2777
2789
عزیزم دقیقا چی باعث شده شما فکر کنی این اپلیکیشن‌ها کلاهبرداری هستند؟هیچ چیز توی ایران قابل پیش‌بینی ...

حرف شما کاملا درست 

مثلا ممکن من طلا بخرم دزد بزنه همه رو ببره 

برای اینکه خطر رو به حداقل برسونم میام قفل خونه و در. همه چیز رو درست می کنم یعنی تا جایی که میتونم ایمنی رو میبرم بالا 

دور از جون ممکن آدم از خیابون رد بشه ماشین بهش بزنه ولی اگه با احتیاط رد بشیم احتمال تصادف خیلی کم میشه 

اپلیکیشن های مجازی خرید و فروش طلا واقعا معلوم نیست زیر نظر کی هست اگه فردا جمع بشه دستمون به کجا بنده 

این که من بگم آره من پولم رو بانک هم بزارم ممکن پولم رو بخورند 

اولا چند درصد امکان داره بعد جای شکایت و پیگیری داره 

این اپلیکیشن های خرید طلا جمع بشن به کجا باید شکایت کنیم ؟؟ 

پولمون رو باید از کی بگیریم 

من اینجا بارها گفتم مغازه طلافروشی تو بازار با اون‌همه طلا و اون همه اعتبار جمع کرده رفته 

دست هیچ کس هم بهش نرسیده 

این که اصلا معلوم نیست چی به چیه 

اگه هم میخواین خرید کنید پول های خیلی ریز رو خرید بزنید 

نزارید مبالغ بره بالا 

واقعا حیف زحمت و پس انداز که یهو حیف بشه 

خود معصومه جون هم که این چالش رو گذاشته چند بار گفته که پول زیاد رو تو میلی نزارید فقط برای پول های خورد استفاده کنید به یه مبلغی که رسید طلای فیزیکی بخرید 

شما باید بری اعتبار سنجی کنی حتی اگه حساب نداشته باشی بعد میری بانک رسالت طبق اعتبارت بهت امتیاز میف ...

عزیر بانک رسالت که حضوری نیست کجا باید بریم برای خرید امتیاز

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم خودم تو لیستشب اول رو قرمه سبزی گذاشتم با سوپ(همه چیشو دارم)نهار کتلت،شامش زرشگ پلو با مر ...

قبل اینکه از خونه برید بیرون جلوشون بساط ناهارو آماده کن ،یا خورشت و بار بزار ،بدونن ناهار داری

سلام خانما

شما بودید.........

النگو دیدم 7/200گرم

(آخه 5تا ازقبل دارم)

درمیاد تقریبا 44میلیون😩

خب طلافروشی میگه تو دوماه تسویه کن باقیمت امروز

اگه نه تا4ماه به نرخ روز 😔

بنظرتون چکارکنم منتظر بهش بگم 

حالا بااین روند موندم خواهشاً راهنمایی کنید 

من خودم بهترین بازخوردم از روز بدون خرج ۱-اینه که از موادی که داریم و کمتر استفاده کردیم ،جایگزین می ...

ممنون از پاسخت عزیزم، برای مواقعی که مواد غذایی ای که تو خونه داریم و استفاده نمیشن ممکنه این روش خوب باشه به شرطی که اهل خونه هن همکاری کنن، در کل منظورم این بود که به هر حال درسته اونها هم استفاده میشن ولی به هر حال دوباره لازمه که خریداری بشن مگر اینکه در خرید بعدی اون وسایل که کمتر طرفدار دارن نخریم و پرمصرفها جایگزین بشه

یه چیزی ک تو پستای معصومه جان میبینم اینه ک ،همه ی خریداشونو انجام میدن گوشت و مرغ و حبوبات ،حتی سب ...

من خودم سه سبک خرید دارم، بخش اصلیش عمده است، مثلا برنج و رب و خشکبار و حبوبات و شوینده ها و دستمال و ... و هر چی که قابلیت نگهداری طولانی مدت داشته باشه عمده و برای حدود یک سال یا بیشتر میخرم، بعضی خریدهام چند ماهه هستن مثل عسل و ارده و شیره و پنیر و روغن و گوشت و مرغ، خریدهای متداول هم هفتگی هستن مثل ماست و نان و شیر و سبزیجات و میوه، یعنی تقریبا چیزی به اسم بودجه روزانه ندارم، 

ولی کار مهمی که چند ساله انجام دادم و در خرید درست خیلی بهم کمک میکنه اینه که لیست غذاهایی که تو خونه ما خورده میشه رو نوشتم و بر اساس اون، لیست غذایی هفتگیم آماده میشه و کلا هم یه روتین مشخص داره مگر اینکه یه روز در ماه هوس فست فود یا غذای رستورانی کنیم که یا تو خونه آماده میکنم یا میریم بیرون، پس تقریبا میدونم که مثلا در طی یک هفته حدودا چه مواد غذایی مصرف داریم، اینطوری هم فکر اینکه چه غذایی بپزم ندارم و هم از قبل همیشه حبوبات نیمه پخته یا موادی که به سرعت دادن در آشپزی بهم کمک میکنن داخل فریزر دارم، معمولا هم قبل اینکه یکی از مایحتاجم تموم بشه دوباره میخرم که لنگ نمونم. بودجه همه اینها هم در طی روند سررسید موعدشون کم کم آماده میکنیم یا اگه پول خوبی از پروژه های همسرم بیاد اولین کار ما خرید سالیانه مواردی هست که رو به اتمام هستند.

بعضیها با سبک خرید عمده موافق نیستن اما من در مدت ۱۲ سالی که از ازدواجم گذشته به این نتیجه رسیدم بهترین روش برای ما همین خرید عمده است، هم در وقت و انرژی صرفه جویی میشه و هم اینکه با این روندی هر روز گرونتر شدن اجناس در مبلغش هم صرفه جویی میشه

خوووب عزیزم اینی ک میگی در صورتی اشتباهه ک من میام جایگزینی متفاوت انحام میدم ک خالی بشه مثال من د ...

این کاری که شما توضیح دادی به نظر من بهترین مدلش هست، که منم این کار رو گاهی انجام میدم، مثلا ببینم به قول شما تاریخ یکی از مواد غذایی داره تموم میشه اولویتم میشه مصرف اون ماده.

قبلا فکر کنم شما در مورد پک آماده آش مطلب نوشتی، خواستم بگم عالی بود❤️🌹 منم این ایده رو بعد از خوندن مطلبتون اجرا کردم، برای سوپ و خوراک سبزیجات. 

دوستان من یه سوال دارم، عزیزانی که در چالش روزهای بدون خرج هستید و میگید که چند روز بدون خرج بودید و ...

عزیزم این روش چالش بدون خرح برای من خیلی جواب داده

چون همسرم فقط شام خونه هست برنامه غذایی رو بیشتر برای شام مینویسم.ظهر که از سرکار میام اکثرا ناهار حاضری میخورم

بعضی روزام ممکنه جایی بریم دیر برسیم خونه 

این موقعها اکثرا چون خستم دلم میخواد از بیرون غذا بخرم،یا سوپری میبینم دلم میخواد خیار شور و... بخرم مثلا ساندویچ بخورم در حالی که تو خونه مثلا ترشی داریم.مثلا اون دفعه از بیرون میومدم گفتم سریع فلافل درست کنم ولی خیارشور و گوجه و کاهو نداشتم جایگزین کردم با یه ساندویچ سیب زمینی تخم مرغ دیگه خرید نکردم چون گوجه و خیار شور و کاهو میموند در صورتی که تو خونه زیتون،ترشی و ماست برای کنار غذا داشتیم.

یا گاهی مثلا سس مایونز خریدم برای ذرت مکزیکی یه کمیش مونده چون با سالاد نمیخوریم میبینم داره خراب میشه،دو تا برفرض خیارشورم دارم میام برنامه غذاییمو تغییر میدم سالاد ماکارونی درست میکنم که اونا خراب نشن مجبور شم بریزم بره.

یا مرغ خریدم بالهاش که چند تا شد میام یه وعده با هر سبزیجاتی که یکی دو تا ازش مونده میزارم تو هواپز

در واقع استفاده بهینه میکنم

چون وقتی برنامه مینویسیم نمیشه دو تا خیارشور بخرم یه نصفه سس،یا ممکنه مثلا برنامه نوشتم ولی چند روز دعوت شدیم جایی میام میبینم مثلا سیب زمینی و پیاز و بادمجون در حال خراب شدنه دیگه فکر میکنم ببینم چی درست کنم که اونا خراب نشن،بخوام با برنامم پیش برم ممکنه وعده های بعد اونا استفاده نشن

یا یه روز میبینی خرید که کردم آخراشه میخوام غذایی بپزم یکی دو قلمش جور نیست برفرض گوجه ام تموم شده،سریع نمیرم اونو بخرم چون سوپری اینجا هم گرون میده و هم خرج از دستم میره کنارشم میرم سوپری میگم بزار یه چیپس بخرم حالا یه بستنی بخرم و... میام جایگزین میکنم با یه غذای دیگه.

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
من یه داستان در مورد پس انداز عروس داییم واستون تعریف کنم اگر دوست داشتید بخونیدایشون و خواهر بنده س ...

چقدر قشنگ

منم تصمیم دارم هر سال تولد خواهرزاده‌ام به اندازه عدد سنش برای گرم بخرم فردا دو ساله میشه من دو گرم طلا خریدم🥰🥰🥰🥰

تا ١٨ سالگیش

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
اره منم نظرروهمین ولی دوستم ندارم ولخرجی کنم هنوزبه اون چیزی که اززندگی میخوام نرسیدم واگه طلابخرم و ...

خونه ای بخرید که از خونه پسر عمو و غیره دور باشه 

خودتون برنامه متنوع بچینید که تمایل نداشته باشه با دیگران تنهایی وقت بگذرونه

[QUOTE=359360106]عزیزم این روش چالش بدون خرح برای من خیلی جواب داده چون همسرم فقط شام خونه هست برنامه غذایی [/QUOTE 

توضیحاتت عالی بود، اگه منظور از جایگزینی این روش باشه که خوبه و تقریبا فکر کنم اکثرمون پیش میاد که انجام بدیم، منم گاهی که میبینم از یه چیزی زیاد داریم میام برنامه رو طوری تغییر میدم که اون ماده زودتر استفاده بشه، یا اگه ببینم یه قلمش کمه اگه بشه حذفش میکنم یا بازم تبدیل میشه به غذای دیگه، 

میدونی چی شد این سوال اومد به ذهنم، ببین من قبلا هم گفتم برنامه غذایی دارم، و هر سه وعده هم هردومون خونه هستیم، ناهارهامون برنج و خورشته و گاهی ماکارانی و آبگوشت، چند روز پیش به همسرم گفتم فردا ناهار فلان چیزو داریم گفت میلم بهش نمیکشه، بعد دیدم تمام خورشتها رو طی چند روز گذشته خوردیم و تکراری نمیخواستم بذارم، یادم افتاد از لوبیاسبزهایی که برای پک خوراک سبزیجات درست کرده بودم یه بسته مونده و برای فرداش و خوراک لوبیاسبز و برنج درست کردم که کلا چند سال میشد تو لیست نداشتمش، ولی خب دیگه تو فریزر لوبیاسبز موجودیش تموم شد، دیدم این جایگزینی باعث شد که من به فکر خریدش بیوفتم و حدود دو کیلو خریدم. این سوال برام پیش اومد که حالا اگه بخوام مثلا سه روز در هفته جایگزین کنم پس معادلاتم که کلا بهم میخوره، 

نمیدونم منم تونستم منظورمو برسونم یا نه، 

ولی با توضیح شما و گلشیفته جان و آبی آسمانی جان و مامان پناه عزیز نگاهم تغییر کرد

سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم من زبانم درحد متوسطه اما اسپیکینگم خیلی ضعیفه چیکار کنم تقویت بشه چ ...

من قبلاً تیچر بودم تدریس میکردم 

ب نظرم خیلی باید صحبت کنی برو جلو آینه با خودت حرف بزن فقط هر چی ب ذهنت رسید بگو مهم نیست گرامر درست ب کار می‌بری یا نه یا تلفظ شو‌درست میگی یا نه 

ی پیج هم تو اینستا هست بهت معرفی میکنم کلاس های مجازی دارن بهم درخواست دوستی بده بفرستم بهت

[QUOTE=359360106]عزیزم این روش چالش بدون خرح برای من خیلی جواب داده چون همسرم فقط شام خونه هست برنام ...

درسته عزیزم اون که باید جایگزین کنیم رو کاملا درست میگی،ولی بیشتر کارایی این روش برای من این بود که خریدای اضافی نمیکنم انبار بشه و خیلیاشم نیاز به جایگزینی نداره برام.و اینکه روزی که هیچ خرجی نکردم دیگه دلم نمیاد برم بیخودی خرید کنم چالشمو خراب کنم

متاسفانه من خیلی عادت انبار کردن و خرید هیجانی دارم،اگر اینجوری نکنم یه سری وسایل بلا استفاده میمونن دقیقا مثل همون لوبیا سبزا

ولی گاهی به صورت فضایی میام جایگزین میکنم مغزمو گول میزنم غذاهایی که خیلی دوست ندارم میخورم😁

البته من به این چالش به عنوان به کار انداختن مغزم استفاده میکنم،مثلا الان یه دونه خیار داشتم اندازه یه قاشق نخود سبز اونو با زیتون و ذرت و ... تبدیل به سالاد کردم،خودم خیلی خوشم اومد😄

راستی فکر کنم پک سوپ و آشو من گفتم،واقعا خوشحال شدم ازش استفاده کردی😍😍😍

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810