2777
2789
عزیزم بازم امتحان کن احتمالا بتونی وام بانک مهر بگیری منم دقیقا مثل شما بودم گردش حسابمم خوب بود ولی ...

بانک مهر چه جوریه وام فوریش؟

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
هر کی صلاح خودش و بهتر می‌دونه طلای مستجابی فاکتور میده خودش اما سایر طلا فروشی های دی ج ی نه بلند م ...

من خودم یه گوشواره و دستبند خریدم مردک انقد اجرت بالا حساب کرد اون موقع طلا هنو ۲۳۰۰هم نبود ۱۹شده بود تو گرمی ۳۳۰۰بردم تعویضی تازه رسیده بود به قیمت ۲۰حالا حساب کن چند حساب کرد من اونموقع سر درنمیاوردم کلا بیخیالم بودم برام مهم نبود اما الان یادم میاد حرصم میگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم ی توضیحی درباره نحوه حساب باز کردن ویپاد میدی؟ و وام دادنشو اینکه وامش چند درصدیه؟

عزیزم ویپاد کلا اینترنتی میتونی حساب باز کنی و کارتش به ادرستون ارسال میشه . وامهاش ۲۳ درصد سودش و دو نوع وام پشتوانه و برایند داره .پشتوانه میتونی پله پله دریافت کنی که از ۱تومن شروعش هستش تا ۳۰ تومن فکر میکنم اما برایندش باید پول تو حسابت باشه تا بتونی سکه جمع کنی و ۵۰ میلیون بگیری . البته قبلا خیلی شرایط وام دادنش راحت تر بود 

عزیزم مبلغ بالا گذاشتی یک هفته ای تعلق گرفت درسته

نه منظورم اینه تو این هفته تازه وامم فعال شد من یکبار ویپاد سکه هامو خورد وام ۲۰ تومنیم شد ۱۰ تومن ‌هرچی پول دستم میومد میریختم تو حسابم مخصوصا وامهای پشتوانه اش که قبلا خیلی راحتتر فعال میشد میزاشتم تو حسابم تا سکه ام زیاد بشه .اگه ضامن داری رو وام بانک رسالت فکر کن چون خیلی اصولی تر و درصد سودش کمتره . ویپاد هر روز یه ادایی درمیاره 

خب من اومدم با یه گزارش ریز انگاری تو تاپیک فقط من گزارش میدم اما خب اشکالی نداره برا انگیزه خودم و ...

ماشاء الله بهت عزیزم

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
بانک مهر چه جوریه وام فوریش؟

پول میزاری تو حسابت طبق اون بهت امتیاز وام تعلق میگیره اگه اعتبار بانکی داشته باشی تا ۴۰ تومن بهت وام فوری میده که درخواست میدی اعتبار سنجی میکنه و درجا پول واریز به حسابت میشه .و واماش هم ۴ درصد هستش که خیلی خوبه 

سکه هم میگرفتی؟اخه میگن سکه رو ب سختی میگیرنمن مشکلم اینه صبر میکنم جمع شه تا جمع شه یا خرج میشه یا ...

چندتا ربع غیر بانکی گرفتم ، بدون حباب بود درواقع ، یعنی طلافروش فقط وزن طلاش رو حساب کرد

اگه بتونی به محض اینکه یه پولی دستت اومد بری خرید خیلی خوبه ، بعدم اون کارت رو باید جزء نداشته هات حساب کنی ، فقط برای خرید طلا میتونی ازش استفاده کنی 

پول میزاری تو حسابت طبق اون بهت امتیاز وام تعلق میگیره اگه اعتبار بانکی داشته باشی تا ۴۰ تومن بهت وا ...

من یکی پارسال گرفته بودم الان دو قسطش مونده میزنه فعلا وامی برات پیدا نشد

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
تهرانی شما؟؟؟ اینهمه امکانات ۳۰ تومن؟؟؟

نه کرج هستیم 

این مدرسه چون امسال تغییر موسس داشت کلا افزایش قیمت نداد 

بعد هم اینجا خیلی مدرسه غیر انتفاعی زیاد 

خیلی مدارس با هم رقابت دارند این موسس هم خودش میگه من مدرسه ام رو در سطح مدارس بالاشهر تهران اومدم راه انداختم 

از چند تا مدرسه تو قیطریه و نیاوران و اینا ایده گرفتم و مدرسه رو اینجا با همون امکانات زدم مدرسه هایی که شهریه بالای هشتاد میلیون داره 

خود من هم دبیر غیر انتفاعی هستم 

اینجا پایه دهم و یازدهم شهریه ۵۵ میلیونه 

پایه دوازدهم هفتاد تومن 

ابتدایی هم بالای چهل تومن هست 

شانس ما این مدرسه امسال قیمت پایین گرفت 

خانوما سلاممن امروز یه سرویس ظریف ۱۱.۵۳ گرم نو رو گرفتم ۵۷ میلیون و ۳۰۰خوبه یا زیاد گرفته؟

سلام عزیزم خوب گرفته کلا ازتون 10.5 ازتون اجرت و سود باهم گرفتن

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
2810