2777
2789
سلام خانما من بلاخره ثبت نام شدم نمیتونم پست بذارم .ی سوال داشتم بعضی از طلا فروشیا به بازنشسته های ...

۵ درصد ماهیانه میشه ۶۰ درصد سالیانه بنظرتون میصرفه عزیزم؟

اگه بتونید وام بردارید طلا بخرید خیلی بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم کلا همینه اخلاقش وگرنه منم ۵۰ تومن رو خرج میکردم براش مهم نبود کلا باید کارتا خالی باشن از ...

سلام عزیزم....اگه اشتباه نکنم شماگفتی مستاجردارین باشوهرت صحبت کن شماره کارت خودتوبدی بهشون تااجاره هابرای شماواریزبشه اینطورشمامیتونی خوب پس اندازکنی والبته شوهرتم وقتی پول کمتردستش بیادشایدیه تکونی به خودش بده😉

خانما نظر مرد بازار در مورد سیر نزولیه طلا چیه،،؟ تا چه حدی ریزش میکنه؟ و وقت مناسب خرید کی هست؟

من ریال دستمه امروز یه ذره خریدم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خانما نظر مرد بازار در مورد سیر نزولیه طلا چیه،،؟ تا چه حدی ریزش میکنه؟ و وقت مناسب خرید کی هست؟

فک نکنم پایین تر از این بیاد ممکنه بره بالا  باز ولی تجربه ثابت کرده طلا هروقت میره بالا یه ریزشی میکنه بعد قفل میشه یه مدت مگر اینکه ی جنگی بحرانی چیزی بشه مث دفعه پیش

سلام مثل همیشه عالی♥️انگار دقیق دقیق یکی از اقوام ما رو توصیف کردی انقدی وضعشون خوبه که همین الان چه ...

پسر من کلاس چهارمه 

البته نه ساله اش هست اصلا از کلمه پول نداریم تا حالا جلوش استفاده نکردیم چیزی گرون یا ارزون هست رو جلوش نگفتیم 

ممکن من ‌ و همسرم در مورد یه چیزی صحبت کنیم ولی آروم میگیم که پسرم نشنوه 

دوست ندارم درگیر مسائل مالی بشه 

اصلا دلیلی نداره تو این سن مفهوم گرونی رو بدونه 

ولی بهش میگم که برای به دست آوردن هر چیزی آدم باید تلاش بکنه و قدر تلاشی که کرده رو بدونه 

خیلی دوست داره لپ تاپ شخصی برای خودش داشته باشه بهش گفتم زود الان لپ تاپ داشتن معنی نداره بزرگ تر شدی برات میخریم 

ولی باید پس انداز کنیم که بتونیم لپ تاپ بخریم 

عیدی ها و کادوهای روز تولدش رو با خودش میرم طلا میگیرم و بهش میگم این ها رو میزارم برای خرید لپ تاپ 

اولین بار بهم گفت چرا خوب خود پول رو نگه نمیداری 

گفتم قیمت لپ تاپ میره بالا طلا هم همین طور 

اگه پولمون رو همین جوری جمع کنیم خریدن لپ تاپ خیلی سخت میشه ولی وقتی تبدیلش می کنیم به طلا هر وقت خواستیم طلا رو میفروشیم لپ تاپ رو راحت میخریم 

الان خودش پول عیدی هاش رو بهمون میده میگه برام طلا بگیرید بزارم کنار 

بچه نباید استرس پول نداشتن و گرونی و اینا رو بکشه 

باید مدیریت کردن پول رو یاد بگیره 

اگر بهش عذاب وجدان بدی هی بگی میدونی من و بابات چقدر زحمت می کشیم برای پول درآوردن بچه به جای اینکه قدر پول رو بدونه دچار استرس و نگرانی میشه و یه عذاب وجدان همیشگی که پدر مادر من چقدر به خاطر من دارند اذیت میشن 

نتیجه اش میشه یه بچه خسیس که همیشه استرس داره پولش رو خرج. کنه یا برعکس یه آدم ولخرج که می‌خواد با پول خرج کردن احساس عذاب وجدان خودش رو کم کنه 

عزیزم طلا اینقد یهو نکشید بالابعدم اگه اون موقع طلا میخریدی به جای ملک (که اونم عمرا کسی همه پولشو ب ...

افرین ،دقیقا منم میخواستم همینارو که شما گفتی بگم،

دوستان شل کنید بگذره،اگه بخوایم همش به بفکر سود باشیم خب هیچی ام نخوریم نپوشیم جایی نریم فقط طلا بخریم چون سود داره.

درسته باید تلاش کنیم بهترین تصمیم هارو بگیریم ولی دیگه همه چیو با معیار طلا نسنجیم.خونه خریدید لذتشو ببرید استفاده کنید سقفی بالا سرتونه هرجور دوست دارید چیدمانش کنید ازش کیف کنید

که تا سال دیگه نیاز نیست استرس پول پیش رو داشته باشید،ما ۵ماه مونده قرارداد خونه امون تموم بشه ازالان فکرشو میکنم واقعا استرس میگیرم که صابخونه چقدر رهن و اجاره اضافه میکنه،بعضی وقتا فکر میکنم نهایتش بلند میشیم یا باهم راه میایمم یا خونه که قحطی نیست و.... بعضی وقتاهم میگم خدا بزرگه بدون خونه نمیمونیم هرچقدرم میخوام شل کنم واقعا یه گوشه ذهن ادم درگیر میکنه این مستاجری...

پس خونه دارید قدرشو بدونید که کلی از استرس اسباب کشی و سرکله زدن با صابخونه و بنگاه و فلان راحتید و انقدرم با معیار طلا اندازه گیریش نکنید 

نه کرج هستیم این مدرسه چون امسال تغییر موسس داشت کلا افزایش قیمت نداد بعد هم اینجا خیلی مدرسه غیر ان ...

خیلی خوبه 

گل پسرتون موفق باشه

ما شهریاریم

اینجا غیرانتفاعی ها گرونتره 

تازه نه با این امکانات مال شما

ادم تعجب میکنه از کاراشون

کلا من که از همه چیز کرج که خوشم میومد اینم شد یه نکته مثبت دیگش که مدرسه ب این خوبی داره

مرسی عزیز🌺❤️

چشم به راه...

سلام خانوما امروز تاریخ سررسید قسط ویپاد وام برآیند بود بود من اصلا یادم نبود که حسابم رو شارژ کنم الان چی میشه😥

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
ممنونم عزیزم❤️امیدوارم شما هم به آرامش برسین ❤️❤️❤️آره عزیزم خیلی کمکم کردیسری رفتارها داشتم که خب خ ...

منم خسته از اطرافیان بودم سر همین مسائل و خوشبختانه قطع رابطه دارم و الان بقدری سبک بالم که این آرامش رو دارم 

2810