2777
2789
عزیزم دیدت رو به زندگی عوض کن پولی که تو بانک گذاشتی برای وام رو اینجا خیلی دوستان گفتن که پول تو حس ...

بله واقعا نمیدونستم که جنگ میشه و طلا اینجوری میکشه بالا

دانشگاهم برای مدرک رفتم  ولی اگه نخوام برم سرکار به دردم نمیخوره فقط 100 میلیون شهریه دادم
متاسفانه دیر برای تغییر دادن تصمیمم چون ترم اخر هستم فقط پایان نامه م مونده

و پول تو بانک و برای 2 ماه دیگه میخوام و اون موقع که طلا نهایت 3600 بود باید خرید میکردم

متاسفانه نمیتونم پای تصمیمم بمونم از همه چی ناراضی هستم به همسرم گفتم منطقه بالاتر خونه بخریم ولی کوچیکتر الان میگم خب با دو تا منطقه پایین تر که چیزی نمیشد دو خواب میگرفتم عوضش

الان باید به بهترین شکل زندگی کنم 14 سال کار کردم ولی تو یه سوییت طبقه پایین خانواده همسرم هستم

کسی و ندارم احساس میکنم همه دنیا غریبه هستن از هیچی لذت نمیبرم گذشته رو نمیتونم فراموش کنم

بعد از فروش طلاهام افسردگی گرفتم احساس میکنم دیگه نمیتونم جایگزین کنم

غصه مادرم و میخورم دوس دارم جایی میرم با خودم ببرمش مثل خواهرم ولی همسرم نمیگه منم اصرار نمیکنم
اگه هم بدون اون برم همش عذاب وجدان دارم بهش خوش نمیگذره به همسرمم کوفت میکنم

احساس میکنم وقتی برم خونه خودم اونجور که باید از پس زندگی و خرج و مخارج برنمیام یعنی مثل بقیه خانوما نمیتونم مدیریت کنم

کلا زندگی رو خیلی سخت میگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم ،یه سوال اینا باهم چقدر درمیاد براتون؟

همشو باهم نمیخرم که

یه وقت میبینی دو ماه پشت سر هم مثلا روغن ماه بعدش حبوبات

یه وقت میبینی تا دو سه ماه بودجه ام نمیرسه نمیخرم

با چیزایی که دارم سر میکنم یا اندازه مصرف میخرم که به وقتش عمده بگیرم

ولی ماهی دو میلیون اگه در نظر بگیرم سه کارتون میشه خرید

روغن حدود۶۰۰_۷۰۰

ریکا ۶۰۰_۷۰۰بستگی به. مارک

تایدم همین حدود قیمت

یا کشمش کارتونی کیلویی ۱۳۰ درمیاد فله ۲۰۰ ،کارتون ۵کیلویی ۶۵۰

هر چی مدنظرته قیمتشو ضرب در ۱۲ تاکن

فقط مایع لباسشویی ۶تایی

و تاید ۲۴تایی

بقیه همه جینش ۱۲تاس

ماهی یه قلم بگیری تا اخر سال خونه پره

همشو باهم نمیخرم کهیه وقت میبینی دو ماه پشت سر هم مثلا روغن ماه بعدش حبوباتیه وقت میبینی تا دو سه ما ...

ببخشید عزیزم شما کشکی رو چطوری مصرف میکنید منظورم همینجوری یا باهاش چیزی درست میکنید 

مادر ♥️دستت درد نکنهدر حالیکه به وسیله ها نگاه میکردگفت بیا این قوری رو بردار واسه دم دست خوبهصد هزا ...

سلام معصومه جون. روزت خوش. دارم میام تبریز مسافرت. طاا فروشی های منصع که تایید میکنی کجا هستن؟ با درصد کم سود طلا بفروشن؟

نوش جونتون عزیزم ولی واقعا خیلی زیاده البته ببخشید فقط از جهت سلامتی میگم 💚🙏

ممنون 

زیاد که هست ولی چاره ای نداریم تو گرمای بالای ۵۰درجه بچها از مدرسه میان داغوون از گرما ...فصل گرمامون خیلی طولانیه 

پدرشونم از سرکار میاد باید شربت خنک باشه 

چون نوشابه و دلستر ممنوع کردم حداقل شربت خونگی سالمتره 

سعی میکنم شکرشو کمتر بریزم

راستی اینم بگم گاهی برای زائر کربلا و مشهد یا شراکت تو نذر اشناها درحد چند کیلو میبردم 

از جنبه اقتصادی و مدیریت خرجم به نفعم میشد

بله واقعا نمیدونستم که جنگ میشه و طلا اینجوری میکشه بالادانشگاهم برای مدرک رفتم ولی اگه نخوام برم س ...

ذهنتو رها کن 

این کلاف از هم در رفته ذهنتو باز کن تا به آرامش برسی 

اول از همه بفکر این باش خودت آرامش داشته باشی تا ذهنت اروم بشه که بتونی تصمیم درست بگیری 

هی بخوای بگی اشتباه کردم من مقصرم تو مقصری کار به سرانجام نمیرسه 

حالا که شده شرایطی که برای تو وجود دارم کمتر و بیشترش برای هممون هست 

یکیش خودم.......همه طلا میفروشن برای خرید خونه من فروختم برای رهن خونه ، خب من آدم نیستم دل ندارم الان همسرم وام گرفت ده گرمشو برگردوندم من دارم مدیریت میکنم که کم و کسر نیاد چون وام دوم در راهه

میدونم حرصت گرفته  ولی باور کن بعضی وقتا نمیشه کاری کرد فقط باید شکر باشی که تن و بدنت سالمه و دست بذاری رو زانوت و بلند شی یا علی بگی

مردا از پس انداز زنشون خیلی میترسن ، میترسن قدرت بگیره ول کنه بره

گل گفتی 👏

من یکبار توی دعوا بهم گفت از وقتی کار میکنی دو برداشتی گواهینامه دارم نمیزاره ماشین بخرم گفتم مگه با پول تو کار شروع کردم خودم زحمت کشیدم بهتر اینکه مثل خواهرات بشین توی خونه و سرم توی زندگی این و اون باشه هیچی دیگه نگفت

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
سلام عزیزمخیارشور رو چجوری نگه داری میکنی کپک نزنه،من یه بار از این ظرف ۸ کیلوییا گرفتم کپک زد حتی ت ...

عزیزم به هیچ وج نباید دست یا قاشق خیس باشه وگرنه کمک میزنه. 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
همشو باهم نمیخرم کهیه وقت میبینی دو ماه پشت سر هم مثلا روغن ماه بعدش حبوباتیه وقت میبینی تا دو سه ما ...

ممنون عزیزم خیلی قشنگ برام توضیح دای 😘

فقط من یه مشکلی با برنج دارم دوتا کیسه میخرم و منتقلشون میکنم تو دوتا کیسه پارچه نخی که خودم دوختم ولی بازم جوجو میزنه ،اینو چیکار کنم

ممنون عزیزم خیلی قشنگ برام توضیح دای 😘فقط من یه مشکلی با برنج دارم دوتا کیسه میخرم و منتقلشون میکنم ...

گونی برنجو که خریدی ۴۸ ساعت بذار تو فریزر 

دیگه نمیزنه

حبوباتم برای من تا دوسال سالم موند با این روش

از فریزر که در اوردم میذارم تو بطری یکمم نمک میریزم روش

قسطش ماهی چقده،چند ماهه؟

قسطش ۱۰ماهه 

و اینکه فک کنم نزدیک ۴میلیون 

اولش هم نمی‌دونم چقدر گرفت فکر کنم یک سوم قیمت گوشی و پرداخت کرد 

حالا گوشی با گوشی 

مدل 

و قیمتش فرق می‌کنه برو سر بزن نگاه کن

منظورتون رو متوجه نشدم مثل اینکه درست تایپ نشده

عزیزم منظورم اینه کشمش رو به عنوان تنقلات مصرف میکنید یا تو غذا یا کیک و... استفاده میکنید

چون من اصلا بچه هام کشمش نمیخورند خواستم اگه راهکاری برای استفاده دارید رو بدونم

گل گفتی 👏من یکبار توی دعوا بهم گفت از وقتی کار میکنی دو برداشتی گواهینامه دارم نمیزاره ماشین بخرم گ ...

والله ، رفتارشون مثل انسان نیست ، هررفتاری میخوان میکنن ، بعد توقع دارن ما هیچی نگیم ، وگرنه کدوم زنی حاضره بچه و خونه زندگیشو ول کنه بره ؟ غیر از اینه که خودشون باعث میشن به اینجا برسیم

عزیزم شما کجا کار میکنی ؟ واسه من ایده نداری؟ 🥲

2810