2777
2789
خب عشقم وام هم می‌گرفتی امنیت داشتن جا طلاهات داخل بانک بود دیگه در عوض ۲۵ میلیون نمیدادی .موفق باشی

مرسی عزیزم. من الان 120 گرم طلا گذاشتم بانک، بانک بهم 20 میلیون پول داده سرسالش باید 25350 بدم طلاهامو در بیارم دوباره میزارم همون روز 20 میلیون میریزن پای کارتم. 

فقط5 میلیون باید سود بدم مثل بانک که وام میگیرن ماه به ماه باید قسط بدن ولی من یکجا تسویه میکنم. 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره‌ همیشه گرونی بوده ولی من سال هایی رو یادمه که اتفاقا خیلی همه چیز ارزون بود دقیقا سال ۹۶ بود اوا ...

اون موقع ها طلا مثل الان این قدر رشد نداشت. سال ۹۲ یه شمش سی گرمی خریدم، گرمی بین ۱۰۲ تا ۱۰۴ هزارتومان، تا سال ۹۵ که فروختم همین قیمت، توی سه سال طلا رشد نکرده بود اما بعضی کالاها چرا رشد داشتن که اون موقع با خودم میگفتم اگه وسیله موردنظرم رو میخریدم واسم بهتر بود!

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
آره‌ همیشه گرونی بوده ولی من سال هایی رو یادمه که اتفاقا خیلی همه چیز ارزون بود دقیقا سال ۹۶ بود اوا ...

دقیقااااا 👌👌

ما هم عید ۹۶ رفتیم تایلند ۲۳ روز موندیم با کدوم خط هواپیمایی !! 

امارت 🥹🥹‌که الان اصلا نمیشه بهش فکر کرد 

با پنج تا چمدون لباس برگشتیم 🫠🫠🫠☺️

به محض اینکه برگشتیم عروسی خواهرم بود 

کلی لباس و کادو خفن و شاباش زیاد 

تازه داشتیم برنامه میریختم که بریم همون سال مجددا ترکیه 

که درگیر یه برنامه ای شدیم و نشد که بریم 

گفتیم سال آینده میریم 

که دلار پرواز کرد 😭😭😭😭😭

یه دست گل دیگه هم اون سال دادیم 

یاریس داشتیم که آخر ۹۶ فروختیم 😭😭😭 

دیگه از اون به بعد ماشین ژاپنی نشد که بخریم 

مرسی عزیزم. من الان 120 گرم طلا گذاشتم بانک، بانک بهم 20 میلیون پول داده سرسالش باید 25350 بدم طلاها ...

عزیزم میشه توضیح بدید چجوری طلا بذاریم بانک و گدوم بانک 

خیلی نیازدارم ممنون میشم 

چون طلا دارم حتی نمیدونم کجا قایمشون کنم

سلام بچه یکیتون لطف میکنید باکس بندی رو بهم توضیح بده؟

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
عزیزم میشه توضیح بدید چجوری طلا بذاریم بانک و گدوم بانک خیلی نیازدارم ممنون میشم چون طلا دارم حتی نم ...

سلام عزیزم بانک ملی این طرح دارن 60 گرم طلا میزارید توی بانک 20 میلیون بهتون میدن اگر حساب بانک ملی داشته باشید و حسابتون گردش داشته باشه 100 گرم طلا میتونید بزارید بعد سر سال باید 25700 به بانک بدید و طلاتون بگیرید. 

عزیزم میشه توضیح بدید چجوری طلا بذاریم بانک و گدوم بانک خیلی نیازدارم ممنون میشم چون طلا دارم حتی نم ...

اگر نمیخواید طلاتون بزارید بانک برید صندوق امانات از بانک بگیرید طلاتون و هرچی دارید داخلش نگهداری کنید. 

خب پس چطور بیس میلیون میده ما باید بیست پنج میلیون بش بدیم

عزیزم مثل وام هست که شما از بانک دیگه ای میگیرید شما بجای اینکه هرماه قسط وامتون بدید یکجا سر سال تسویه میکنید. 

دقیقااااا 👌👌ما هم عید ۹۶ رفتیم تایلند ۲۳ روز موندیم با کدوم خط هواپیمایی !! امارت 🥹🥹‌که الان اصل ...

گلشیفته جون شما تو تلگرام کانال پس انداز دارید؟ همون که نوشته پس انداز خانمهای دانا

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
2810