2777
2789
سلام عزیز دلم ❤️ خوبی فدات شم ♥️.چند وقت نبودی عزیز دلم برای گزارش دادن هات تنگ شده بود ماشاالله عال ...

سلام فداتشم منم دلم برای شما و فضای اینجا تنگ شده بود صبحت بخیر معصومه جانم روز خوبی داشته باشی🌹 خدارو هزار مرتبه شکر خوبم شما چطوری گل من♥️

واجبات رو گذاشتم اولویت یخچال و لباسشویی رو دوماه پیش گرفتم اونم خیلی مدیریت ها کردم بخاطرش 80 تومن داشتیم همسرم ازم مشورت گرفت گفت اگه دستمون بمونه خرج میکنیم بنظرت چیکار کنیم ؟ 

ازش فرصت خواستم و گفتم بزار فکر کنم با خودم خیلی فکر ها کردم تا و بالا کردم نتیجه گرفتم گفتم عزیزم بدیم یخچال و لباسشویی بخریم دادیم برای یخچال و لباسشویی عزیزم مارک ال جی گرفتم که تو زندگی چند سالی برام کار کنه 

اینجا فداتشم رسم غیر عادی و ببخشید معذرت میخام مزخرفی دارن برای خرید جهیزیه و ظرف و ظروف خانواده ی داماد باید برن و اگه دلشون خواست عروس روهم میبرن من باهمسرم صحبت ها کردم و با آرامش هی ازش خواستم که باهم و تنهایی بریم ب روش های مختلف و همسرم مشکلی نداشت نگرانیش فقط این بود که خانوادش ناراحت نشن بهش گفتم عزیز من به جز زن خونه کی میدونه چی نیاز داره تو خونه ؟ من میخام نیاز هام رو بگیرم نه غیر نیاز ها که تا سالها نتونم استفاده کنم و گوشه ی خونه افتاده باشن .ممکنه برای همراهی مادر همسرم بیاد 

معصومه جانم برات اینطور بگم که خانواده ی همسر تا حالا دست به کار نشدن وسیله ای بگیرن برامون و هرچی داریم میخریم نتیجه زحمت های همسرمه انقدر تلاش ها میکنه برای زندگیمون که شب میاد پیشم میرم شام رو بکشم تا وقتی سفره پهن میکنم میام میبینم خواب رفته 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم من ❤️ لطف داری عزیزم تو تاپیک خودم صفحه ی ۷۰گذاشتم اگه اشتباه نکنم

سلام باجی 

نجورسن قیز سحرون خیر اولسون هر وقتن خیر اولسون

معصومه پول خرجی کم شده منم باید چند روزی بدون خرج باشم تا برسونم

سلام و صبح بخیر به خانمهای خونه زندگی جمع کن .

انشالله که پولاتون پر برکت باشه 

.

انشالله عزیز همسراتون باشین همیشه.

سلاااااااام دوستان  عزیز  هموطن های گرامی  صبح زیبای پاییزی تون بخیر  

دوست عزیزی که برای دانلود نرم افزار حسابداری سوال پرسیده بودین 

من نمیتونم لینک بزارم

از سایت یاس دی ال انگلیسی تایپ کن پیداش می کنی

این نرم افزاره به روز ترشه    مثل اینکه هلوهاشون رسیده    

من عاااااااااااشق خودم هستم  

میتونم بپرسم چه شغلهایی؟ من بنظرم برای خانومایی ک مجردن پیشنهاد شما خوب باشه وگرن مادرها مثلا خودم ه ...

سلام عزیزم صبح بخیر

من مجردم و پیش پدر ومادرم هم زندگی می کنم و هیچ کاری بجز اتاق خودم و کارهای شخصیم انجام نمیدم و وقتم آزاده

منظورم این بود که کار هست حتی اگر پاره وقت باشه   حتی اگر اوایل سود و حقوقش کم باشه 

من بلافاصله بعد لیسانسم دنبال کار گشتم     اون زمان هم خیلی سخت بود  دهه شصت ترافیک کنکور و شغل بود

یادمه هر روز از این کاریابی  به اون کاریابی   اینجا فرم  و مدارک   اونجا  فرم و مدارک   خیلییی گشتم  دو تا شغل هم عوض کردم 

و بالاخره موفق شدم     

صبح تا ظهر  تو شرکتم-عصرهای زوج هم تو یه مجموعه غذایی حسابدارم    این دو تا شغل ثابتم

تدریس خصوصی ریاضی هم دارم سالهاست و فصل امتحانات شاگرد دارم 

مصحح  انلاین گزینه دو هم هستم  با گوشی هر جا باشم ورق تصحیح میکنم  البته این فقط 4 ماه در سال هست

و اینکه چون ماشینم شرایط اسنپ اکوپلاس داشت ثبت نام کردم روزهای تعطیل که شهر خلوته و ترافیکی نیست چند ساعتی هم دوری میزنم هم مسافری جابجا میکنم

این وسط ها هم اگه کار موقتی پاره وقتی هم باشه انجام میدم مثلا دو دفعه ای رفتم روزهای تعطیل برای انبارگردانی و ثبت سیستم فروشگاه ها

سلام عزیز دلم ❤️خدا بد نده فدات شم ♥️باریکلا بهت خوب مدیریت کردیحتما پول سیو شده ات رو بذار کنارو ام ...

به به معلومه دیگه ماشاالله وهزار ماشاالله کدبانوی آینده

مامانش معصومه هست دیگه 😘🥰

انشالله که همیشه خوشبخت باشه موفق

بله باجی دیردم

برای زمستون من اینم بگم اگه دوست داشتین خوبه اجرا کنین

کمی گندم خریدم تمیز کردم خوب شستم و گذاشتم یکم چند ساعت مثلاً دو ساعت تو آب موند بعد آبش رو ریختم وتا روی گندما شیر ریختم تا 24ساعت گذاشتم خیس خرد وریختم تو بکش وبعد کمی ریختم رو پارچه خشک شد کامل .وقتی که کامل خشک شد کمی بریزین تو تابه با قاشق چوبی یکسره هم بزنین میشه گندم بو داده مفید ومقوی برای عصرونه

البته یکم هم شاهدونه بهش اضافه کنین دیگه محشر

من عدس رو هم بعد اینکه 24ساعت میخیسونم تو تابه تفت میدم فقط یکم نمک بزنین دیگه چیزی لازم نیست .

اینم عالی و مفید

ما یدونه هم نخود داریم که نخود قرمز بهش میگیم همون که لپه ازش درست میکنن اونم خیس میکنم وبوداده درس میکنم خیلی خوشمزه میشه 

من خیلی تنقلات مغازه‌ای کم برا بچه ها میگیرم .

من دخترم یکم پر انرژی بود تو بچگیش برا همین تنقلات مغازه ای هم میخورد میترسیدم بخاطر نگه دارندشون بدتر بشه تا می‌تونستم کم می‌خریدم.

.

سلام عزیزم صبح بخیر من مجردم و پیش پدر ومادرم هم زندگی می کنم و هیچ کاری بجز اتاق خودم و کارهای شخصی ...

منظورم اینه عزیزم  شما قدم بردارین راهی باز میشه   

برای همین کار اولم که الان 12 ساله اینجام  یادمه یه روز سرد برفی و یخی بود  که وقت مصاحبه داشتم  اینقدر رفته بودم  که اون روز بابام گفتن نمیخواد بری این سرما

ولی من رفتم 

یا برای کار دومم که عصرهای روزهای زوج هست  تودیوار می گشتم  هر روز هر وقت گوشی دستم بود   مامان و آبجیم می گفتن ای بابا چیکار میکنی مگه میشه تو سرکاری باشگاه میری     اما من گفتم پیدا میشه  یه کاری که بتونم   به باشگاه هم برسم  

یا برای گزینه دو  یادمه اوایلی که یکی از دوستان معرفی کردن  ما 5 نفر بودیم رفتیم   اما هیچ کس جز من ادامه نداد  گفتن سخته فلان حقوقش کمه

اما من ادامه دادم  

منظورم اینه عزیزم شما قدم بردارین راهی باز میشه برای همین کار اولم که الان 12 ساله اینجام یادمه ...

امیدوارم همه تون به اون چیزهای میخواهین برسین

که اول و اخرش  حاااال دل  خوش هست

من نمیدنم چرا ایموجی هایی میزارم ارسال نمیشن

خخخخخخ

یدونه هم الان فصل به هست .رنده کنین خشک کنین کامل بعد خشک شدن تو تابه تفت بدین قشنگ رنگش قهوای بشه مخلوط چاییتون کنین هم طعمش عالی میشه هم تو چای خشک صرفه جویی میشه اگه خوب تفت بدین موقع دم کردن رنگ چایی میده دوست داشتین اجرا کنین اینم

سلام دوستای گلم کسی این مدل انگشتر داشته تاحالا؟خیلی دوسش دارم تو طلافروشی دیدم قصد خرید دارم تواینس ...

سلام دوست عزیز

والا منم النگو داشتم از همین گوی ها روش بود موقع خرید به طلافروش گفتم اینا میرزه  گفت نه     با اینکه همون طلافروشی هست که خیییلی باهاش کار میکنم

ولی بعد یه مدتی 4 تاشون ریخت

دو تا رو پیدا کردم

دو تا رو نه 

یکی شون هم موقع وضو کنده شده افتاد تو روشویی که دیدمش

به نظرم نگیر  مگر اینکه خیلییی مراقب باشی

ولی خیلی قشنگه خیلی   من خودم عشق طلا    یعنی اون النگوها قشنگ ترین النگوهام بود 

یادش بخیر

2810