2777
2789

دوستان من قسط تارا رو یک ساعت پیش پرداخت کردم اما هر چی میزنم دریافت اعتبار اتفاقی نمیفته نه خطا میده و نه به صفحه ی دیگه منتقل میشه

چکار باید بکنم چون میخواستم امشب ازش خرید کنم مهمون دارم

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
سی درصد همین الان هم داره ازت سود میگیره اون هم النگو‌ که کلا اجرتش پاییین سی درصد برای النگو خیلی ز ...

لام عزیزم میگم شما که سردرنمیارم من دیروز پارسیان 700سوتی خریدم 3400 خوب حساب کرده یانه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم سه سبک خرید دارم، بخش اصلیش عمده است، مثلا برنج و رب و خشکبار و حبوبات و شوینده ها و دستمال ...

ما هم خرید عمده انجام میدیم 

اغلب موادی که تو خونه داریم که تاریخ دار هستن مثل مواد شوینده رب روغن ماکارونی برنج تن ماهی و …. برای شش ماه یا حتی بیشتر میخریم 

من بارها بهم ثابت شده خرید این مواد غذایی حتی از طلا هم پس انداژ بهتری هست 

مثلا من آخرین ربی رو که هفته پیش باز کردم که برای خرید قبل بوده رو سی تومن خریدیم تازه قیمت روش سی بوده شاید ارزون‌تر هم تو تخفیف گرفتیم چون هر چیزی رو که میخوایم بگیریم میزاریم تو تخفیف میخریم و به تعداد زیاد 

جدیدا که رب خریدیم فکر کنم دونه ای ۶۲ تومن بود 

قیمت روش البته ۶۷ بود 

فکر کنید بیشتر از دو برابر شده 

قطعا این نوع خرید خودش صرفه جویی هست تو وقت هم خیلی صرفه جویی میشه 

چون مواد غذایی از طلا هم رشدش بیشتر 

بعد هم خیالم خیلی راحت همیشه همه چی تو خونه دارم یهو نمی بینم رب نداریم ماکارونی نداریم 

من دی ج ی پی و نصب کردم تا مرحله خرید سفته پیش می‌ره اما بقیه شو نه تازه ب پشتیبانی پیام دادم نوشته ...

دی جی پی رو میدونم این دی جی شهره فک کنم وام طلاست

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام خانماشما بودید.........النگو دیدم 7/200گرم(آخه 5تا ازقبل دارم)درمیاد تقریبا 44میلیون😩خب طلافرو ...

سلام عزیزم اجرت النگوی نو ۵ تا ۱۰ درصده اجرت النگو پایینه نسبت به طلا های دیگه

نمی صرفه نخررر

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سی درصد همین الان هم داره ازت سود میگیره اون هم النگو‌ که کلا اجرتش پاییین سی درصد برای النگو خیلی ز ...

سلام ممنون سامیه جان خیلی ممنون ازت🙏

باور کن ازصبح چندبار خاستم زنگ بزنم بیا برام خدارحم کرد🤭

خیرسرم  آشناهم هست عوضی😡

النگوها من۵تا شماره ۱قبلابرداشتم ازش 

گفتم سایز ۲بیاربرام خاستم راحت در بیارم ازبس کش دادبه وزن طلایی که دستش بود

۳تامیشد 😏منم گفتم نمیخام همون خودمو بیار

الان گفت اگر ۱دونه بیارم این یدونه اینقدر درمیاد

اگه قصد خرید خونه دارید حتما به همسرت بگو چون بعدا متوجه بشه خیلی بد میشه ( اعتمادش نسبت به شما سلب ...

من هیچوقت تو زندگیم اهل مخفی کاری نبودم ، ولی شوهرم این مدلی بود و منم کم کم مثل خودش شدم ، شوهرم وضع مالی خوبی داره ، چندتا خونه داره ، ولی واسه پول دادن بهم اذیت میکنه ، عمدا باهام لجبازی میکنه و روانمو به هم میریزه ، واسه همین چندساله به فکر افتادم یه پشتوانه واسه خودم داشته باشم ، الانم اگه ملکی گیرم بیاد بخرم ، میخوام به نام بابام باشه و پول اجاره اش رو پس انداز کنم واسه خودم

سلام عزیزم اجرت النگوی نو ۵ تا ۱۰ درصده اجرت النگو پایینه نسبت به طلا های دیگهنمی صرفه نخررر

سلام عزیزم ❤️ لطف کردی

وای اخ یه جوری رو ماشین حساب میزنن آدم نمیدونه چکارمیکنن

ترازو طرف خودشونن که مارقم نمی‌بینیم ازبس من کش میارم خودم بالا تاببینم عددهارو😅

سلام عزیزم ❤️ لطف کردیوای اخ یه جوری رو ماشین حساب میزنن آدم نمیدونه چکارمیکننترازو طرف خودشونن که م ...

هر وقت پول دستت بود طلا بخر چ شکسته چ مدلی که مد نظرته

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
هر وقت پول دستت بود طلا بخر چ شکسته چ مدلی که مد نظرته

دقیقا من میخواستم 3تا النگو آیینه ای بگیرم چیشد با اجرت و همه چی 12تومن نوعش

زورم اومد پول اجرت بدم گفتم صب بدم دست دو گیرم بیاد الان بدون‌ میشه 23تومن 

ینی 3تاش 70تومن 🫤

2810