2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اقساط دی جی پی اطلاع دارین چقده

دی جی پی وام های متعدد داره از ۱۰میلیون تا ۵۰ میلیون که شما میتونی وام رو با چک یا با سفته در مدت زمان ۶,۹,۱۲ماه انتخاب کنی 

مدت زمان تسویه رو‌هر چند ماه ک انتخاب کنی همونجا قسط هاشو میزنه چقدر میفته ماهانه

میتونی طلا بخری ؟

آره دیگ دی جی کالا چندین فروشگاه طلا داره بزنی میاره میتونی ربع سکه یا امامی بگیری ولی شنیدم بیرون براحتی برنمی‌دارند روی سکه ی آدرس هست باید ببرن ی به خودشون بفروشی اونم فک کنم ۲ ۳ تومن کمتر از جاهای دیگ برمیداره

برامنم‌دعا کنید ی مربی خوب گیرم بیاد خوب یادم بده هولم نکنه بهم دل و جرات بده خوب یاد بگیرم

بجز مربی، اینستاگرام و آپارات پر از فیلمهای آموزشی رانندگیه. حتما نگاه کنید. هرروز و شب مطالب مربوط به رانندگی را مطالعه کنید و فیلم و عکس تماشا کنید. از بازار برنامه پارک ماشین دانلود کنید و بازی کنید. رانندگی یک بخشش آموزش هست؛ مابقی تجربه ، مهارت، چاله خیابون، نقص فنی، رانندگی های بد بقیه و ... کلا خیابونا نسبت به سالهای پیش خیلی شلوغ شده و راننده ها اعصاب ندارند. جای پارک کلا بسختی پیدا میشه. رانندگی اگه هرروز انجام بشه عالیه و خود بخود حرفه ای میشید .

دست فرمون بعضی از خانما رو می بینم کیف میکنم. بعضیا رو هم میبینم حرص میخورم میگم وای خدا چرا اینا همیشه مبتدی هستند. چرا گاز نمیدن.... خانمای به شدت بزدل و ترسو هم داریم که من از خودشون و ماشین شون بیزارم. من اینا رو اصلا توی جاده ها نمی بینم. فقط موقع سرویس مدرسه میبینمشون. جسارت شون همینقدره که از این کوچه به دو تا کوچه اونورتر برن خخخخخ. در رانندگی باید جسور باشید. ماشینتون بیمه است. نترسید.

کلا سکه رو بسختی میخرن.

ولی بنظرم ارزش داره ۳ تومن اولش بدی حالا ی ۲ ۳ تومنم کمتر ازت بخرن میشه ۶ تومن عوضش ببری طلای دست دو بگیری یکسال بمونه با این اقتصاد چندبرابر سود میده

خانوما بانک مهر ایران شرایط دریافت وامش چیه؟یه وام ۳۰تومنی داره بر حساب اینکه اعتبارت تو چه رده ایی ...

منم از طریق برنامه بانک مهر یک امتحان کردم دیدم ۱۰ میلیون وام میده. خیلی خوشحال شدم. توش نوشته بود سفته میخواد و ۳۵ هزار هزینه اعتبارسنجی. همه مراحلو رفتم. اخرش نشد . ضامن میخواست. رفتم بانک گفتن ضامن بیار . منم برای ۱۰ میلیون ندونستم به چه کسی رو بندازم. بی خیالش شدم. از همین بلو و ویپاد حدود ۳۰ میلیون وام گرفتم و درحال دادن پازپرداختشم.

منم از طریق برنامه بانک مهر یک امتحان کردم دیدم ۱۰ میلیون وام میده. خیلی خوشحال شدم. توش نوشته بود س ...

بلو اخه سه ماه طول میکشه وام بده 

ویپاد من رو وام ۱۵هستم این ماه ایشاالله میگیرمش

ممنون عزیزم که نگران خفت هم‌جنس هات هستی ، ولی باید بگم من ۱۳ ساله ازدواج کردم ، و اولین باره شوهرم ...

سلام عزیزم چطور تونستی ۳۰۰ گرم پس انداز کنی البته شما قبلا گفته بودین یه مقداریش مال مجردیتونه

2810