2777
2789
سلام دوستان عزیز میدونم سوالم درمورد تا پیک نیست ولی برای تورم گلو ولوزه و گلودرد چرکی چی خوبه هر ...

مدام اب نمک قر رقه کنه یه مقدار هم شربت دیفن هیدرامین بریز اما حواست باشه نخوره، سوپ داغ تخم مذغ اب پز کشیدن ویکس اطراف گلو (بیرون پوست خارجی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز میدونم سوالم درمورد تا پیک نیست ولی برای تورم گلو ولوزه و گلودرد چرکی چی خوبه هر ...

سلام عزیزم پونه دم بزارید بهش بدید واسه عفونت خیلی خوبه من امتحانش کردم. آخرش باید لوزشو بیرون بیارید هرچه زودتر برید بهتره نه شماها اذیت میشه نه بچتون

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
این کاری که شما توضیح دادی به نظر من بهترین مدلش هست، که منم این کار رو گاهی انجام میدم، مثلا ببینم ...

فدات شم آره عزیزم من سه سالی میشه پک درست میکنم برای آش دوغ و دلمه هم همینکارو میکنم 

وقتی هم شاغلی هم همسر شکمو داری هم غذای بیرون و دوست نداشته باشی خلاقیت میاد وسط 

بچه ها من یه قرعه خونگی از بین دوستام نوشتم و ۱۰ ماهه ۱۰ میلیون شد بعد یکی از دوستام میگه نباید خودت اولی رو برداری همه رو از اول قرعه کن میگم روال همه قرعه کشی ها همینطوره ک اولی رو خود طرف ک مینویسه برمیداره حالا موندم من اشتباه میکنم یا دوستم دلمم نمیخاد از هم ناراحت بشیم ولی شوهرم میگه هنو اولشه حلش کن ک به بعد باز اذیت نداشته باشبن موندم؟؟؟

سلام عزیز دلم ❤️خدا بد نده فدات شم ♥️باریکلا بهت خوب مدیریت کردیحتما پول سیو شده ات رو بذار کنارو ام ...

سلام معصومه جون قربونتون برم ❤

امکانش هست از لیست غذای هفتگیتون عکس بدین خیلی نیاز به این برنامه دارم ولی نمیدونم چطوری باید هندل کنم

واینکه من با وامم طلا خریدم با ۵ درصد و الان امکان سیو پول ندارم و هدفم فعلا بدون خرج بدونه تا این ماه و ماه اینده که برام سنگینه رد کنم 

سلام عزیز دلم ❤️خدا بد نده فدات شم ♥️باریکلا بهت خوب مدیریت کردیحتما پول سیو شده ات رو بذار کنارو ام ...

آخی چه به دلم چسبید منم دوران دانشحویی خیلی حساب شده عمل میکردم حتی یه بار یه کتابی بود اون موقه سه هزار و هفتصد گرون بود. برای زمان خودش منو دو سه تا ازدوستام از ترم بالاییا به قیمت کمتر خریدیم اخر ترم هم به همون مبلغ خرید فروختیم به ترم پایینیا 

یا من با اتوبوس و مترو برمیگشتم خونه و یادمه ترم دوم یه دستبندو انگشتر ست طلا  خوشگل برای خودم خریدم و چقد بابام بهم افتخار کرد 🥰🥰🥰🥰 قبل و بعدشم میخریدم ولی بابام میگفت دانشگاه خرجش بالا هست ( آزاد میرفتم) تو همینم قناعت میکنی 😂😂😂 دم دخترتون خیلی گرم عزیزم

بچه ها من یه قرعه خونگی از بین دوستام نوشتم و ۱۰ ماهه ۱۰ میلیون شد بعد یکی از دوستام میگه نباید خودت ...

عزیزم روال قرعه های ما هم همینطوره که اولی رو صاحب قرعه برمیداره. اگه اینطور نباشه که اصلا ارزشی نداره این مسئولیت رو به عهده بگیره. وقت بذاره و با اعضا سر و کله بزنه و پول جمع کنه و... که آخرش چی نصیبش بشه؟ مثل باقی اعضا باشه چه فایده داره 

سلام عزیزم ، نمیدونم دیدین جدیدا تو پیج ها میگن حنا بذارید کف پا یا نه ، من از بچگی زیاد سرما میخوردم ، فقط هم با دارو خوب میشدم ، الان هم که بزرگ شدم همیشه آموکسی سیلین تو خونه چند بسته آماده دارم که تا سرما خوردم مصرف کنم ، که میدونم خیلی بده البته ، این سری که سرما خوردم و گلودرد و آبریزش داشتم ، ۳شب پشت سر هم ، شب تا صبح حنا گذاشتم کف پام ، شاید باورت نشه ولی حالم خوب خوب شد ، بدون اینکه دارو یا حتی دمنوش بخوام بخورم ، اگه پسرتون اجازه میده ، ۳شب تا صبح براش حنا بذارید کف پاش ، إن شالله حالش خوب میشه

یه وقت خرابی چیزی داشته باشه ، میگن دوره ، ما نمیتونیم سر بزنیم

عزیزم من خونه شریکی دارم که دادیم اجاره

الان یه ساله دست مستأجر هست حتی یکبار هم نرفتیم

آبگرمکن خراب شد سینک خراب شد دیوار نم داد تا دلت بخواد ازین خرج‌ها پیش اومد حتی سر هم نزدیم مستاجر به ما میگه ماهم میگیم خودت یکی رو بزار درست کنه بعد برای ما فاکتور می‌فرسته از اجاره ماهش کم می‌کنه به همین راحتی

اصلا نیازی نیست بری سالی یکبار برای تمدید قرارداد میری والسلام

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم روال قرعه های ما هم همینطوره که اولی رو صاحب قرعه برمیداره. اگه اینطور نباشه که اصلا ارزشی ندا ...

دقیقا منم همین فکر رو میکنم بعدشم من اعضای گردهدجمع کردم بعد الان پیام داده کلا منصرف شدم 😐😐بخدا مردم تا پای پول میاد خودشونو نشون میدن

2810