2777
2789
من هیچوقت تو زندگیم اهل مخفی کاری نبودم ، ولی شوهرم این مدلی بود و منم کم کم مثل خودش شدم ، شوهرم وض ...

سلام عزیزم چرا بنام باباتون؟ 

پدرتون بعد از 120 سال به رحمت خدا برن خونتون میفته دست وارث. به نظر من بنام خودتون کنید. 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
من هیچوقت تو زندگیم اهل مخفی کاری نبودم ، ولی شوهرم این مدلی بود و منم کم کم مثل خودش شدم ، شوهرم وض ...

یعنی شوهرت هم خونه میخره مخفی میکنه ؟

خونه رو به نام پدرت نزن اگه خدایی نکرده اتفاقی بیافته دیگه دستت به جایی بند نیس مگه اینکه صلح و کارهای حقوقی سفت و محکم انجام بدی

بگو پولو پدرت داده و میخواد برات خونه بخره اون وقت کرایه رو بگیر برای خودت خرج کن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما چند روز دیگ ۵۰ میلیون پول دستمون میاد ک فعلا نیازی نداریم هدفم از پس انداز خرید ماشینه ک فعلا صفر صفرم شاید تا بعد عید بتونیم ی پراید بخریم ب نظرتون این ۵۰ تومنو طلای فیزیکی دست دوم بخرم یا بزارم تو صندوق مفید عیار بخرم ؟

یا بزارم ویپاد بتونم وام ۲۰۰تومنیشو بگیریم؟

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
چقدر قشنگمنم تصمیم دارم هر سال تولد خواهرزاده‌ام به اندازه عدد سنش برای گرم بخرم فردا دو ساله میشه م ...

پیرو حرفهای باارزشی که دوستان اشاره کردن

دختر خواهرم الان ۲۱سالشه

چه هدیه ها و  و کادوهایی که براش نمیخریدم

با بهونه بی بهونه...

الان چند ساله کلا قطع کردم سرویس دهی رو  و فقط عیدا مبلغی عیدی میدم...

دلیلش هم اینه چندین بار تو مسایلی که به من و خواهرم ربط داشت چنان جبهه ای می‌گرفت 

چنان پررویی میکرد انگار نه انگار که همون دختر شیرین زبونه...

و اینکه بارها شده بود که از یه وسیله یا لباسم خوشش اومده بود همونجا بخشیده بودم بهش...

حالا یه کار بدی که بارها تکرار کرد یه لباسی یا چیزی می‌خرید یا آنلاین سفارش میداد اگه باب میلش نبود یا کوچیک و بزرگ میشد خیلی ریلکس میآورد و می‌گفت میخای بردار مبلغش اینه...تازه احساس میکردم بالاتر هم میگه...

دو سه بار معذب شدم خواستم بردارم...ولی با خودم گفتم مثلاً این کفش کالج این میگه یه تومن خودم چلاق نیستم که میرم بهترشو میگیرم یا سفارش میدم...

جالبه خواهرم هم همکاری میکرد باهاش تو عمل انجام شده قرار بگیرم که مثلاً چه بهت میاد و ...

میخام بگم خیلی هم بی حساب نبخش...

همون مبالغ رو پیش خودت جمع کن و طلا بگیر در آینده اگرم خواستی بذل و بخشش کنی یه کادوی مناسب برای عروسی و دانشگاهش بگیر...

از من بیشتر کسی هوای خواهر زاده شو نداشته

الان فقط اسمم مونده که قبلاً خاله خوبه بودم

کاش صد سال سیاه نبودم

الان خودم دختر دارم

چرا پس برای دختر من کسی بذل و بخشش نمیکنه...

باور کنید زمونه عوض شده...و بخشش بی حساب و کتاب فقط بقیه رو طلبکارتر می‌کنه...

آبی آسمونی جان فریز کردن مواد غذایی پخته شده اصلا طعمشو تغییر نمیده بعد از یخزدایی؟ من تنها غذایی که ...

نه عزیزم‌چون سعی میکنم تو یک‌ماه مصرف کنم همه این پکارو از غذای بیرون صد درصد سالم تره و جدای از اون همه جای  بیشتر از یک ماه نمیذارم بمونه  

من خورشت و قورمه فیریز میکردم قبلنا  اونم‌یک هفته نهایتا ولی یک ساله   همون داغ داغ میریزم‌تو‌شیشه سس

و‌درشو‌میبندم. برعکس میکنم  بیرون تا خنک بشه کنسرو میشه تا هفته بعدم سالم میمونه تو یخچال  نکه میدارم 

سلام دوستای گلم کسی این مدل انگشتر داشته تاحالا؟خیلی دوسش دارم تو طلافروشی دیدم قصد خرید دارم تواینس ...

من تو طلا فروشی دنبال یه طلا بادوام بودم 

طلا فروشه بزور اینو داشت میچپوند ب من که این عالیه منم میگفتم نه الحمدالله که وقتی داشت زورشو میزد رفت بند دستبندو باز کنه تو دست خودش باز شد چند تا گوی ریخت رو میز و سکوت کرد

من تو طلا فروشی دنبال یه طلا بادوام بودم طلا فروشه بزور اینو داشت میچپوند ب من که این عالیه منم میگف ...

وای دقیقااااا همین اتفاق برای من افتاد همونجا تو مغازش پخش شد دونه هاش و ریخت زمین

چشم به راه...
عزیزم چرا شوهرت نباید بفهمه؟؟ علت خاصی داره؟؟از طرفی برای خرابی و تعمیرات و ... خودت هم میتونی از را ...

دقیقا چون شوهرم نمیخواد من استقلال داشته باشم نباید بفهمه ، شوهرم وضعش خوبه ، ولی پسفردا به بهانه ی اینکه چک دارم و اینچیزا از چنگم درش میاره 

یعنی شوهرت هم خونه میخره مخفی میکنه ؟خونه رو به نام پدرت نزن اگه خدایی نکرده اتفاقی بیافته دیگه دستت ...

آره شوهرم هم مخفی میکنه ، بعدم که چیزی میفهمم و بهش میگم میگه من کارمه ، برای سرمایه گذاریه ، نیازی نبود که بگم ، اینقدر جواب سربالا میده که ترجیح میدم چیزی ازش نپرسم

2810