2777
2789
بله گلمطلا الان گرمی ۴ میلیون و ۴۷۰ هزارتومن هست حدوداتقریبا دوبرابر گرفته که میشه همین درصدبرای همی ...

آره درسته، پس همون سکه میگیرم ، برام جای سواله چرا هر طلافروشی ک رفتم همین قیمت میگفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم کلا همینه اخلاقش وگرنه منم ۵۰ تومن رو خرج میکردم براش مهم نبود کلا باید کارتا خالی باشن از ...

عزیزم چون همسر خودم هم همینه   (البته با وام و بدهی مخالفه ولی عاشق خرج کردنه و هیچ وقت پس انداز نداره) و از این مدل مردها تو خونواده همسرم زیاد داریم راهکار خودم رو بهت میگم. اول اینکه از شروع زندگیمون یعنی ۱۰ سال پیش من سر کار میرفتم پولهایی که همسرم کار میکرد با چرب زبونی میگرفتم و با پول خودم میذاشتم بانک یعنی یک حساب دو نفره داشتیم. سودش واریز میکردم به حساب خودم  چون نمیتونست به پول دست بزنه راهکار خوبی بود . البته این راهکار مال اون زمان بود الان باید طلا گرفت. با همین کارها خونه خریدیم. اگر بدهکاری و وام دوست داره وقتی بدهکاریتون تسویه کردین وام بگیر قسط ها رو بنداز سرش. با وامت طلا بگیر. کارت خرج خونه باید دست خودت باشه. مخش بزن خرج خونه شما مدیریت کن و چیزی که موند طلا بگیر. اینجور آدم ها تا میتونی باید ازشون پول بگیری و پس انداز کنی. من همسرم همینطوری یک خونه که خریده بود فروخت و پولش رو خورد.الان خودش همش افسوس میخوره. جدیدا مخش زدم ماشینش رو فروخت و با طلاهای خودم یک اپارتمان کوچولو برای سرمایه خریدیم. پول اجاره هم چون دیگه بهم اطمینان داره گفت دست خودت که قرار شده اونم بذارم برای آینده بچه. ماشینمون هم شد یک پراید ولی من با این آدم راضیم پراید سوار شم  .

سلام عزیز من این پست و الان دیدم میدونم که دی جی کالا وام 50 تومن رو با چک میده شما گفتی 20 تومنی رو ...

به جای چک سفته دیجیتال امضا کردم عزیزم

همون قسمت که مبلغ وام رو انتخاب میکنی قسمت پایینش فکر کنم زیر اسم بانک تجارت بود نوشته بود با سفته

میبینی مرمری جون پول بی زبون رو به فنادادم 🥲خواستم یه نوسان کوچیک بگیرم یه ذره منم مفید باشم 🤣 دیگ ...

عزیزم تو بدون کسب درامد هم خیلی خیلی مفیدی

چرا حس ارزشمندی رو فقط در بدست اوردن پول میبینی؟

مادر من یه زن خانه دار البته دیپلم زمان شاه هستن

بااون همسر خیلی نامرد چند تا بچه رو عالی بزرگ کردن ماشالله

همه مستقل

همه مفید

و همیشه ام حس ارزشمندی داره

توام یک مادری

میتونی با وقت گذاشتن برای بچه ات و بزرگ کردن یه فرزند صالح با روحیه شاد 

کمک خیلی بزرگی به جامعه کنی

خودتو دست کم نگیر

باور کن همیشه وقت برای کسب درامد هست

از همین چیزی ک الان در دسترست هست لذت ببر

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
به جای چک سفته دیجیتال امضا کردم عزیزمهمون قسمت که مبلغ وام رو انتخاب میکنی قسمت پایینش فکر کنم زیر ...

ممنون گلم پس این وام و از دیج ی با سفته الکترونیکی میشه گرفت و طلا یا سکه میشه خرید درسته 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
عزیزم تو بدون کسب درامد هم خیلی خیلی مفیدیچرا حس ارزشمندی رو فقط در بدست اوردن پول میبینی؟مادر من یه ...

ضمنا اینجور مواقع صندوق درامد بورسی ک سود روزشمار میدن بهتر و مطمع ترن

البته من تا حالا پولمو اونجا نبردم ولی همکارام اغلب میزارن و راضین

ممنون گلم پس این وام و از دیج ی با سفته الکترونیکی میشه گرفت و طلا یا سکه میشه خرید درسته

وام دی جی پی

همه چی از دیج ی کالا میشه خرید

همکار من گوشی سامسونگ خرید و بیرون فروخت 

گفت بهتره تا طلا

چون به پولش نیاز داشت

عزیزم چون همسر خودم هم همینه (البته با وام و بدهی مخالفه ولی عاشق خرج کردنه و هیچ وقت پس انداز ندا ...

مال من با چرب زبونی و هر ترفندی که بگی کارت و حساب کتابشو دست من نمیده 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
نه عزیزم کلا همینه اخلاقش وگرنه منم ۵۰ تومن رو خرج میکردم براش مهم نبود کلا باید کارتا خالی باشن از ...

همون طور که گفتین ریشه در بچه کی داره حتما با ی روانشناس خودتون صحبت کنید ببینید روانشناس چی میگه 

رسوب یعنی چی عزیزم؟

یعنی یمقدار پول تو حسابت باشه کارکرد داشته باشه حسابت

خود من همیشه میخوام وام بگیرم همیشه یه کوچولو تو حسابم پول میزارم از چند روز قبل

ولی همسرم پول نمیزاره با اینحال تا ۴تومنی براش باز شد ولی چون پول نمیزاره تو کارتش سه دوره هم وام ۴تومنی برداشت بازم رو ۴تومن مونده بازم پنج تومنی باز نشده

این به این معنی نیست که مثلا وام پونزده تومنی مثلا میخوای باز بشه ۱۵تومن حتما باید تو کارتت باشه اما حسابت نباید خواب باشه کارکرد و پول تو حسابت یه مقدار باید باشه تا رباط بدونه حساب فعاله وداره ازش استفاده میشه صرفا فقط برای دریافت وام نیست

امیدوارم منظورمو خوب تونسته باشم رسونده باشم

من مخالفم اعتراض دارم😁🖐اول بگم من شاغل دائم نیستم خیاطم اونم تفریحی😁 تا قبل بارداریم واسه یه مزون ...

ممنون عزیزم که نگران خفت هم‌جنس هات هستی ، ولی باید بگم من ۱۳ ساله ازدواج کردم ، و اولین باره شوهرم همچین حرفی زده ، نمیگم زندگیمون همیشه گل و بلبل بوده ، ولی اونقدرها هم بد نبوده که بخوام جدا شم ، و اینکه اگه من تا الان با خفت زندگی کرده بودم ، قطعا ۳۰۰ گرم طلا پس انداز نداشتم (البته یه مقداریش از مجردیمه) ، چقدر خوبه که با حرف هامون باعث رنجش دیگران نشیم

2810