2777
2789
عزیزم من ۱۳ـ۱۴ ساله ازدواج کردم ، تو این زندگی خیلی صبوری کردم ، اگه بخوام بگم تا شب باید بگم ، الان ...

عزیزم تنهایی برو مشاور ی متخصص خوب پیدا کن زوج درمانگر یا ی روانشناس کاربلد تنهایی برو پیشش

اکثر مردها ترسو اند فکر میکنند اگر زن پول تو دستش باشه چیزی ب نامش باشه یا سرکار بره حقوق داشته باشه شوهره رو ول می‌کنه و میره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما کمکم کنید همسرم به همکارش گفته بود برامون کشمش بخره ،بنده خدا رفته کشمش پلویی خریده 😖حالا من ...

مگه چند کیلوِ؟؟

من بودم ذوق میکردم 

بسته بندی میکردم میذاشتم تو فریزر تا چند وقت خیالم راحته که هزینه نمیکنم براش

فک کردم نوشتی شاغل نیستم 😘 نمیشه ماهانه ۱ گرم طلا بخرید ؟؟

خونه خریدیم و درگیر اقساط هستیم
نه چیزی برامون نمیمونه همون بتونم به خرید های ضروری برسیم طلا که اصلا
پول مستاجر جور نمیشه بازسازی خونه و نمیدونم چیکار کنیم ، شهریه دانشگاهمون هم هست
ولی الان با پیاما اروم تر شدم باید کمال گرا نباشم و زندگی و سخت نگیرم 

سلام صبح همگی دوستان بخیر و شادیمیگم هامن به پلیس فتا زنگ زدم درخصوص سایت های خرید و فروش طلا گفت ک ...

سلام شما از چه سایتی طلا خرید کرده بودین 

من پولامو توی میلی پس انداز کردم برش دارم یعنی ؟

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
سلام گلمدبه بزرگ میبرم با اب برام میذارهمیام خونه تو ظرفای دو کیلویی تقسیم میکنماونی که استفاده میکن ...

فکر کنم اشتباه من همین هوا کشیدنه اس

چون من دبه رو میزاشتم تو بالکن بعد هر دفعه چند تا میریختم تو شیشه میزاشتم تو یخچال برای استفاده روزانه،بعد یه مدت میدیدم کپک زدن جفتشون

چون هی باز و بسته میکردم🤦‍♀️

مرسی که گفتی گلم🌷

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

سلام وقت بخیر دوستان خواستم درمورد خرید کردن  چیزی بگم شاید به درد کسی خورد اولین کار بیاین کلان خونه   تقسیم بندی کنید هرقسمت خونه  چه چیزی نیاز داره

اولین قسمت خواربار

بهداشت فردی

حمام

دسشویی

لباسشوی

آشپزخانه

نظافت خونه

سالن

ظرف شویی

بد برای اینکه متوجه بشین تو هر مورد چقدر مصرف دارین روش تاریخ بزنید  مثلا من چای برای تو یه سال دوبسته  کافی یا مایع ظرف شوی ۹ماه پس درسال دوتا چهار لیتری میخرم

سلام خانما. من نزدیک به یک میلیارد و صد دارم البته به صورت طلا نه نقد این ماهم ۴۰ قرعه درمیاد برام با پس اندازم میشه۶۵ تومن نقد. اگر بخوام یه واحد کوچیک تو شهرمون بگیرم به غیر از پول رهن باید ۲۰۰ دیگه جور کنم ولی پولی ندارم. به نظر شما این پول و طلا بگیرم و بی خیال واحد بشم یا سپرده کنم تا چند ماه دیگه بتونم با قرض و وام واحد بگیرم؟ 

خانوما کمکم کنید همسرم به همکارش گفته بود برامون کشمش بخره ،بنده خدا رفته کشمش پلویی خریده 😖حالا من ...

عزیزم مگه چند کیلوئه و بجای کدوم کشمشا آورده؟

اگر منظورت اون کشمش سبز کمرنگاس من طعم کشمش پلویی رو بیشتر از اونا دوست دارم.با گردو و نخودچی قاطی کنید بعنوان آجیل بخورید

شیرینی کشمشی باهاش درست کن،کوکی ،کیک کشمش و گردو

بچه هام پیشنهادای خوبی دادن پستای بالاتر کنار پلو استفاده کن،با عدس پلو و مرغ

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام خانما. من نزدیک به یک میلیارد و صد دارم البته به صورت طلا نه نقد این ماهم ۴۰ قرعه درمیاد برام ب ...

خونه ای که میخواید بگیرید سند داره؟اگر آره که وام مسکن و جعاله بگیر

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام خانما. من نزدیک به یک میلیارد و صد دارم البته به صورت طلا نه نقد این ماهم ۴۰ قرعه درمیاد برام ب ...

نه عزیزم طلا کن

دویست تومن هم پولی نیست درخواست وام کن چند جا

از دوست و آشنا قرض بگیرم کم‌کم پس بده

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
خونه ای که میخواید بگیرید سند داره؟اگر آره که وام مسکن و جعاله بگیر

نه واحدا اکثرا قولنامه هستن بعد اینکه برا وام مسکن قبل از اینکه به اسمم باشه می توتم اقدام کنم؟ چند وقت طول می کشه؟ 

نه عزیزم طلا کندویست تومن هم پولی نیست درخواست وام کن چند جااز دوست و آشنا قرض بگیرم کم‌کم پس بده

برای وام باید سپرده کنم این پولو. من تا حالا وام نگرفتم کارمندم ولی به غیر از وام سپرده راهی به ذهنم نمی رسه. 

2810