واقعا دركت ميكنم منم بي ماشيني كشيدم منم بخاطر خونه ماشينمو فروختم و دوسال طول كشيد تا جور بشه و يه صفر قسمتم شد اصلا انتظار صفرو نداشتم
اون عزيزاني كه طلا فروختين ماشين خريدين مباركتون باشه كار درستي كردين اصلا فكر اينو نكنيد طلا گرون شده ضرر كردم فقط از ماشيني كه زير پاته لذت ببر واقعا بدون ماشيني خيلي سخته من همش خداروشكر ميكنم از تو پاركينگ استارت ميزنم ميرم اون سر شهر بعد ميام تو پاركينك تروتميز لذت نيبرم واقعا دعاي هميشگي من اينه ان شاءالله همه بخرن
همه چي در كنار هم قشنگه هم خونتو بخري هم ماشين داشته باشه هم پس اندازتو انجام بدي
طوري نباشه كه فقط جمع كنيم فقط طلا بخريم بعد ماشين نداشته باشم دندون سالم نداشته باشم خونه ي خوب نداشته باشم يا وسيله هاي خونم كهنه رنگورو رفته باشه بهم لذت نميده انگيزم كم ميشه
تا كي جمع كنم طلا بخرم كه چي بشه بقول معصومه جانم بااااايد تو همه چي بيست باشيم از اخلاقو رفتارو ظاهر لباسپوشيدن گرفته تا كدبانوگريو مادرنمونه خانه داريو همسر داري
امروز داشتم تو دفتر مينوشتم خب چه تولدهايي نزديكه براي كي بايد چي بخرم همه رو نوشتم بعد اومدم بالاي دفترم نوشتم اول همسر عزيزم نيم بوت ميخواد روزكاريش نزديكه بايد براش كادو جشن خانوادگي بگيريم بعد رسيدگي به دندوناش و با خودش حرف بزنم ببينم چه چيزهايي نياز داره به كمك هم تهيه كنيم
بعد بچه هام نيازهاشونو نوشتم
بعد خانواده خودم
بعد خانواده همسرم روزهاي مهم و تولدو نوشتم روز مادر و روز پدر هر دو توي دي ماه هست و دوتا تولد هم داريم ماه پرخرجي هست برام.....
فقط هديه دادنو فراموش نكنيد خيلي بركت مياره يه عزيزي داشت ميرفت مشهد منم زياد تو حسابم پول نبود به همسرم گفتم ميخوام يه مقدار كمكش كنم گف من نميدونم بعد نگي كم آوردم......باورتون ميشه شب كمك كردم براي رضاي خدا براي اقا امام رضا.....صب چندبرابر پول اومد به حسابم ...پشت همسرمو زدم گفتم ببين ايمان داشتم از غيب برام پول ميرسه
و خيلي داستانهاي ديگه ببخشيد طولاني شد باز دوست داشتين از اين داستانها برام خيلي پيش مياد براتون تعريف ميكنم😀☺️ الهي شكر به توكل نام اعظمت
خدايا به معجزه هايت ايمان دارم.....شكر🤲