2777
2789
عزیزم مگه دست دومم اجرت میگیرن؟ من نو رو با این اجرت خریدم، خب همونجا بپرس همه چی و ازش بزن ماشین ح ...

من حدود 13 میلیون پول دارم نمیدونم برم طلا دست دو بگیرم یا نو؟ 

بعدشم همسرم قراره واسم انگشتر بگیره همون نو بگیرم بهتره یا دست دوم؟ 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من خیلی عقبم از صفحات ولی خواستم اینو بنویسم ک زندگی همه مثل هم نیست خود من دنبال وام مثلا تاحد ...

اتفاقا من اون مطلب دوستمون رو امروز ظهر خوندم 

بعدش داشتم به این فکر می کردم 

که الان هم اون زمین بود میشد ۲۳۰ میلیون 

۲۳۰ میلیون الان هم پول یه ماشین نمیشه 

ولی همون خانم اون سال ها که پراید هفت هشت تومن بوده ماهی سیصد تومن سود می گرفته 

اندازه یه حقوق از پولش سود می گرفته و خوب خیلی راحت زندگی می کرده 

آرامش و راحتی و کیفی که اون زمان تو جوون تر بودن داشته خیلی بیشتر از ۲۳۰ میلیون الان میارزه 

همه چیز پول نیست طلا و عدد نیست 

تو دنیا هیچی اندازه عمرمون نمیارزه 

آرامش آدم از همه چیز مهم تر 

من حدود 13 میلیون پول دارم نمیدونم برم طلا دست دو بگیرم یا نو؟ بعدشم همسرم قراره واسم انگشتر بگیره ه ...

ببین بعضی طلافروشیا طلای نو دارن ولی بدون اجرته تونستی پیدا کنی اونا خوبه هم نوعه هم بدون اجرت،  

من که واسه استفاده اجرت دار میگیرم ولی پس انداز و یدون اجرت... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
عزیزم مگه دست دومم اجرت میگیرن؟ من نو رو با این اجرت خریدم، خب همونجا بپرس همه چی و ازش بزن ماشین ح ...

اریانا جان این شهر که من هستم کلا قیمت تابلو طلافروشی قیمت خام به اضافه ی ۷ درصده. جالبه هیچکس هم اعتراض نمیکنه و نمیدونم چرا سیستم شون اینطوریه 

من دیروز چندتا آگهی از تو دیوار پیدا کردم که همشون نوشته بودن طلا دست دوم بدون اجرت یا با اجرت ۴ درصد 

رفتم به همشون سر زدم و کاشف به عمل اومد که طلای دست دوم رو دارن با اجرت ۱۰ تا ۱۲ درصد حساب میکنن

جالبه به یکیشون گفتم من اهل اینجا نیستم و از شهر خودمون طلای دست دوم میخرم کلا با ۳ درصد اجرت بالای خام. 

گفت امکان نداره  اصلا همچین چیزی!

گفت فاکتور بیار ببینم، تو حتما داری اشتباه حساب میکنی. گفتم نه والا شهرای دیگه اینطوریه. گفت پس پیشنهاد میکنم ازینجا طلا نخری. اخرشم با یه لحنی گفت که مثلا تو داری دروغ میگی و چرا اومدی اینجا و... 

خیلی دلم میخواد فاکتورو بردارم ببرم بذارم جلوش تا شیرفهم بشه 

سلام عزیزم، ببین درسته که امسال رشد طلا بیشتر از ملک بوده، ولی اینم باید در نظر بگیریم که خونه ای که ...

حق با شماست منم چند وقت پیش ب همسرم گفتم حالا که ملک راکده بیا ی واحد نقلی بخریم و وام مسکن میگیریم طلامون و میغروشیم و یکی از ماشین هامون و میغروشیم..‌خونه  رو هم میدیم رهن کم کم می‌رفتیم رو روال 

اما قبول نکرد 

نمی‌دونم چرا هیچ وقت به حرفم گوش نمیده

اریانا جان این شهر که من هستم کلا قیمت تابلو طلافروشی قیمت خام به اضافه ی ۷ درصده. جالبه هیچکس هم اع ...

عههه🤔

راستش منم پیش این طلافروشم که میرم طلای نو بدون اجرت هم داره از اونام خریدم فکر کنم میگن شرکتی بهشون، 

دست دوم هم همون سود خودشونو میگیرن دیگه فقط همون ۷٪ و میکشن روش، 

من اونروز طلا خریدم تو فاکتور زد ۱۴٪ اجرت چون نو بود ولی بعد که خواستم پول بدم تخفیف داد تقریبا ۱٠_۱۱ ٪ حساب کرد ولی چون خیلی وقته طلا نخریدم و خیلی خوشم اومد واسم مهم نبود... 

حالا از این به بعد تمام سعیمو میکنم از همین نو بدون اجرتا بخرم که موقع فروش ضرر نکنم... 

ولی خب طلافروشا ٠٪ هم حساب کنن باز ماییم که ضرر میکنیم😁نمیدونم چراااا

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
عههه خب پس فکر کردم سنش کمه میره مهدکودک🤕من خودمم درگیر دکترم از اول مهر مث شما سه بار پسرم مریض شد ...

کلا بچه ها یه سری مریضی ها رو باید بگیرن 

چه مهد برند چه از اول برن مدرسه 

پسر من پیش دبستانی نرفت چون کرونا بود 

کلا هم به خاطر کرونا رفت و آمدها خیلی کم بود جایی نمی رفتیم می رفتیم هم همیشه ماسک می‌زدیم 

کلاس اول هم که رفت دو تا کلاس برگزار کردن یکی حضوری یکی آنلاین چون سال ۱۴۰۰ بود و هنوز کرونا بود ما هم نگران بودیم گذاشتیمش کلاس آنلاین باز هم مدرسه نرفت 

کلاس دوم که مدرسه رفت چهار. پنج ماه اول هر دو هفته یک روز می رفت مدرسه همش مریض بود

یکسره تو راه دکتر بودیم 

پسر من هم حتما باید بره پیش متخصص اصلا با دکتر عمومی خوب نمیشه متخصص ها هم خیلی اهل آنتی بیوتیک و آمپول نیستن ولی خوب تشخیصشون به نظر من خیلی بهتر 

دیگه یه بار که رفتم گریه ام گرفت گفت خانم طبیعیه بچه شما تو همه این سال ها تو قرنطینه بوده مریضی ها رو نگرفته مثلا سی تا ویروس بچه باید بگیره شاید دو تاش رو گرفته حالا که رفته مدرسه تند تند مریض میشه چون همه اون ویروس ها رو باید بگیره 

دوره مریض شدن هاش بگذره دیگه به صورت عادی مریض میشه واقعا هم همین شد الان هم مریض میشه ولی نه مثل اون زمان که خوب نمیشد و مریضی بعدی شروع میشد 

حالا این اتفاق برای بچه هایی که پیش دبستانی یا مهد میرن تو اون سن اتفاق می‌افته 

خانما توروخدا محاسبه کنید ببینم بازم سرم کلاه رفته یا نه ..امروز طلا ۴۳۷۷ وزن ۷۹۰ سوت شد قیمت ۳۸۵۰ ت ...

عزیزم حدود ۱۰ درصد اجرت روی طلای شما کشیده تقریبا ۳۷۵ هزارتومان یعنی. دوستان هم شاید جواب دادند گفتند.

عههه🤔راستش منم پیش این طلافروشم که میرم طلای نو بدون اجرت هم داره از اونام خریدم فکر کنم میگن شرکتی ...

چون طلا فروش ها هم محض رضای خدا کار نمی کنند 

اونا هم اون همه سرمایه گذاشتن و پول اجاره و مالیات و اینا دارند 

‌طبیعی هست که باید سود بگیرن 

مگه کسی بدون سود کار می کنه 

فقط قیمت طلا چون مشخصه همه مقدار سود طلافروش رو حساب می کنند تازه طلافروش ها هم طلای نو رو خودشون با اجرت می‌خرن اینجوری نیست که خودشون به قیمت طلای خام بخرند اون کارگاه طلا سازی که محض رضای خدا طلا نمیسازه یا کارگر طلا سازی هم بدون پول کار نمی کنه 

یعنی وقتی طلا از حالت خام دست طلافروش میرسه کلی آدم کار کردن و طبیعتاً اون طلا اجرت داره خوب طلا فروش هم سود هفت درصد خودش رو از فروش میگیره 

بعد هم حتی طلای دست دوم رو هم بعضی طلافروش ها خودشون با دو درصد میخرند اون طلاهایی که خیلی تمیز هست 

معلوم باید با هفت درصد یا نه درصد بفروشه 

یا طلای دست دومی که رفته آبکاری شده کلی جرم و اینا ازش کم شده خود طلا هم کم میشه باز هم اون طلا با شش هفت درصد سود خود طلافروش فروخته میشه 

طلاهای دست دوم جرم دار رو با سود کم میفروشن نمیتونن اون رو هم بدون سود بفروشن چون هیچ کس بدون سود کار نمی کنه 

میگم فقط چون طلا قیمتش مشخصه بقیه میفهمند که طلافروش چقدر سود گرفته 

وگرنه تو میوه و خوار و بار و پوشاک و لوازم آرایش سود خیلی بیشتر از هفت درصد ده درصد ولی چون قیمت اصلی رو نداریم متوجه نمی‌شیم‌

فامیل ما لوازم آرایشی داره اون روز ازش پرسیدم چند درصد سود می کشی روش گفت شصت درصد 

یعنی جنس یک میلیونی برای خودش چهارصد تومن دراومده 

تو خرید عمده و تعدادی 

یا پوشاک اغلب صد در صد سود داره 

مثلا میدونم مانتو سودش صد در صد 

طبیعیه همه تو کارشون باید سود بگیرن 

صبحتون به شادی عزیزم💚عذر میخوام میدونم مشغله زیاد دارید ولی میخواستم بگم جریان قرعه کشی برای وام ۵۰ ...

سلام عزیزم ، قرعه کشی با سکه های وی کلاب هست .

ویپاد هر چند وقت یک بار مسابقه میگذاره و میتونید به جای اینکه از سکه ها برای وام استفاده کنید سکه ها رو تبدیل به شانس کنید برای قرعه کشی طرح های مسابقه .

و حالا در طرح ایندفعه جایزه هاش وام های ۵۰ میلیونی هست .

سود منظورمه ..بابا من عجله داشتم اصلا مغزم قفل میکنه هول میکنم گفتم فقط شوهرم نفهمه طلا میخرم اونم اومده بود دم پاساژ الان زدم ماشین حساب انگار ۱۲ درصد حساب کرده تقریبا ۷۹۰ سوت میشه۳۶۵۰ با قیمت تابلو این از من ۳۸۵۰ گرفته 

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه و اوضاع بر وقف مرادتوت باشه🫠❤

من این چند روز شانس زیادی اوردم حقیقتا، حدود 3م(در اصل 2.900ت) تتر داشتم از داگز و همستر که گذاشته بودم تو کیف پول برای اردو ای که مدرسه شاید یه روز ببره، چند روز پیش دیدم یه ارز دیجیتال به اسم X داره رشد خیلی خوبی میکنه هیچی منم دلو به دریا زدم تتر و انتقال دادم به صرافی و شروع به معامله کردم(چون قیمتش لحظه ای بود خیلی راحت میشد ازش پول دراورد) هیچی دیگه منم با همین ارز تو دو یه روز 2.900 و کردم 5.300... حقیقتش خیلی خوشحال بودم و از طرفیم دلم طلا میکشید پس از 5300 حدود 3500 رو برداشتم و امشب واسم واریز شد تا چند روز دیگه برم یه پارسیان بگیرم، 1800 هم موند واسه اردو (سعی میکنم تا زمان اردو دوباره بیشترش کنم) 

....💖!

سلام خانما  همسرم از سر کار امده می گه طلاسی ریختم تو گوشیم  هر چی پول داریم بریزیم  دیگه سکه و طلا نخر  هر موقع خواستی می تونی پولش رو برداری 

من می ترسم   طلا سی معتبر هست ۳۰ ملیون بریزیم  به جای خرید طلا فیزیکی    

2810