2777
2789
خب چرا میفرستید مهد؟ حالا مدرسه آدم میگه واجبه نمیشه نره مریضم بشن کاری از دستمون برنمیاد، ولی وقت ...

نمیشه عزیزم پیش دبستانی هست سال دیگه باید بره کلاس اول وگرنه خودم نمیفرستادمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چرا میفرستید مهد؟ حالا مدرسه آدم میگه واجبه نمیشه نره مریضم بشن کاری از دستمون برنمیاد، ولی وقت ...

دقیقا بچم کلا ده روزم تو کلاس نبود فقط دارم شهریه و پول سرویس الکی میدم هزینه دکترم بماند

خانما من خیلی ناراحتم این بار دوم سومم هست موقع فروش طلا سرم کلاه میره اونم بخاطر عجله ای خریدنم دخترمم همیشه پیشمه نمیخام بفهمه میره به باباش میگ🥲طلای دست دوم رو ۱۲ درصد حساب کرده برام حدودا ۲۰۰ بیشتر گرفته ازم

پسر من کلاس چهارمه البته نه ساله اش هست اصلا از کلمه پول نداریم تا حالا جلوش استفاده نکردیم چیزی گرو ...

دقیقا منم تااینجا که۷سالشه اینطوری پیش رفتم وبراش پارسیان و سهام میخرم بعد خودش میگه مامان گردنبند طلا میخوام میگم خب پولاتو جمع کن درمورد گوشی ولپ تاپ هم همینایی که تو میگی رو گفتم تاحالا....پس هنوزم نگفتی و زود هست... مثلا اون سری با دخترعمش رفته بود مغازه گفت مامان چرا هروی میگفتم میگفت پول نداریم مگه میشه کارت پول نداشته باشه  گفتم حتما کارت اشتباه برده و یادش رفته شارژش کنه....ممنونم که گفتی فعلا همین رویه رو ادامه میدم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نمیشه عزیزم پیش دبستانی هست سال دیگه باید بره کلاس اول وگرنه خودم نمیفرستادمش

عههه خب پس فکر کردم سنش کمه میره مهدکودک🤕

من خودمم درگیر دکترم از اول مهر مث شما سه بار پسرم مریض شده، منم دوبار اول بردم پیش دکتر همیشگیش که سرم و امپول میزنه فقط هزینشم هر سری ۵٠٠_۶٠٠ میشد، 

ولی انگار بدنش عادت کرده به سرم و امپول و ضعیف شده، 

تازه من اومدم شرایط و بهتر کنم امسال شهریور واکسن آنفولانزا زدم واسش ولی از ده روز بعدش مریض شد 😐😐😐

پریروز مسموم شده بود دیگه ترسیدم ببرم باز سرم و آمپول بزنه بردم پیش دکتر دیگه که اهل سرم نیس یه قرص زیرزبونی داد بهش و یه شربت کلا ۱۵٠ تومن خرج شد بچه هم عذاب نکشید هر سری چقدر گریه میکرد واسه آمپول... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام دوستانِ جان 😁🌻 میشه در مورد میلی و اینکه چطور کار میکنه و اینا بهم بگین اگه خوبه برم چند میلی ...

اینجور برنامه ها برای پول های دم دستی و ریز خوبه که ب چشم نمیاد و عین برق و باد خرج میشه، 

یعنی ارزش پولت و از دست نمیدین 

من میلی دارم خودم 

آن اندازه ۵۰سوت طلا خریدم 

البته قبلاً هم همین اندازه ها خریدم و لازم داشتم فروختم

بعد که برنامه رو نصب میکنید ۲۰هرید اول کارمزد رایگان ،،،

یا اگه میخوای پول کارمزد کمتر بدی میتونی کم‌کم کیف پولتو شارژ کنی مثلاً ب صد سوت رسید پولت همونجا خرید بزنی 

هر خرید۲درصد کارمزد کم‌میکنه 

خانما من خیلی ناراحتم این بار دوم سومم هست موقع فروش طلا سرم کلاه میره اونم بخاطر عجله ای خریدنم دخت ...

عزیزم مگه دست دومم اجرت میگیرن؟ 

من نو رو با این اجرت خریدم،  

خب همونجا بپرس همه چی و ازش بزن ماشین حساب ببین چند درصد میشه... 

منم طلا ۴۷٠٠ بود سریع رفتم خرید،  امروز دیدم شده ۴۴٠٠ اگه الان میرفتم چندتومنی به نفعم بود😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
شده ۴۲۵۰

عههه😂😂😂

کاش زودتر می‌خریدم میومد پایین😐😂

ولی خدا لعنتشون کنه این طلا فروشارو چقدر قبل انتخابات جو دادن اگه ترامپ بشه طلا میشه ۵ تومن😡

که مردم و تو هول و ولا بندازن خرید کنن... 

کاش عجله نمیکردم حداقل چندسوت بیشتر طلا میتونستم بخرم🥲

البته من قصد فروش ندارمااا ولی خب🫠🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810