2777
2789
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه قبلا اینجا ازتون راهنمایی گرفته بودم الان باز اومدم راهنماییم ک ...

سلام عزیزم به نظرم من و شما تو یه چیزی مشترکیم اونم اینکه زیادی در برابر بقیه کوتاه میایم و دلسوزی میکنیم. باید یاد بگیریم دلسوزی هم حدی داره. اول خودتو تغییر بده عزیزم

چرا شما باید زنگ بزنی به کسی پول قرض بگیری بذار خودش به فکر باشه. شاید اینقدر این کارو کردی که دیگه پشتش گرمه با خودش میگه من که هروقت کم بیارم فلانی هست که بهم قرض بده یا برام از کسی قرض بگیره.

منم هروقت همسرم پول کم می‌آورد سریع یه وام براش جور میکردم میگفتم بفرما. درحالی که خودم میتونستم اون وام رو بگیرم و باهاش طلا بخرم برا خودم.

الان که خرش از پل گذشته نمیگه دستت دردنکنه تو اوضاع سخت نذاشتی دستمو جلو کسی دراز کنم و وام برام جور کردی. الان میدونی چی میگه؟ میگه تو این وام هارو گذاشتی تو کاسه م و پیرم کردی!!! من اگه قسط نداشتم خیلی پیشرفت میتونستم بکنم. یکی نیس بهش بگه اگه اون وام ها نبود باید الان گوشه خیابون خوابیده بودی و پول رهن خونه نداشتی و...

یه مدت بهش کاری نداشته‌باش. بداخلاقی نکن مهربون و با لبخند کار خودتو بکن. به فکر خودت و بچت باش. اگر بهش پول قرض میدادی کم کم قطعش کن و برای خودت خرج کن. ممکنه اولش عصبانی بشه و... ولی یه مدت تحمل کن تا به شرایط جدید عادت کنه و بفهمه با این حرکتا کاری از پیش نمی‌بره و به خودش بیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم به نظرم من و شما تو یه چیزی مشترکیم اونم اینکه زیادی در برابر بقیه کوتاه میایم و دلسوزی م ...

دقیقاً نباید دل سوزاند واسه مردها

مرد اگر مرد باشه از زیر سنگ واسه زن و بچه ش پول درمیاره اصلأ نمی‌ذاره شرمنده زن و بچه بشه 

منم دقیقاً ی موردی پیش اومد متاسفانه تربیت غلط خانواده هم بود که کنار بیا و قانع باش و ...

و من موندم تو حسرت عروسی و حتی ی لباس عروس ساده ...

اما الان دیگه عقلم اومده سر جاش وقتی همسرم اجازه نمیده برم سرکار یا میگه پولا رو چیکار کردی 

من الان فقط خرج میکنم 

البته آدم با آدم و شرایط با شرایط فرق می‌کنه 

ولی من با توجه ب خصوصیات همسرم فهمیدم قلقش اینه فقط خرج کنم

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه قبلا اینجا ازتون راهنمایی گرفته بودم الان باز اومدم راهنماییم ک ...

شوهرت خواسته همون ۵۰تومان که داده بهت ازت  پس بگیره ب این روش ...

ببین من نمی‌دونم همسر شما و شخصیتی داره 

ب نظرم باید بره پیش روانشناس

تا اون باورهای غلط زندگی که نشان گرفته از کودکی رفع بشه و طرز صحیح شوهری کردن و یاد بگیره 

و این کار زمان بره تا درست بشه 

خدایی خیلی سخته خدا بهت قوت بده 

عزیزم نباید زنگ میزدی به داداشتبرا چی جورش رو می‌کشیریلکس صبر می‌کردی تا خودش جور کنهدوبار قاطع برخو ...

عزیزم فقط‌ابروی خودم میرفت چون مطمئنا نمیتونست جورش‌کنه‌

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام عزیزم من کامنتای قبلی شما یادم نمیاد ولی فقط می‌دونم الان حق داری ناراحت باشی میگفتی مرد حسابی ...

نداشت واقعا 

کلا اینجوریه که اگر یه تک‌تومنی تو‌کارتش باشه میره خرجش میکنه 

این به کنار مدام چک میکشه و هرچی حقوق و هرچی هست میره پای بدهی های الکی 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

شما اشتباه کردی رنگ زدی به برادرت 

می ذاشتی بره ظرف بشوره 

برای چی خودت خرج خودت و بچه رو می دی این کار هم اشتباه 

خودتون همسرتون رو بد عادت کردی 

تا زمانی که ما رفتارهای قبلی رو داشته باشیم هیچ چیزی تغییر نمی کنه 

حنا جون من از تایپیک عقبم ولی یه چی به ذهنم رسید گفتم بهتون پیشنهاد بدم از اون جایی که مبلغی به عنوا ...

عزیزم ایشون میخوان ماهانه درامد داشته باشن از اجاره خونه

وگرنه نگهداشتن طلا بهتر از زمین سود داره جانم

سلام عزیزم به نظرم من و شما تو یه چیزی مشترکیم اونم اینکه زیادی در برابر بقیه کوتاه میایم و دلسوزی م ...

نه عزیزم من زیاد بهش قرض ندادم 

گاهی از داداشم گرفتم که اونم به قول شما اشتباه کردم 

مدتی نگرفتم و باز کارش رو ترک نکرد 

از خواهراش برادرش پدرش دوستش همسایه همه قرض میگیره قرض نفر قبلی رو میده 

یعنی واقعا دیوونه شدم از دست کاراش 

درآمد مون اصلا جوری نیست که نیاز به کسی داشته باشیم ولی خداشاهده از همه خودمو فقیر تر تصور می‌کنم 

اینجا هرکار هرکدوم از دوستان داستان زندگی بقیه رو میگن که عبرت بشه همش میگم‌اینده ما هم همینه 

۵ ساله ازدواج کردیم یه هل پوک بهمون اضافه نشده که هیچ 

ماشین مون رو از دست دادیم 

۳-۴ میلیارد بدهی ( کلاهبرداری) رو دادیم 

می‌خواد یه شبه پولدار بشه 

@masumehjoon سلام عزیزم خوبی دورت بگردم ؟ من قبلاً راجب همین موضوع ازت مشورت گرفته بودم حالا من رفت ...

عزیزم بگید اقساط و سه ساله براتون ببندن سودش خیلی کمتر میشه منم پارسال ۷۰ گرفتم ۵ ساله الان پشیمونم ۳ ساله قسطش ۲و نیم بود ۵ ساله ۲ تومن 

واسه ضامن هم چند بار برید بگید باهاتون راه بیان واسه وام گرفتن خیلی باید اصرار کنید که بانک قانع شه باهاتون راه بیاد

دقیقاً نباید دل سوزاند واسه مردهامرد اگر مرد باشه از زیر سنگ واسه زن و بچه ش پول درمیاره اصلأ نمی‌ذا ...

منم حسرت عروسی به دلم‌موند 

نگفتن دستش درد نکنه درک کرد 

بلکه گفتن ارزشش رو نداشت 

شوهر منم باید فقط و فقط خرج کرد لباس شیک پوشید آرایش های شیک و فلان اما پولی نیست که اینکار رو بکنم 

همش میره جای چک و وام 

این ماه گوشت چرخی نداشتیم میگم حقوق رو دادن؟ میگه دادن همون لحظه چک گوشی خودت رو پاس کردم 

گوشیم ایفون ۱۵ بود رفته ایفون ۱۶ خریده 

میگم دستت درد نکنه ولی بذار اول بدهی ها تموم شن 

میگه به جاش اولین نفر تو شهرمون تو ۱۶ داشتی 😐😐😐 

یعنی واقعا دیوونه شدم 

گاهی میگم جمع کنم برم ولی واقعا جایی هم ندارم که برم

وووی ازاین مردابخداادم تا دیونه نکن ول بکنن نیستن 

آخه بگو مرده حسابی ۵۰ت که دیشب دادی نصف 

شهرباهاش خریدم😡اخ فک نکرده تواین فاصله

ازشب تاصبح چکار می‌تونستی بااین ۵۰ت بکنی

من جات بودم بیشتر همونجا سفارش میدادم بعدم 

اینجوری کردبلند میشدم مثل خانم میرفتم تو 

ماشین تو نمی‌بایست زنگ داداشت بزنی انگاری جاتون عوض شده

حالا که زنگ زدی الکی یه شماره دیگه می‌گرفتی میگفتی

جواب نمیده تاخودش بفکرباشع تو پول نداری رستوران

نره اگه هم سرو صدا کرد

میگفتی ماصبحانه خوردیم به ماچه 😏

ولی خداکمکت کنه اجی ببین از کسی  خط نمیگیره

پول به زن نده 

شوهرت خواسته همون ۵۰تومان که داده بهت ازت پس بگیره ب این روش ...ببین من نمی‌دونم همسر شما و شخصیتی ...

نه عزیزم کلا همینه اخلاقش وگرنه منم ۵۰ تومن رو خرج میکردم براش مهم نبود 

کلا باید کارتا خالی باشن 

از بچگیش هم ریشه میگیره مطمینا‌

خانواده اش فوق العاده خسیس بودن و این عقده شده براش و همش داره خرج میکنه 

برادرش هم شبیه خانواده اش شده و شدیدا خسیسه 

حالا سوال من اینه راهکاری هست که این جور آدمی رو به راه راست هدایت کرد ؟ 

خیلی خیلی زیاد شاید باورت نشه ولی چه شبهایی ک من بخاطر ماشین نداشتنمون گریه کردم،😅 با دخترم دلممون ...

واقعا دركت ميكنم منم بي ماشيني كشيدم منم بخاطر خونه ماشينمو فروختم و دوسال طول كشيد تا جور بشه و يه صفر قسمتم شد اصلا انتظار صفرو نداشتم

اون عزيزاني كه طلا فروختين ماشين خريدين مباركتون باشه كار درستي كردين اصلا فكر اينو نكنيد طلا گرون شده ضرر كردم فقط از ماشيني كه زير پاته لذت ببر واقعا بدون ماشيني خيلي سخته من همش خداروشكر ميكنم از تو پاركينگ استارت ميزنم ميرم اون سر شهر بعد ميام تو پاركينك تروتميز لذت نيبرم واقعا دعاي هميشگي من اينه ان شاءالله همه بخرن  

همه چي در كنار هم قشنگه هم خونتو بخري هم ماشين داشته باشه هم پس اندازتو انجام بدي

طوري نباشه كه فقط جمع كنيم فقط طلا بخريم بعد ماشين نداشته باشم دندون سالم نداشته باشم خونه ي خوب نداشته باشم يا وسيله هاي خونم كهنه رنگورو رفته باشه بهم لذت نميده انگيزم كم ميشه 

تا كي جمع كنم طلا بخرم كه چي بشه بقول معصومه جانم بااااايد تو همه چي بيست باشيم از اخلاقو رفتارو ظاهر لباسپوشيدن گرفته تا كدبانوگريو مادرنمونه خانه داريو همسر داري 

امروز داشتم تو دفتر مينوشتم خب چه تولدهايي نزديكه براي كي بايد چي بخرم همه رو نوشتم بعد اومدم بالاي دفترم نوشتم اول همسر عزيزم نيم بوت ميخواد روزكاريش نزديكه بايد براش كادو جشن خانوادگي بگيريم بعد رسيدگي به دندوناش و با خودش حرف بزنم ببينم چه چيزهايي نياز داره به كمك هم تهيه كنيم

بعد بچه هام نيازهاشونو نوشتم

بعد خانواده خودم

بعد خانواده همسرم روزهاي مهم و تولدو نوشتم روز مادر و روز پدر هر دو توي دي ماه هست و دوتا تولد هم داريم ماه پرخرجي هست برام.....

فقط هديه دادنو فراموش نكنيد خيلي بركت مياره يه عزيزي داشت ميرفت مشهد منم زياد تو حسابم پول نبود به همسرم گفتم ميخوام يه مقدار كمكش كنم گف من نميدونم بعد نگي كم آوردم......باورتون ميشه شب كمك كردم براي رضاي خدا براي اقا امام رضا.....صب چندبرابر پول اومد به حسابم ...پشت همسرمو زدم گفتم ببين ايمان داشتم از غيب برام پول ميرسه 

و خيلي داستانهاي ديگه ببخشيد طولاني شد باز دوست داشتين از اين داستانها برام خيلي پيش مياد براتون تعريف ميكنم😀☺️ الهي شكر به توكل نام اعظمت 

خدايا به معجزه هايت ايمان دارم.....شكر🤲

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810