2777
2789
مرسی عزیزم خودم تو لیستشب اول رو قرمه سبزی گذاشتم با سوپ(همه چیشو دارم)نهار کتلت،شامش زرشگ پلو با مر ...

عزیزم من اگه باشم دو جور خورشت درست میکنم جلوتر میذارم یخچال مثل همون قورمه سبزی و فسنجون چون بهتر هم جا میفتن. یک وعده هم زرشک پلو که غذای مجلسیه برای شام اول باهمون سوپ که عالی میشه

اینجوری مهموناتو ببر گردش چون خورشتات اماده اس وفقط برنج رو سریع ابکش یا کته کن

میتونی سبزی خوردن ترشی وشور یا ماستوخیار و سالادم داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جای کتلت و زرشک پلو رو عوض کنناهار جمعه هم ابگوشت با پیاز و سبزی خوردن و ترشی و دوغ 😁😋

مرسی عزیزم اره پیشنهاد خوبیه میتونم بگم نهار بخوریم بعد بریم بیرون مرسی عزیزم  

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
عزیزم من اگه باشم دو جور خورشت درست میکنم جلوتر میذارم یخچال مثل همون قورمه سبزی و فسنجون چون بهتر ه ...

ممنونم ازت دستت درد نکنه

گردو ندارم میخوام خیلی از بیرون هزینه نکنم میتونم به جاش قیمه هم بزارم

ممنونم از پیشنهادت  

مرسی عزیزم خودم تو لیستشب اول رو قرمه سبزی گذاشتم با سوپ(همه چیشو دارم)نهار کتلت،شامش زرشگ پلو با مر ...

میتونی دلمه یا کوفته آماده کنی بذاری فریزر که اگه بیرون هم رفتین دیگه رستوران نرید این پیشنهاد من بود باز بزن نت اونقدر غذاهای آسون و شکیل میاره 

موفق باشی 

من یه داستان در مورد پس انداز عروس داییم واستون تعریف کنم اگر دوست داشتید بخونید

ایشون و خواهر بنده سال 79عقد کردند و سال بعدش 80 رفتند سر خونه زندگیشون عروسیشون یک هفته با هم فرق داشت

هر دو دبیر هستند تو مدارس متفاوت اما یک مقطع یعنی حقوقشون تقریبا یکی هست

سال 82 خدا به خواهرم و عروش داییم یکی یدونه دختر خوشگل هدیه داد

یادمه اون روزها که رفتیم عیادت عروس داییم منم طبق عادت و وابستگی همیشه پیش خواهر بزرگم مینشستم ایشون برگشت به خواهرم گفت من از این ماه که عسل اومده دنیا میخوام هر ماه واسش یه تیکه 

طلا بخرم برای ایندش خواهرم برگشت گفت به ما چه باباشون انجام بدن همه چی که نمیشه سر ما باشه

خلاصه این موضوع موند تا این دو تا بچه سه چهار ساله شده بودند یه بار تو یه مهمونی باز دور هم بودیم خواهرم گفت راستی واسش طلا میخری با حالت اینکه مثلا حالا کو تا بزرگ بشن

گفت اره هر ماه میرم زرگری آشنامون اندازه پولی که دارم یه تیکه زنجیر بدون اجرت میخرم(زنجیر یزدی دونه درشت اون موقع مد بود) بعد میگفت قبلی رو میبرم میدم بهش وصل میکنه بعد اگر یه شکلی دیگه هم باشه میگم عیب نداره مهم اینه که طلاس

بعد همه مسخرش کردند تو جمع گفتند وا چکاریه خوب هر ماه یه تیکه ریز شیک براش بگیر گفت تزئینی به بچم اویزون نمیکنم خدای نکرده به خاطر طلا بچمم بدزدند

رفت و امد هم همیشه تو مهمونی ها تا قبل از کرونا داشتیم همیشه خودش هم ساده و شیک میگشت نه اینکه بخواد خسیس باشه ارشدش هم گرفت اما بارها بود با لباس مجلسی تکراری میومد اما کاملا مرتب و ارایشگاه رفته و ...

این مسئله موند تا ختم داییم (چند ماه پیش) دوباره سر صحبت رو این سری یکی از خانم های فامیل باز کرد گفت راستی باز میخری زنجیر وصل کنی به قبلیه گفت اره

همه با تعجب گفتند یعنی این همه سال این کار رو کردی؟خیلی شیک گفت اره اما بهتون نمیگم چند متر شده به یاد تمسخراتون

دخترش پشت کنکور بود نیومده بود تو مراسم پدر بزرگش حتی

اما خواهر زاده من تو کل مراسم ها شرکت کرد

اخرش اینو بهتون بگم که خواهرزاده من بدون هیچ پس اندازی الان رفت دانشگاه ازاد با کلی شهریه گرافیک

و عسل خانم ایشون دندونپزشکی قبول شد دانشگاه شهید بهشتی تهران

هدیه دانشگاهش هم شد یه واحد اپارتمان تو شمال تهران با همون چند متر زنجیر مامانش(البته نمیدونم ایا پولی روش گذاشتن یا نه)

صحبتم سر این هست که از ابتدا فکر داشت هر ماه فقط درصدی پس انداز میکرد واسه اینده گل دخترش اما نتیجه این هست که الان دخترش تو بهترین دانشگاه کشور هست و یه خونه خوب داره که با ارامش داره توش زندگی میکنه

ببخشید طولانی شد

ادامه دارد

میتونی دلمه یا کوفته آماده کنی بذاری فریزر که اگه بیرون هم رفتین دیگه رستوران نرید این پیشنهاد من بو ...

ممنونم عزیزدلم پیشنهاد دادی همه رو جمع بندی میکنم انشالله کم خرج بگذرونم

من یه داستان در مورد پس انداز عروس داییم واستون تعریف کنم اگر دوست داشتید بخونیدایشون و خواهر بنده س ...

اون موقع ها یادمه زن داییم اینها اصلا محلش نمیزاشتن رفتارهای زشت باهاش داشتند و میگفتند پسرمون رو تسخیر کرده و نمیزاره واسمون بیاره 

گویا زمان مجردی پسر داییم خیلی برای مادر و خواهرش ولخرجی میکرده مثلا خط ثابت برای هر دو شون گرفته بوده که خیلی گرون بوده و از این حرفها

اما الان یکی میگن صد تا از دهنشون میفته که اگر عروسمون نبود الان کی میتونست برای تک نوه دخترمون خونه بالا شهر تهران بخره و از این حرفها کلی پز دارن میدن نوه مون دندونپزشک شده و ماشالله کادو از پدر و مادرش خونه گرفته

اون موقع ها یادمه زن داییم اینها اصلا محلش نمیزاشتن رفتارهای زشت باهاش داشتند و میگفتند پسرمون رو تس ...

ا ووووو چه زرنگی بود 

میانِ‌هَمِه‌گَشتَمُ‌ عاشِق نَشُدَم‌مَن! ‎طُ چِ‌بودی‌کِ‌تورا‌دیدَمُ‌دیوانِه‌شُدَم‌مَن..❥︎..متاهل.‌.💍🧿

من یه داستان در مورد پس انداز عروس داییم واستون تعریف کنم اگر دوست داشتید بخونیدایشون و خواهر بنده س ...

ایولا داره  این مادر💪

یاد کلیپی تواینستادیدم افتادم😅

پس انداز مادراونا طلا بود پس انداز مادرخانمه

سطل یکبارمصرف ماست وجاپنیری😩

ایولا داره این مادر💪یاد کلیپی تواینستادیدم افتادم😅 پس انداز مادراونا طلا بود پس انداز مادرخانمه س ...

اره دقیقا ما از اون دسته بودیم  

2810