2777
2789
مردا از جزئیات خوششون نمیاد اکثرامن همسرم خیلی بدش میاد فکر میکنه اگه کسی بخواد قناعت کنه باید گشنگی ...

آقایون اکثرا همین خصلت رو دارن

شوهر من میگه تا کار میکنم و داریم باید خرج کنیم و لذتش ببریم ولی اصلا اهل پس انداز و قناعت نیست 

منم دیدم اوضاع ناجوره و خودش فکر نیست خرج خونه رو دست گرفتم و از کنارش پس انداز میکنم 

فکر دوتا دختر م هستم و آینده 

مثلاً بهش میگفتم هشت سال سابقه بیمه تامین اجتماعی داری حیفه ، ادامه بدیم برامون خوبه ،قبول نمی‌کرد ،اخه شغلش آزاده 

منم دیدم فکرنیست و اصلأ براش مهم نیست یه هفته رفتم اعتصاب و قهرو .‌‌..😂😂😂

تا سر عقل اومد و رفت دنبالش

الان بیست ساله سابقه بیمه داریم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم کسی این مدل انگشتر داشته تاحالا؟خیلی دوسش دارم تو طلافروشی دیدم قصد خرید دارم تواینس ...

من‌سال ۹۷ خریدم خیلیم شیکه مشکلی پیش نیومده چند روز پیشم رفتم برا نشان داداشم ازش گرفتم 

انشالله که شمام بخری به شادی استفاده کنی 

سلام بچه ها یه نظر بدین ممنونمبرای یه بنده خداست مستاجر ما ۱۵۰ پیش و۳ اجاره میده والان میخواد ۳۰ بذا ...

به نظرم مورد اول بشینه با قرارداد ۶ ماهه ، هم پول کمیسیون نمی‌دید هم اگه خواستید برج ۳ رهن کامل میدید 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
سلام عزیزم ممنونم بابت قلب معربونتون عزیزم من هیچ کاری نکردم نه افتتتاح حساب نه میتونم پول بزارم ولی ...

فدات شم عزیزی شما

تا جایی که من میدونم مبلغ و نحوه قسط دادن فقط به اعتبارسنجیتون ربط داره حرف کافی نت و ...فقط تبلیغ فروش امتیاز هست

انشالله اون که به صلاحته پیش بیاد بتونی بگیری عزیزم

من خودمم به شدت دنبال وام بدون سپرده م تا شاید بتونم درصدی از بدهی هامون رو پرداخت کنیم

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
بچها من اگه بعد ب مدت لباس نخرم مثلا دو ماهاحساس میکنم سالهاست هیچی نخریدم احساس خوبی ندارمکلی شلوا ...

منم همینطورم. تاپیک مینیمالیسم شدن کمکم کرده که بدون این حس بتونم از خرید اضافه و احساسی جلوگیری کنم بدون این که حس محرومیت داشته باشم.

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
سلام دوستای گلم کسی این مدل انگشتر داشته تاحالا؟خیلی دوسش دارم تو طلافروشی دیدم قصد خرید دارم تواینس ...

سلام بله من ۴تا از اینا داشتم اینقد خوشم می اومد هر وقت میرفتم انگشتر بخرم از اینا می‌خریدم فقط تو رنگش تنوع میدادم بی نهایت زیباست اما گوی هاشون میریزه برای من دوتاش ریخت و کلا از هم پاشید طوری که چند تا گوی پیدا نشد  اگه می‌خری برای استفاده مداوم خوب نیست 

من خودم فقط تو مهمونی ومجلس انداختم اما بازم اینجوری شد

سلام دوستان توروخدا اگه کسی وام رسالت گرفته منو راهنمایی کنه تا بحال هیچ وامی نگرفتم از هیچی سردرنمی ...

شما باید بری اعتبار سنجی کنی حتی اگه حساب نداشته باشی بعد میری بانک رسالت طبق اعتبارت بهت امتیاز میفروشن. اگه بری بانک 4 درصد یا کمتر میدن. اگه بری کافی نت نمیدونم. چطوری اعتبار سنجی میکنن که 18 تا 24 درصد میشه

سلام تیتان جان خوبی عزیز دلممن همچنان منتظرم شما بیای راجب تغذیه ی مدرسه بچه هان برامون بگیا؟ اینکه ...

سلام دوست عزیز ❤️

ببخشید دیر شد

اینقدر دیر ب دیر میام تاپیک هر موقع هم میام کلی صفحه عقبم

خب

تغذیه مدرسه

در این مورد من برنامه و قانون خاصی ندارم

ک بگم دقیق اجرایش میکنم

ولی معمولا تغذیه مدرسه برای بچه‌های من تقریبا شامل همه چیز میشه

مثل لقمه،انواع کوکو,, خوراکی‌های آماده و خونگی،انواع ساندویچ البته خونگی و...

معمولا سعی میکنم اول هفته یا یک روز قبل نوع تغذیه رو مشخص کنم

مثال

تغذیه امروز لقمه پنیر گردو ، مقداری پفلیلا خونگی

گاهی خیار گوجه و سبزی

گاهی از شب قبل سیب زمینی سرخ شده آماده میکنم یا سیب زمینی رو خلال میکنم میزارم داخل آب نمک صبح فقط سرخ میکنم بعد همراه با سبزی و گوجه لقمه میکنم در کنارش هم احتمالا میوه یا ی چیز کوچیک میزارم.گاهی همین سیب زمینی رو با کاهو و سایر مخلفات داخل نون باگت میزارم

گاهی همون لقمه صبحانه هرچی ک داشته باشم داخل نون تست میزارم

گاهی همین نون تست اسنک میشه با هرچیزی ک خونه داشته باشم حالا یا مایه ماکارونی،مرغ و قارچ،پوره سیب زمینی ....

سعی میکنم بیشتر مواقع ذرت فریزر داشته باشم چ درسته چ دون شده ک گاهی درسته رو ب تکه های کوچیک برش میدم داخل ظرف غذا میزارم،گاهی دون شدش رو ذرت مکزیکی میکنم داخل ظرف غذا میریزم

لقمه حلوا یک گزینه خیلی عالی برای تغذیه مدرسه است

گاهی خرما رو لقمه میکنم البته در حد یک لقمه براشون میزارم

گاهی کیک خونگی.پفک هندی

گاهی کوکو سبزی براشون میزارم چ لقمه ای چ ساندویچی

گاهی سیب زمینی آب پز شده رو با ادویه و کمی کره مزه دار میکنم و با کاهو یا سبزی هرچیزی ک موجود بود 

گاهی ساندویج مرغ

گاهی ساندویج فلافل

گاهی سمبوسه ک من بیشتر ب شکل اسنک میدم ببرن

سالاد ماکارونی و الویه اگه هوا گرم باشه

گاهی هم پیش میاد

غذا هایی

مثل ماکارونی

عدس پلو

کوکو مرغ

کپه

همبرگرد خونگی اگه داشته باشم

لواشک پذیرایی کوچیک

پاستیل شکلاتی

آجیل هرچی داشته باشم،سویا آجیلی کشمش،نخودچی و غیره، نداشته باشیم دیگه هیچ چون واقعاً شرایط سخت شده و سعی میشه زمانی ک هست استفاده کنیم نیست هم ب فکر جایگزین باشیم

گاهی یا با همدیگه میریم برای مدرسه خوراکی می‌خریم

گاهی هم پول می‌برن

هرچند این مدت چون بشدت مریض بودم خرید خوراکی آماده بیش از حد بوده

سلامعزیزم ی سوال دارماینکه فاکتور طلا ب اسم کی باشه مهمه؟؟

سلام عزیزم،  

نه من که شوخی کردم😁

ولی تو اینستا من چندباری خوندم آقا فاکتورطلا به اسمش بوده برده طلاهارو فروخته بدون اطلاع خانمش... 

ولی خب من واسم مهم نیست چون همش به اسم همسرمه و اون اصلا دوس نداره بفروشه برعکس عاشق طلای زیاده... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
اوخی عزیزم انشاالله ب سلامتی ب دنیا بیاد 🥰🥰

مرسی عزیزم قربوووونت 😘😍

ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا🙏

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

سلام امیدوارم حال همگیتون خوب باشه

میشه لطفا منو راهنمایی کنید

من از چهارشنبه شب تا جمعه عصر برام از شهرستان 3 نفر مهمون میاد میشه بگید چه غذاهایی بزارم که هم خوب باشند چون اونها خیلی خوب از ما پذیرایی میکنند و هم جنبه اقتصادی داشته باشه چون به شدت برام مهمه که کم خرج کنم با توجه به بدهی های بالامون حتی هزار تومان هم برام مهمه

من از چهارشنبه به جز کرایه ماشین که مجبور بودم بدون خرج بودم

الان هم مواد خوراکی خدا رو شکر واسه اومدنشون دارم فقط میوه و صیفی جات و نوشیدنی و لبنیات لازم دارم

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
2810