2777
2789
۱۰_۱۵ کیلو شکر یا ۵۰ کیلو برای یک سال ؟خیلیه کهههه 😅😅😅چیکارش میکنید ؟البته ببخشیدا عزیزم

۵۰ کیلو برای یک سال و نیم تقریبا

ولی ۱۰_۱۵کیلو تابستون یک ماه و زمستون تقریبا دو ماه

خواهر جنوبیم هوا گرمه 

همش در حال شربت ساختنیم

ماه رمضانم باشه شیرینی جات زیاد درست میکنیم

خب عزیزم شما با این ترسی که داری هیچ کاری نمیکنییبار محکم جلوی شوهرت وایستاخانواده‌ات هم حمایتت میکن ...

جلوش وایسم باید طلاق بگیرم ، من دوتا بچه دارم ، فعلا کژدار مریض پیش میرم تا بچه هام بزرگ بشن ببینیم آینده چی میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه یکی دو تومن ماهانه میخواید میتونید صد تومن بذارید صندوق های سرمایه گذاری با درامد ثابت ماهی دو ت ...

ماهی دو تومن دردی ازم دوا نمیکنه ، پولم هم از ارزش میفته ، کاش میتونستم با پولم یه کار راه بندازم ، نهایتش میگفتم سرمایه از بابام یا داداشمه ، مشکل اینه که نمیدونم چیکار کنم

بچه ها من میتونم با فرض وام و طلا های دستم ۷۰۰جور کنم 

خیلی دلم میخواد ملک داشته باشم .ولی تو شهر ما حتی مسکن مهر دو تومنه 

می‌دونم طلا بخرم عالیر

ولی واقعا دلم ی خونه میخواد 

تو شهر کوچک هم بخرم ملکم رشد نمیکنه 

حتی من بودین چ کار می‌کردید 

عزیزم میشه راجب تارا توضیح بدین؟وام میدن؟

نه عزیزم اعتبار خرید بهت میده با توجه به اعتبارسنجی بانکی شما 

از یک میلیون تا  5 میلیون اعتبار میده که میتونی از جاهای مختلف اینترنتی خرید کنی

فروشگاه حضوری هم داره مثل کوروش

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
تاید دستیریکاخمیردندانمایع لباسشوییصابون شامپوروغنربکشمشاینا همه کارتونیحبوبات از هرکدوم ۵کیلودو سه ...

عزیزم مرسی ک با جزییات برامون مینویسی .اسکرین گرفتم تا بمونه برام .

اینارو اینترنتی میخری ک با تارا میدی؟ 

اگه سایت خرید عمده داری برامون بفرست 

از کجا ها عمده بخرم بهتره؟ 

اخ اخ آدم دلش میخواد کله شونو بکنه شوهر منم دنبال اینه یه چیزی آزمون بکنه حالا من چیزیم ندارم

اگه نیاز داشت بازم مسئله ای نبود ، شوهر من میلیونی به دیگران کمک میکنه ، پارسال به یه نفر فقط ۶۰ میلیون کمک کرد ، یکی از خونه هاشو مجانی داده یه خانواده که وضعشون خوب نیست نشستن داخلش ، ولی من چندساااله میگم برای اجاره ی یکی از این خونه ها ، شماره حساب منو بده ، که من  نخوام هرماه هی  بهت بگم پول بده ، حاضر نیست ، حالا هم میخواد اینو از چنگ من دربیاره که دستم تا ابد جلوش دراز باشه و هر ظلمی میکنه به خاطر اینکه درآمد ندارم کوتاه بیام و یه وقت طلاق نگیرم ، من که باهاش اتمام حجت کردم ، گفتم عمره بری ، تمتع بری ، کربلا بری ، به دیگران کمک کنی ، تا من راضی نباشم ازت قبول نمیشه ، حواست جمع کن ، ۱۰سال دیگه نیای بگی من اشتباه کردما ، من آدمی نیستم که ازت بگذرم

ماهی دو تومن دردی ازم دوا نمیکنه ، پولم هم از ارزش میفته ، کاش میتونستم با پولم یه کار راه بندازم ، ...

عزیزم من یه چیزیو متوجه نمیشم

خب شما تونستید ۳۰۰ گرم طلای مخفی جمع کنید 

یعنی یه پولی دستتون میاد که تونستید پس انداز کنید

خب الان از همون پول کمتر پس انداز کنید بیشتر خرج کنید

چرا میخواید طلا بفروشید 

سلام دوستان مهربونم 

اول از همه تشکر کنم بابت اطلاعاتی ک کسب میکنید و به اشتراک میذارید 

مثل بیمه خودرو 

یا میلی 

یا خرید عمده دوستمون 

خب تا آدم براش پیش نیاد متوجه نمیشه ک چ راهکارهای هس  ،یا ممکنه پیش بیاد ولی خب ندونه چ کار کنه 

پس کوچک ترین اطلاعاتی ک جدیده و همگانی نشده رو از هم دریغ نکنیم🥰🥰❣️❣️😘😘

و اینکه آیا بانکی هس پول مونو بذاریم هم سود سپرده بهمون بده 

و هم امتیاز وام جم بشه؟

تاید دستیریکاخمیردندانمایع لباسشوییصابون شامپوروغنربکشمشاینا همه کارتونیحبوبات از هرکدوم ۵کیلودو سه ...

عزیزم من برام سوال پیش اومد یه گونی ۵۰کیلویی شکر چقد طول می‌کشه تا تموم بشه؟

مثلاً من از پارسال ۳بسته شکر تو کابینت مونده 

یا ۱کیلو قند تو خونه ما یه سال طول می‌کشه تموم بشه 

دوتا هم بچه دارم ولی مصرف مربا شربت چای شیرین تو خونه ما خیلی خیلی کمه 

الان دیدم نوشتی ۵۰کیلو یهو تو ذهنم اومد ۵۰سال تا مصرف😑😁

من اصلا تحت هیچ عنوانی خودم رو به طلا بدهکار نمی کنم اصلا کار منطقی نیست شما مگه می دونی یک سال دیگه ...

من متاسفانه به مامانم و خواهرام نزدیک 140 گرم طلا بدهکارم البته خودشون میگن پولشو که دادیم میخوایم ازت نه طلا اما من هیچوقت این کارو نمیکنم حتی اگر ده سال طول بکشه طلا پس میدم

حس خیلی بدیه واقعا بدهی طلا

اما فکر میکنم اون روزها اگر نمیگرفتم طلبکارو ابرو واسمون نمیزاشتن هر لحظه داشتن شوهرمو تهدید میکردن

نمیدونم چطوری باید جمع کنم بهشون برگردونم

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
عزیزم مرسی ک با جزییات برامون مینویسی .اسکرین گرفتم تا بمونه برام .اینارو اینترنتی میخری ک با تارا م ...

خواهش میکنم

اکثرا از عمده فروشی شهرمون 

و با اعتبار تارا از اوکالا و کوروش گرفتم ...بیشترشو شوینده و روغن و برنج که تخفیف خورده بود

عزیزم من برام سوال پیش اومد یه گونی ۵۰کیلویی شکر چقد طول می‌کشه تا تموم بشه؟مثلاً من از پارسال ۳بسته ...

۵۰ برای ما حداکثر یکسال  و نیم 

تابستون مصرفمون زیاده 

جنوبیم هوا به شدت گرم

همش در حال شربت و خاکشیر  درست کردنیم

مصرف کیک و شیرینجات ماه رمضان

مربا 

اینا هم هست

جلوش وایسم باید طلاق بگیرم ، من دوتا بچه دارم ، فعلا کژدار مریض پیش میرم تا بچه هام بزرگ بشن ببینیم ...

عزیزم  جلوش نایست طلاق کخ اصلا

درکنارش باش

شایدازقدرت گرفتنت میترسه

بهش اعتمادخاطربده کنارشی،اززندگی لذت ببر پس انداز طلاهم داشته باش برای خودت  باترفندهای مختلف خرجی هم بگیرخرج لباس وظاهر وسلامتیت کن

فکرهم نکن خدایی نکرده سرت کلاه بزاره وفلان

دوتابچه داری ازش حق اونهاروکه نمیتونه نده

زندگیتو شیرین کن جذب خونه کن همسرتو

اینقدرفکرتودرگیر نکن ماازاینده بی خبریم دوراز جون  کی ازمرگ خبرداره

کی میدونه کی زودتر میره یاموندنیه

حس کردم فکرتوززیادی درگیرکردی

طلامخفی بخر اگرهم متوجه شدبگوبه نیت بچه هامیخریدم ازمال پدرشون وتمام

زندگیرو زندگی کن عزیزم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم من یه چیزیو متوجه نمیشمخب شما تونستید ۳۰۰ گرم طلای مخفی جمع کنید یعنی یه پولی دستتون میاد که ت ...

اون ۳۰۰ گرم بخش زیادیش از زمان مجردیم بود که نگه داشته بودم ، از اونطرف هم شوهرم قبلا پول میداد برای خرجی خودم و بچه ها ، الان میگه من در توانم نیست بهت خرجی بدم ، برو سرکار

2810