نداره 

بعدا بچه ام هم بزرگ میشه میره قرض میکنه که اونو تامین کنه 

من مشکلم اینه که همش داره خرج میکنه و توقع داره از آسمون براش بباره تا نیازهاش رفع بشن چون زیادی بلند پروازه و انگار تو‌واقعیت زندگی نمیکنه 

سلام خانما همسرم از سر کار امده می گه طلاسی ریختم تو گوشیم هر چی پول داریم بریزیم دیگه سکه و طلا ...

سلام عزیزم من از طلاسی خیلی استفاده میکنم

اما بیشتر از ٢٠ تومن نگه نمیدارم

اینم گذاشتم برای خرج یهویی

وگرنه پول درشت رو بده طلای فیزیکی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
حق با شماست منم چند وقت پیش ب همسرم گفتم حالا که ملک راکده بیا ی واحد نقلی بخریم و وام مسکن میگیریم ...

ما اگه الان پول داشتیم حتما یه واحد میخریدیم، مخصوصا پرند الان به نظر من وقت خریدشه، 

غلق همسرتو یه جوری پیدا کن و فکرتو عملی کن.

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه و اوضاع بر وقف مرادتوت باشه🫠❤من این چند روز شانس زیادی اوردم حقیقتا، ...

چه خفننننننن 

منم خیلی دوست دارم کار با ارز رو یاد بگیرم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

بچه ها اگه تهران هستید برادرزاده ام تو پاساژ شبنم آریاشهر طلای بدون اجرت خیلی تر تمیز داره با هفت درصد میده تازه چونه بزنید شش درصد هم میده چون‌اون روز تو مغازه اش بودم دیدم داره دستبند کارتیر خیلی تمیز که با نو مو نمیرنه رو با شش درصد میده 

الان انگشتری و دستبندی که خودم از کاراش برداشتم خیلی تمیز کسی اصلا متوجه نمیشه نو نیست 

انگشتر که کاملا نو هست 

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه و اوضاع بر وقف مرادتوت باشه🫠❤من این چند روز شانس زیادی اوردم حقیقتا، ...

کار با ارز و بورس برای خیلی جذابه ولی فرصت یادگیری و مطالعه ندارم 

2810