2777
2789
خواهش میکنم عزیزم ، من قبل از ازدواجم شاغل بودم ، مازاد پولم رو طلا میخریدم پس انداز میکردم ، بعد از ...

کار بسیار هوشمندانه ای کردی...انشالله که بهترین تصمیم رو بگیرید

بر عکس شما یه خانمی رو میشناسم شاغل با کلی طلای مجردی ازدواج کرد...شوهرش ادم درستی نیست فکر نمیکنم این ازدواج به سرانجام برسه...حالا این شوهرش زرنگی کرد هی بهش میگفت از ادارتون وام بگیر ماشین بخریم با سیاست و حیله..اینم مبلغ بالا با قسط زیاد یکی دوتایی گرفت قسطش افتاد گردن خانم...بعد یه مدت مخفیانه و بدون مشورت خانوادش تمام طلاهای مجردی و متاهلی که از پول خودش بود داد برای خونه

شوهرشم با چرب زبونی موقع سند زدن، زد به نام خودش با این استدلال که مال منو تو نداره هر وقت خواستی میزنم به نامت

حالا هر روز دعوا دارن بخاطر بچه اش و سرمایه از دست رفتش که دستشم به هیچ جا بند نیست نمیتونه ازون باتلاق بیاد بیرون

هوش اقتصادی و زرنگی خانما به تحصیل و تو اجتماع بودن نیست ...خواهرش خونه دار با یه مقدار طلا و ملک اضافه که به نام خودشه 

کار بسیار هوشمندانه ای کردی...انشالله که بهترین تصمیم رو بگیریدبر عکس شما یه خانمی رو میشناسم شاغل ب ...

ممنون عزیزدلم 

آخی بنده ی خدا ، تو این دور و زمونه مردا خیلی ناتو شدن ، من روزی هزار بار خداروشکر میکنم که همین یه مقدار طلا دارم و بابتش یکم اعصابم راحته که یه پشتوانه ای دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما من اینجا از تجربه های همتون استفاده کردم میشه اینبارم منو راهنمایی کنین من امسال نذر دا ...

سلام من برای ایجاد انگیزه مدرسه حرف ف فرفره خریدم ۸پر هم بود دونه ای۴تومن خیلی خوب بود قیمتش کوچیک هم نیست متوسطه.سرمدادی و پاک کن هم داشت دونه ای ۵و ...

کافیه شوهرم بفهمه ، آسمون و زمینو به هم میدوزه ، اگه به نام بابام بشه ، خودش دیگه همه کار میکنه ، ال ...

عزیز دلم درسته من دوست ندارم پس انداز پنهانی از همسر داشتن و خرید خونه و ملک بدون اطلاع همسر ، کلأ با این کارا مخالفم ، ولی شما که صلاح و مصلحتت اینطوریه ، اولأ تو خرید خونه عجله نکن ، چون با پولی که شما داری احتمالا آپارتمان صفر و کلید نخورده نمیتونی بگیری و ملک چند سال ساخت همیشه موجوده و چون همیشه فروشنده بیشتر از خریداره میتونی خونه خوب و باب میلت رو با یکم گشتن پیدا کنی ، چرا میگم عجله نکن چون پول شما نقد نیست که از ارزش بیفته و احتمال زیاد طلا امسال افزایشش بیشتر از ملک خواهد بود ، البته بغیر از املاک با موقعیت ویژه و رو به رشد .

بعدش هم از پدر و برادرت خواهش کن که در حقت بزرگتری کنند و به املاکیا بسپارند تا یه مورد خوب پیدا بشه برات و در یه موقعیت مناسب با همسرت هم مطرح کنند تا ایشون هم بهشون کمک کنه ، پدرت بگه قصد دارم یه واحد کوچیک برا هدیه و پشتوانه برا دخترم بگیرم تا براش پس انداز و منبع درآمد بشه ، با زبون نرم به همسرت بگه فرقی با هم ندارید میخوام کمک حالتون بشه و یه هدیه ناقابل برا شماست. این پیشنهاد منه که به عنوان هدیه بیاری تو زندگیت و دیگه مجبور نباشی مخفی کاری کنی ، هیچ کس از آینده خبر نداره خرید ملک بنام پدرتون ریسک بزرگیه که اگه دور از جون پدرتون در قید حیات نباشند یه مشکل برا گرفتنش داری و اگه دور از جون خودتون نباشید ، فرزندانتون از پدربزرگ ارثی نمیبرند ، البته الهی همیشه زنده و پاینده باشید ولی اول کاری تمام احتمالات رو در نظر بگیرید تا خدایی نکرده بعدأ پشیمون نباشید.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

درود 🙋‍♀️ 

اميدوارم حال دلتون خوب باشه 

خوشحالم قدم بزرگ زندگيمو برداشتم و ان شاءالله قشنگ تو مدارش قرار بگيرم استارت بزرگترين سرمايه زندگيمو زدم 🤭 زنگ زدم مطب دندونپزشكي نوبت گرفتم 😉استرس داشتم الانم دارم ولي بايد برم تو دل ترس من ميتونم💪 با خودم فكر كردم هي ميگيم وضمون خوب بشه وام بگيريم اون روز نمياد اون روز همين امروز سوسوجان يا علي بگو تنبليو بزار كنار سال ديگه قيمتها دوبرابر ميشه خرج بچه ها بيشتر ميشه نميتوني به خودت برسي....... جان هر كي كه دوست داري پرونده دندونتو ببند و با همسري حرف زدم قرار شد كل دندونام چكاپ بشه هر مشكليه حل بشه بعد نوبت همسرم هست اونم اوكي شد تا قبل عيد ببينم ميتونم كامپوزيت كنم اگه نشد ميوفته سال بعد اول من بعد همسري واقعا دندون خيلي مهمه دوستان حتما حتما برنامه بريزيد براش تو مدار بيوفتيم پولش هم جور ميشه خدا ميرسونه 

الهي شكر خدايا شكرت خدايا چنان كن سرانجام كار تو خشنود باشيو ما رستگار

به توكل نام اعظمت🤲

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
عزیز دلم درسته من دوست ندارم پس انداز پنهانی از همسر داشتن و خرید خونه و ملک بدون اطلاع همسر ، کلأ ب ...

ممنون عزیزدلم از توضیحاتتون 

إن شالله خدا خودش کمک کنه ، چندساله فکرم مشغوله و استرس آینده رو دارم ، شوهرم به هیچ صراطی مستقیم نیست ، خودش وضعش خوبه ، نمیخواد من چیزی داشته باشم که همیشه دستم جلوش دراز باشه ، همینکارهاش باعث مخفی کاری من شد ، کافیه شوهرم بفهمه من چیزی دارم ، به بهانه ی اینکه چک دارم و دستم خالیه ، از چنگم درش میاره

یه وقت خرابی چیزی داشته باشه ، میگن دوره ، ما نمیتونیم سر بزنیم

عزیزم چرا شوهرت نباید بفهمه؟؟ علت خاصی داره؟؟

از طرفی برای خرابی و تعمیرات و ... خودت هم میتونی از راه دور نظارت کنی. مثلا مستاجر پرداخت کنه و انجامش بده بعد فاکتور بهت میده و از اجاره ماه کم میکنه.

راه زیاد هست 

اما اینکه تصمیم گرفتی خونه بخری که ی منبع درآمد داشته باشی فکر بسیار عالی هست.

نترس و اقدام کن واسش 

استقلال و درآمد داشتن به آدم قدرت میده 

2810