2777
2789
نه اصلا الان فقط مستعمل

من برای خونه ماشین همه طلاهامو فروختم الان چن وقته باز خورد خورد دارم میخرم حدود 17 گرم موفق شدم پس انداز کنم با کمی دلار .تا سال بعد چقد میره روش؟

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
مرسی عزیزم از توضیح کاملت😍حالا بتونم یه سر به بانک میزنم ببینم اینجا چطوره، اما اگه بخوام خونه بخرم ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️😘😘😘

اتفاقا یه دریچه جدید با این ایده برام باز کردی ❣️

ماشینمون‌ حدودا ۶۰۰ هست یه ماشین مد نظرمه که اون یک تومن هست 

تصمیم داشتم که بهمن وام ۲۰۰ ویپاد و بگیرم و بقیه رو همسرم بذاره و ماشین و عوض کنیم 

ولی اگههههه همسرم همکاری کنه بیایم ما هم الان این ۴۰۰ اختلاف و اقساطی بدیم خیلی خوبه 

ماشین الان هنوز افزایش نخورده و میشه یه حرکتی زد 

اینجوری وام ویپادم میمونه برای طلا 🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیق نمیشه گفت ولی بالای یک سال نگه داری سود خوبی میکنی

راستش میخواستم یه پراید بگیرم ولی پیشمون شدم گفتم نهایت هرماه دو ملیون میخوام نهایت کرایه بدم عوضش این پس اندازه میمونه بیشتر میشه

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
سلام خانما لطفاً ازاین به بعد منم درجریان کاراتون بذارید همسر من میگن خانم نباید اصلا پولی داشته باش ...

معلومه که گناه نیست شوهر شما بهتون نفقه نمی‌ده

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
اینو مطمئن هستم که بعد ۵ سال این مبلغ خیلی کم میشه چون مبلغ قابل توجهی از این عدد مربوط به وام جعاله ...

گلشیفته جان اگر امکانش هست بگو کدوم منطقه وکیل آباد خریدین؟ 

میشه بگی چند سال ساخت، چند واحدی و چقدر رهن داده شده؟ و متراژش

اگر صلاح میدونی بگی البته ❤️

اریانا جون 

از اونجایی که من آدم پیگیری هستم 😂🙈 

یکم تو دیوار گشتم و دیدم موارد اقساط زیاده 

و رندوم به یک نفر زنگ زدم 

گفت برای ۴۰۰ تومن ۵ درصد سود میگیرن که ماهانه میشه ۲۰ میلیون 

و سند گفت همون لحظه خرید به نام میخوره ولی شما تا تموم شدن چک ها اجازه فروش ندارید 

این شرایط یه بنگاه غریبه بود ، من الان یادم اومد چند سال پیش هم ما یه ماشین شرایطی از بنگاه دوستمون خریده بودیم و اون مثل دوست شما همون اول زد بنام 

ولی خوب ما چون مصرفی میخایم مهم نیست اجازه فروش باشه یا نه 

حالا امید به خدا یکم دیگه فکر کنم و با همسرم مشورت کنیم 

ما قطعی میخایم ماشبن و عوض کنیم ببینیم چی میشه 

یه دونه ام تیگارد دیدم اون شرایطش خیلی خوب بود

امتیاز خرید از نمایندگی بود  

تا ۱۲ ماه سود نداشت ولی ماشینش رند بازار نبست 🫠

@آریانا8    

سلامت باشی گلم نه تومن تقریبا ۱۲ اس البته تازه نخریدم زمستون گرفتمش

آخه منم نت ده دارم اما همسرم یازده داره برای ایشون خیلی بهتر از من شد مال من پیش میاد هنگ می کنه گر چه ما هر دو الان سه سال همزمان خریدیم با فاصله کم من زودتر گرفته بودم که اینجور شد خواستم ببینم آیا مثل من کسی هست ناراضی باشه 

سلام خانما لطفاً ازاین به بعد منم درجریان کاراتون بذارید همسر من میگن خانم نباید اصلا پولی داشته باش ...

نه گناه نیست 

زن باید ی پولی داشته باشه واسه خودش خدای نکرده ی مسئله ایرپیش اومد دنبال شوهر نباشه تا پول بخواد بهش بریزه

یا امنیت مالی داشته باشه...

گلشیفته جان اگر امکانش هست بگو کدوم منطقه وکیل آباد خریدین؟ میشه بگی چند سال ساخت، چند واحدی و چقدر ...

بله عزیزم حتما 🥰

صیاد شیرازی ۷ خریدم ،

ده سال ساخت ، ۸ واحدی ، متراژ خونه ۸۷ متر ،پارکینگ سندی ۱۲ متر ( مشاع نبست ) 

طبقه اول هست ولی گرمایش از کف بود 

نما ایناش هم خوبه 

ما ۳۷۰۰ اگه اشتباه نکنم خریدیم و ۶۰۰ رهن کامل دادیم خونه رو 

همین مبلغ پشت حاشیه وکیل اباد هم تو همون لوکیشن میشد خرید 

ولی طبقه دوم بدون آسانسور بود 

این واحد آسانسور داشت 

2810