2777
2789
من هم اصلا بوقلمون دوست ندارم تمام مدل گوشتی رو دوست دارم جز گوشت بوقلمون تو رستوران هم خوردم اصلا ن ...

احتمالا به قول دوستمون شامه ما قویتره،

به نظر منم بوش با ادویه هم از بین نمیره و دقیقا با طعم ادویه ها ترکیب میشه ولی بازم میشه حسش کرد. من طعم مرغو بیشتر دوست دارم

چرا گفتن بهش ندید؟ من همیشه دکتر شربت زینک مینوشت واسه دخترم. بیمه تامین اجتماعی که هستید چرا اینقدر ...

ازاد میریم دکتر بیمه قبول نمیکنه این دکتره

اینجا اکثر دکترا همین هستن من یادم نمیاد تا حالا برا بچهام جایی بیمه کاری کرده باشن حتی زایمانمم بیمارستان حدودا فکل کنم کلا یکی دوتومن واس بیمه کم کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم از وقتی می‌ره مهد مریض دو ماهه داره میره اول خودش مریض بعد کمی خوب میشه بعد من مریض میشم🥴🥴 ...

دقیقا اصلا دارو نمیدن

تازه من بچمو درمانگاه اطفال میبرم با بیمه کلا ۲۰/۳۰تومن از ویزیت کم میکردن

تازه داروهم نمیدادن بچم عین ۴روزو کلا تب داشت 

الان میبرم اینجا راحت شدم هزینه هم همچین فرقی نداشت فقط اون چون تزریقی نمیداد هزینه هم خب به طبع کم میشد

سلام خانما امیدوارم حال دلتون خوب باشه

لطفا اگر خودتون یا همسر محترمتون در زمینه اقتصاد و هوش مالی کاردان هستید خواهش می کنم منو به درستی راهنمایی کنید 

من از همسرم جدا شدم و خواستم بتونم درآمد داشته باشم با وام و پس انداز های خودم ۳۰ میلیون تومن داشتم یک شنبه هفته گذشته گذاشتم صندوق طلا و الان ۱۲ درصد رفتم تو ضرر یعنی ۳میلیون ششصد 

خواهش می کنم بگید چیکار کنم این پول رو با ضرر بیارم بیرون یا امکان داره ضررم جبران بشه؟

با توجه به اینکه الان همه پول رو از صندوق خارج می کنن به سمت بورس می برن 

اما من از بورسم خیلی زخم خوردم سال ۹۹

لطفا منو راهنمایی کنید خیلی این چند رو استرس کشیدم و حالم بد شده 

یا امام رضا

[QUOTE=360193747]خانما توروخدا محاسبه کنید ببینم بازم سرم کلاه رفته یا نه ..امروز طلا ۴۳۷۷ وزن ۷۹۰ سوت شد قیمت ۳۸۵۰ ت 

یه سوالی چرا همونجا نمی پرسی اجرتش چقدره ؟

و

پول خام طلا چقدر میشه؟

سلام به همه بچه ها من یه چیزی شنیدم خیلی تو فکر رفتم گفتم به شما هم بگماگر شما در سال ۹۴ ۳ میلیارد د ...

سلام عزیزم، 

ببین درسته که امسال رشد طلا بیشتر از ملک بوده، ولی اینم باید در نظر بگیریم که خونه ای که مال خودته آرامش روانی زیادی برات داره و یه سرپناه داری که خیالت راحته،

اینکه مجبور نیستی هر سال به فکر اضافه کردن رهن و اجاره باشی، مجبور نیستی با صاحبخونه سروکله بزنی و دردسرهای اسباب کشی رو نداری خودش یه دنیا میارزه.

من خودم به لطف خدا هیچ وقت مستاجر نبودم و از وقتی ازدواج کردم فقط یه بار اسباب کشی داشتم اونم برای تعویض و بهتر کردن شرایط خونه بوده ولی اونقدر این اسباب کشی برام سخت بود که خدا میدونه، دقیقا مصادف شده بود با عمل جراحی ای که داشتم و خریدار خونمون ما رو تحت فشار گذاشته بود که زودتر از موعد تخلیه کنیم از اون طرفم کارهای بازسازی خونه جدید تموم نشده بود... خلاصه که وسایل رو برداشتیم آوردیم تو خونه و دقیقا یک ماه و نیم همه چی مونده وسط و خودمون توی یه اتاق زندگی میکردیم، کلا وضعیت سختی بود...

حالا میخوام یه مقایسه ای کنم بین اینکه اگه امسال خونه رو تعویض میکردیم با سال ۹۹؛

ما سال ۹۹ خونه مون رو ۱۳۵۰ فروختیم، و خونه جدید رو حدود ۲ میلیارد خریدیم، حالا ببین مابقی پول که ۶۵۰ میشد رو چجوری جور کردیم:

۸۰۰۰ دلار داشتیم با قیمت اون روز هر دلار ۲۱ هزار تومن فروختیم در مجموع ۱۶۸ میلیون از دلارها دستمونو گرفت، ۳۰۰ تومنم از برادر و مادر همسرم قرض کردیم، ۱۰۰ تومن از پدر خودم،  بقیشم ۲۰ گرم طلا فروختم هر گرم حدود ۹۰۰ تومن بود و پول خرید خونه جدید جور شد. سر جمع بدهی ما ۴۰۰ میلیون شد.

حالا اگه با قیمتهای همین امروز بخوایم این ارقام رو دربیاریم اینطور میشه:

قیمت خونه قدیم حدود ۴ و نیم میلیارد تومن

خونه جدید حدود ۷ تومن، 
مابه التفاوت= دو و نیم میلیارد 

۸۰۰۰ دلار با دلار ۷۰ هزار تومنی ۵۶۰ میلیون تومن

۲۰ گرم طلا گرمی حتی ۵ میلیونم بزنیم ۱۰۰ میلیون

با اون ۴۰۰ میلیون (بر فرض اینکه با این تورمها قبول میکردن که بهمون قرض میدادن)

هنوز بازم یک و نیم میلیارد کم داریم!!!! 

در حالیکه سال ۹۹ ما با این دلار و طلا و بدهی تونستیم کسری مبلغ خونه رو جور کنیم ولی اگه امسال میخواستیم این حرکت رو بزنیم دیگه در توانمون نبود.

من چند روز بود میخواستم در جواب دوستانی که همش میگن اشتباه کردیم ملک خریدیم این مقایسه رو انجام بدم که امروز روی پیام شما ریپلای زدم و در اصل مخاطبم همه اون عزیزان بود.

شربت سیستم ایمنی گرفتم براش هفته پیش ولی دخترم ۱۴ماهشه گفتن نده بهشمتاسفانه مهد همکاری نمیکنه و بچها ...

خب چرا میفرستید مهد؟  

حالا مدرسه آدم میگه واجبه نمیشه نره مریضم بشن کاری از دستمون برنمیاد،  ولی وقتی تو ۵٠ روز سه بار مریض شدن دیگه نفرست بچه ها گناه دارن... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
2810