خب من اومدم با یه گزارش ریز انگاری تو تاپیک فقط من گزارش میدم اما خب اشکالی نداره برا انگیزه خودم و شما دوستای عزیزم
🩷پلاکی که تو پست قبلی قولشو داده بودم به مبلغ۵۰میلیون تومن خریده شد
🩷یه تولد دعوت شدیم که همسرم رفتن یه خیابون قیمت مناسب و یه کادوی آبرومندانه تهیه کردن که همه جا۵۰۰بود ما۳۰۰خریدیم و بردیم
🩷یه حساب بانک مهر ایران برای همسرم باز کردیم که درآمدشون بریزه تو اون حساب و برداشت هاشو از اون انجام بده برای اعتبار تا موقع رهن خونمون یه وام۴درصد بتونیم بگیریم که امروز حسابش تایید شد و کارتش سه شنبه صادر میشه
🩷درجهت رسیدگی به خودمون دوتا نوبت سونوگرافی گرفتم توی یه مرکز خصوصی مورد قرارداد بیمه امون که برای سه شنبه نوبت داد و رایگان شد
🩷یه وام خونگی داشتم که اسمم برای این ماه دراومد خیلی خوشحالم و همچنین۱۲تومن هم شوهرم داد که بذارم تو حساب مهرم برای قسطام که گفتم خودم قسط رو میدم این۱۲ با اون وام که اونم۱۲هست انشاالله واریز شد طلای این ماه رو بخرم
🩷امروز مادرشوهرپدرشوهرم اومدن خونمون همیشه به من لطف زیادی دارند زنده باشن همیشه دست پر میان که یه صندوق خوار و بار آوردن که همه و جا دادم و مرتب کردم و حتی نهار هم خودشون آوردن که خرج ما فقط یه دوغ شد که تو خونه داشتیم عملا روز بدون خرج شد
🩷روز تعطیلم یه کار بانکی مهم داشتم بهش رسیدگی کردم همچنین عصر بعد از پذیرایی از مادرشوهرم پدرشوهرم رفتیم بازار و دوتا پیرهن و یه شلوار برای مادرشوهرمپسند کردم خریدن و کلی واسشون تخفیف گرفتم و جای مناسب بودمشون
🩷اونروز تو محیط کار مسولم برام یه شیفت تشویقی رد کرد چون خیلی کارم دقیقه
🩷یه برنامه ورزشی به اسم انرجیم دانلود کردم و تمرینات یوگاش رو شروع کردم انجام بدم در تمرین هستم که کمتر به دیگران زنگ بزنم و تا میخوام اغفال شم زنگ بزنم پا میشم ورزش میکنم
🩷یه مشتری توپ برای محصولمون پیدا کردم که الان درحال بسته بندی براش هستم دعا کنید که جور بشه
🩷از طرف محل کارم ۱۰تا کیک دادن که چیدم تو کمد انبار
لطفا درمورد عملکردم نظر بدید من نیازمند نظراتتون هستم و سرسری عبور نکنید ممنونم