2777
2789
مرسی عزیزم اتفاقا لوبیا خیس کردم خوراک لوبیا چیتی درست کنم صبحانه پنیر و خیار گوجه و کره و مربا هم م ...

خوب زودتر قرض رو پرداخت کنید که بهش دست نزنید 

تو لوبیا چیتی قارچ یک سیب زمینی کوچیک بنداز / بعد سیب زمینی و یکم از لوبیا رو بکوب مجدد بریز داخل خوراک لعاب می ده خیلی خوشمزه میشه من اگر داشته باشم یکم هم آب قلم میریزم 

بچه ها من یه قرعه خونگی از بین دوستام نوشتم و ۱۰ ماهه ۱۰ میلیون شد بعد یکی از دوستام میگه نباید خودت ...

اولی رو باید با نی قرعه کشی برداره.

چون اگر اون وسط ها یکی پول نداد بتونه جورشو بکشه.

به دوستت بگو توقع بیجا نداشته باشه.

از اولش طی کن باهاش.خوب ناراحت بشه زیاد خودتو درگیر ناراحتی بقیه نکن.چجوریه که اون مهم نیست براش تو ناراحت بشی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم همین فکر رو میکنم بعدشم من اعضای گردهدجمع کردم بعد الان پیام داده کلا منصرف شدم 😐😐بخدا م ...

عیبی ندارد گلی برا منم پیش اومده حتی ماه اول گفته ماه بعد دوتاشو باهم میدم بعد ماه بعدی انصراف داده.دیگه این مشکلات وجود داره .فقط همیشه یه مقداری پول نقد باید داشته باشی که بتونی مدیریت کنی قرعه داری واقعا سخته.

من صندوق سهام فامیلی هم دارم.کلی دفتر دستک حساب کتاب دارم.خرج و مدیریت خونه هم با خودمه🥲

عزیزم من متوجه نشدم اینکه میگن تاپیک قبلی ترکید مثل این صفحه هاش زیاد شد یا به مشکل خورده شد

نه چندنفرگزارش زده بودن اماالان سرجاشه فقط قفل شده میتونی بزنی رواسم استارتروبخونیشون

دوستان گلم دو تا تجربه بگم و برم دیگه عزیزان من جنس دندونام خیلی بده متاسفانه هم اینکه زود خراب م ...

تفکر جان من از این روش استفاده کردم ولی بدتر دندونام زرد شد

چطوری شما انجامش دادین؟🌷🙏🏻

سلام دوستان عزیز میدونم سوالم درمورد تا پیک نیست ولی برای تورم گلو ولوزه و گلودرد چرکی چی خوبه هر ...

سلام عزیزم سرکه سیب و نمک و آب ولرم رو مخلوط کن بده در روز چند بار قرقره کنه.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام فداتشم منم دلم برای شما و فضای اینجا تنگ شده بود صبحت بخیر معصومه جانم روز خوبی داشته باشی🌹 خد ...

مبارک باشه عزیزم ❤️❤️ 

چه جالب شما رسم دارین داماد و خانواده اش جهیزیه بخره؟؟! 

ما جهیزیه عروس با خانواده عروسه داماد سرویس چوب رو میخره فقط که البته سرویس چوب هم به سلیقه عروس هست نه خانواده داماد❤️

بچه ها من یه قرعه خونگی از بین دوستام نوشتم و ۱۰ ماهه ۱۰ میلیون شد بعد یکی از دوستام میگه نباید خودت ...

ب

بانی قرعه همیشه اول خودش بر میداره دوستتون اگر ناراحت هست شرکت نکنه 

تلگرام یا هر برنامه ای یک گروه درست کنید 

شرایط رو قبل از قرعه کشی عنوان کنید 

چه تاریخی پول واریز میشه 

تا چه تاریخی قسط رو پرداخت کنند 

خب خانوم معصومه نمیدونم چندسالتههیچ چیزی از زندگیت فهمیدی تا به الان ؟؟؟؟🤔🤔خسیس هستی دیگه !!! چرا ...

عزیزم حرفات خیلی زشته گدا یعنی چی اینجا تاپیک مدیریت مخارج هست از اسمش معلومه چجور تاپیکی هست یعنی مخارج رو مدیریت کنیم

ایشون هم اگه متن رو خونده باشی گفتن خواهرشون از نداشتن پول مینالیدن ولی پول خرج چیپس و ...میکردن در صورتیکه کسی که مشکل مالی براش پیش میاد باید مدیریت کنه مخارجش رو یک ماه چیپس نخوره چیزی نمیشه کسی نگفته کل عمرش رو نخوره یه مدت که مشکل مالی بر طرف بشه اینجا کسی نمیگه نخورین نپوشیدن نکردین  میگن همه کار میشه کرد فقط مدیریت داشته باشین

شما اگه از اینجا و مدیریت کردن پول بدت میاد میتونی تو این تاپیک نیای که غصه بخوری❤️

عزیزم حرفات خیلی زشته گدا یعنی چی اینجا تاپیک مدیریت مخارج هست از اسمش معلومه چجور تاپیکی هست یعنی م ...

جوابشون رو ندین بهتر، به قول پست قبلی شما، بی سرو صدا واسش گزارش بزنین😉😍

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
2810