2777
2789
واقعا دركت ميكنم منم بي ماشيني كشيدم منم بخاطر خونه ماشينمو فروختم و دوسال طول كشيد تا جور بشه و يه ...

واقعا راست میگی ماشین نعمته

من ۱۰ ساله نتونستم ماشینم رو عوض کنم

ولی هر بار که روشن میکنم از پارکینگ برم بیرون میگم خدایا شکرت که اینو داریم

واقعا آدم باید خوشبین و شاکر باشه تا اتفاقای خوب براش بیفته

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم حسرت عروسی به دلم‌موند نگفتن دستش درد نکنه درک کرد بلکه گفتن ارزشش رو نداشت شوهر منم باید فقط و ...

عزیزم شما گفتب درآمد شوهرت زیاده 

حداقل ب اندازه قسط  ها و خرج خورد و خوراک  ب زور هم شده ازش بگیر

بقیع اش بزار هر کار میکنه بکنه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
۲۰ میلیون طلا تو میلی خریدم امروز شد۱۹ تومن‌کشیدم‌بیرون من# یه تاجر طلام😐

آره چند روزه  پایین اومده 

کلا بنظرم توی میلی و طلاسی اینا چون هی قیمت رو چک میکنیم و ارزش پولمون رو می‌بینیم خیلی سریع ممکنه بفروشیمریا هی بخریم ولی دیگه طلاهای فیزیکیمون خبر لحظه ای قیمتشون رو نداریم بیخیالیم

منم کشیدم بیرون 

حوصله استرسشو نداشتم

وووی ازاین مردابخداادم تا دیونه نکن ول بکنن نیستن آخه بگو مرده حسابی ۵۰ت که دیشب دادی نصف شهرباهاش خ ...

نه والا خط نمیگیره 

کلا چه من خرج کنم چه خودش فقط باید خرج بشه 

خیلیم به شکمش می‌رسه 

گفتم بالا 

گوشت چرخی تو خونه نداریم رفته دوتا باکس انرژی زا خریده 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
آره چند روزه پایین اومده کلا بنظرم توی میلی و طلاسی اینا چون هی قیمت رو چک میکنیم و ارزش پولمون رو ...

دقیقا طلای فیزیکی دستته اصلا به قیمتشم فکرنمیکنی ولی اجدا ازچک کردن مداوم  و بخاطر عدم اطمینان صددرصدی استرس اینوداشتم پولم کلا ازبین بره!!!

عزیزم😂

برا کوتاه مدت نباید بخری 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیزم😂برا کوتاه مدت نباید بخری

راستش به برنامه اعتماد کامل نداشتم وگه نه میدونم این پایین اومدنا موقتیه واگه خیالم راحت بود که امنه این اپلیکیشن خریدوفروش طلا میذاشتم بمونه تا اخرسال 

عزیزدل من بارها گفتم نوسان گیری کار ماها نیست

فقط ضرر میکنیم

من حتی عضو کانال وی ای پی شدم ک سیگنال بگیرم

نوروز ۱۴۰۲ 

دو تومن هزینه اشتراک دادم

هیچی نفهمیدم 

همش میگفتن از بره فلان عدد بره میره بالا

اگه بیاد پایین میاد پایین

اونم قطعیتی نداشت

اصلا کار ما نوسان گیری نیست

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
عزیزدل من بارها گفتم نوسان گیری کار ماها نیستفقط ضرر میکنیممن حتی عضو کانال وی ای پی شدم ک سیگنال بگ ...

میبینی مرمری جون پول بی زبون رو به فنادادم 🥲خواستم یه نوسان کوچیک بگیرم یه ذره منم مفید باشم 🤣 دیگه شد چه میشه کرد پول میره ومیاد همینه😁

دقیقا طلای فیزیکی دستته اصلا به قیمتشم فکرنمیکنی ولی اجدا ازچک کردن مداوم و بخاطر عدم اطمینان صددرص ...

سلام عزیزم خوبی فکرمیکنم شماگفتی رنگ کاریدیه رنگ 

برای پوشش موهای سفیدبگیدکه قرمزی نداشته باشه 

من همیشه زیتونی 6بااکسیدان 6درصدمیزنم ولی بعدچندبارشستن دوباره سفیدمیشن

2810