2777
2789
بله برای خرید طلا باید دقت کنید خواهر من سالها قبل یک پلاک ورساچه خریده بود چند وقت پیش فروخت داخلش ...

روکین جون یه فکری به ذهنم رسید

شاید اینجوری انگیزه بیشتری بگیری 😍🍁

شما که اسنپ کار میکنی

بگو از این به بعد، درآمد روزای شنبه فقط و فقط مختص پس اندازِ ( خرید از میلی، پارسیان، طلا و...) 

اینجوری انگیزه میگیری و سعی میکنی هم بیشتر تلاش کنی هم دلت نمیاد به اون مبلغ دست بزنی دیگه 🍁😍

روزای چهارشنبه هم مختص همون چکاب پزشکی که لازمِ انجام بدی 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم کسی این مدل انگشتر داشته تاحالا؟خیلی دوسش دارم تو طلافروشی دیدم قصد خرید دارم تواینس ...

سلام عزیزم 

من نداشتم ولی قشنگه 

میتونین زیر مهره ها رو چسب بزنید تا نیوفتن و محکم بشن 

البته اگه از رو مشخص نشه چسبش

به نظرم چون دوطرف مهره ها بسته هست امکان افتادنشون خیییلی کمه

پیشاپیش مبارکتون باشه🌺🌺🌺

بانک مهر ایران چند وقت پول بذارم وام خوبی بهم میدن؟؟ 

لطفا راجعه به مسدود کردن پول و وام گرفتن توضیح بدید.

خووه خریدیم 800 میلیون کم اوردیم هیچ جوره انگار نمیخواد جور بشه و باید خونرو بدیم رهن و خودمون هم بریم مستاجری که اینطوری خیلی خیلی پول کم داریم. 

مخم هنگ کرده اینقد بهش فکر کردم 

سلام به همگی

ما شروع کردیم به تعمیرات خونه 

با حساب کتاب خودمون تقریبا ۱۲۰تا میشه که داریم و کم نمیاریم 

شماهم دعا کنید برامون بدون قرض درست بشه 

که نیاز نباشه از کسی قرض کنیم 

انشالله تمام مستاجرا خونه دار بشن 

نمیدونی چه حس خوبیه 

بعد از ۸سال مستاجری 

الان خونه دار شدید ؟😍شما هم حقوق شوهرتون کمه ؟

سلام عزیزم بله ما مدت کوتاهی بعد خوندن این آیه خانه دار شدیم خداروشکر کار همسرم خوبه درآمدش خوبه ولی بلد نیست چجوری خرج کنه ولخرج،، اما خداروشکر ما تونستیم خونه دار بشیم، انشاالله که همه صاحبخانه باشند الهی آمین 

سلام دوستان، من وام دیحی پی گرفتم ده تومن ب نظرتون باهاش چی بخرم ضررنکنم چون به دستم برسه بایدبفروشم ...

سلام عزیزم چجوری وام گرفتی من واسه وام ۲۰میلیونی اقدام کردم تا مرحله سفته پیش می‌ره بعد که میخرم مراحل و بعد و نمیره میگه با پیامک اطلاع میدم که نمیده از هفته پیش چند بار امتحان کردم نشد 

شما این مشکل و نداشتی؟؟ 

مراحل و ب راحتی گذروندی؟؟

من چندین سال مستاجر داشتم تو هر فصلی و ماهی هم مستاجر پیدا میشدپارسالم که خونه مون تو اول اسفند مستا ...

عزیزم برای مالک سخته که تو زمستون بره برای تمدید و یا اگر مستاجر همراهی نکرد بیفته دنبال پیداکردن مستاجر از طریق بنگاه املاک و مستاجر فعلی به زور ۲۰ رو قبول میکنه برای سال بعدی

سلام خانمای ثروتمند   

مایع ظرفشویی چهارلیتری نیازم بود ،با تخفیف ۱۵۳ خریدم ،یه فروشگاه دیگه ۱۸۲ زده بود ...

خیار ریز گرفتم ۶۰ تومن ،خیارشور گذاشتم یه شیشه بزرگ داد ،قیمتشو نگاه کردم ۱۵۰ تومن بود ...

وسایل ترشی یه مقدار داشتم ،یه مقدار خریدم لیته درست کردم سه تا شیشه بزرگ داد ،تمیز و سالم و خوشمزه ...

شام نداشتیم هی خواستم بخرم بعد تنبلی رو کنار گذاشتم ،از کباب اماده تو فریزرم گذاشتم تو تابه ،با کته یه شام خیلی خوشمزه شد ..

همین چند مورد رو حساب کنم ۶۰۰ ۷۰۰ تومن به نفعم شد ،معصومه جون میگه قدر پولای خرد رو بدونید واقعا راست میگه 

معصومه جون یاشا   

یه سوال داشتم اگه عزیزی در مورد بورس و صندوق طلا اطلاعی داره ،لطفا منو راهنمایی کنه ..

عزیزم برای مالک سخته که تو زمستون بره برای تمدید و یا اگر مستاجر همراهی نکرد بیفته دنبال پیداکردن مس ...

و اینکه تو این شرایط که لحظه ای همه چی گرون میشه مثل طلا و....پول میش کارآمدتر نیست نسبت به اجاره؟

سلام عزیزم برام توضیح میدید چطور خرید خونرو شاید بتونم کمکت کنم

خووه خودمونو دادیم و ماشین و طلاها و پس انداز. بازم 800دیگه کم داریم و وام مسکن هم قراره م. قعی که سند اومد بگیریم.

خیلی همه چی پیچیده شد. خونه ای که فروختیم 170وام داره مه باید تسویه بشه و خودمونم باید بریم رهن کنیم که اینم دوباره پول میخواد و ما هیچی نداریم. 

رو حرف پدرشوهرم فکر کرده بودیم که زد زیر حرفش و ما موندیم و کلی بدهی 

2810