2777
2789
عزیزسندش زده مسکونی 104متره دو دانگ

اونو باید بپرسم ببینم ۲ دانگ شرایطش برای ساخت چطوره تاحالا همچین چیزی نشنیده بودم

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
عزيزم خيلي دوس دارم شمال زمين يا ويلا بخرمكجاي شمال زمين٢٣٠ ميليونه؟؟ ويلا تا يك ميليارد پيدا ميشه؟ ...

عزیزم زمین مامانم ۳۰۰متره نزدیک دریاس

ما راضی نبودیم مامانم این قیمت زمین بده اما بخاطر حال روحیش اوکی دادیم 

داخل بافت نیست البته میگن قراره بره چون دقیقا روبروی روستاس و لب جادس توی کمربندی جاده بابلسر که اگر بره تو بافت میشه یک و پونصد حدودا 

داخل بافت نباشه یعنی قابل ساخت نیست اگر شمالی نباشی بدردت نمیخوره چون جای استراحت واس شب نداری صرفا فقط یه باغچه داری انگار

بندرت هم پیدا میشه اینجور زمینی گیر نمیاد این قیمت اگر کسی بده یا زمین مشکل داره یا جای پیشرفت نداره ما هم بخاطر قیمت مفتی که داشت میداد تهش نزاشتیم چون جای پیشرفت داره زمینش حتی خالهام هم همشون دارن نفروختن  اخرشم بابام حساب کرد با مامانم البته بردش براش طلا خرید چون مامانم هم قرار بود طلا بخره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شرایطش رو به منم توضیح میدید

سلام عزیزم چندبار گفتم تو پست های قبلی که😊

شرایطی نداره فقط چک صیادی میخواد ماشین و از نمایشگاه میگیرید اونم سودشو میکشه روش ،  و اینکه بستگی داره اولش پول پیش بدین یا نه،  یا ماهانه چقدر در توانتون باشه چک پاس کنید، 

هرچه زودتر قسط هارو پرداخت کنید سود کمتری میگیرن اگه بازپرداخت طولانی شه سودش و زیاد میکنن... 

البته گفتم از نمایشگاه های شهرتون سوال کنید ببینید شرایطشون چطوریه، 

واسه ما سه تا چک که پاس شد سند زدیم... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

یه کوچولو طلا اومده پایین به نظر کف قیمته .اگه پس اندازی وامی چیزی دارین بهترین فرصت خریده . پیشاپیش مبارکتون باشه انشاءالله همیشه طلاهاتونو زیاد کنید و هیچ وقتم نفروشین مگر برای تبدیل به بهتر

خواسته هایت را که به خدا گفتی به او اعتماد کن  GOD has a plan trust him    

سلام دوستای خوبم. امروز برای خرید طلا رفتم طلافروشی. طلاهای بدون اجرتشون به نظرم اصلا قشنگ نبود و بعضی هاش جرم داشتن. مجبور شدم با اجرت بگیرم. قیمت طلای خام ۴۴۳۰ بود. من دستبند و انگشترش رو خریدم حدودا  گرمی ۴۹۰۰ شد. میخواستم ببینم چند درصد اجرت گرفته و آیا با این قیمت خوب خریدم؟

افرین ،دقیقا منم میخواستم همینارو که شما گفتی بگم،دوستان شل کنید بگذره،اگه بخوایم همش به بفکر سود با ...

این موجی که داره به سمت خرید طلا میره باور کنید یه سیاست از پیش تعیین شدست

فضای مجازی رو ببینید!!!

تمام‌اکسپلور شده خرید طلا

سرمایه گذاری روی طلا 

همه مردم شدن اقتصاد دان 

یه پیج زدن و مردم و جمع کردن و سخنرانی که فلان تاریخ فلان گرم طلا داشتید الان قیمتش اینقد شد

خوب ادم خوب اینارو خودمونم میدونیم

اومدیمو یهو شد قضیه بورس 

اونوقت چی؟؟؟

کسی سرمایه برباد رفته شمارو برمیگردونه

چه ادمایی که گول این حرفارو خوردن و رفتن طلا خریدن 

در مدت کم مجبور شدن با ضرر بفروشن

نمونه اش تو همین تاپیک فراوونه

نمیگم چشم و گوشتونو به این حرفا ببندید ولی خودتون با عقل و منطق خودتون پیش برید

عزیزم همسرم از محل کارش سالهاس که بیمه تامین اجتماعی هستبچهای من بدمریض هستن پسر من ۴شبانه روز تب می ...

پسر منم از وقتی می‌ره مهد مریض دو ماهه داره میره اول خودش مریض بعد کمی خوب میشه بعد من مریض میشم🥴🥴

ماهم ۴,۵بار رفتیم دکتر جالب ی بار حالم خیلی بده بود رفتیم مرکز بیمه چون همسرم بیمه شو خودش می‌ریزه التماس دکتر کردم ی آمپول نداد ی قرص داد گفت باید دوره ش تموم بشه داروخانه ش هم ک تعطیل بود 

دوباره بعد دو روز رفتم ی دکتر دیگه آمپول داد خوب شدم 

جالبه ک فقط الکی پول بیمه میریزیم بیشتر داروها و مراکز تحت پوشش بیمه نیست🙄🙄

سلام من امروز بانك كارگشايي بودم حدود ٢٠٠گرم طلاگذاشتم كه بهم يه وام ٥٠توماني دادن يكساله با ٢٣درصد سود كه يكجا بايد حدود ٦٤پايان سال پرداخت كنم براي نگهداري طلا هم ٣٨٠٠ازم ميگيرن براي يكسال البته خيلي شلوغ بود و كلي معطل شدم  

سلام دوستای خوبم. امروز برای خرید طلا رفتم طلافروشی. طلاهای بدون اجرتشون به نظرم اصلا قشنگ نبود و بع ...

وزن طلا چقدر بود ؟

آیا مالیات دادی ،منظورم دو درصده؟

جمع کل چقدر پرداخت کردی؟

شربت سیستم ایمنی گرفتم براش هفته پیش ولی دخترم ۱۴ماهشه گفتن نده بهشمتاسفانه مهد همکاری نمیکنه و بچها ...

چرا گفتن بهش ندید؟ 

من همیشه دکتر شربت زینک مینوشت واسه دخترم. 

بیمه تامین اجتماعی که هستید چرا اینقدر میشه؟

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
یه کوچولو طلا اومده پایین به نظر کف قیمته .اگه پس اندازی وامی چیزی دارین بهترین فرصت خریده . پیشاپیش ...

از یک کوچولو بیش‌تر اومده بالا ولی من ناراحت نیستم چون واسه پس انداز میخوام نه واسه خرید و فروش 

سلام دوستای خوبم. امروز برای خرید طلا رفتم طلافروشی. طلاهای بدون اجرتشون به نظرم اصلا قشنگ نبود و بع ...

سلام عزیزم مبارک باشه چند گرم بود باهم و کلا شد چند؟ 

2810