2777
2789
آره خواهر ۶۰ تومن گذاشته بانک گفته بعد ۵ماه ۶۰ میدیم ولی ۴درصده اون حالا بنظر خودم بذاره ویپاد بهتره ...

ویپاد سکه ت ب حد نصاب برسه وام میده ببین ۵۰میلیون وام چقدر سکه میخواد تو همون اپلیکیشن ویپاد

سلام دوستای گلم کسی این مدل انگشتر داشته تاحالا؟خیلی دوسش دارم تو طلافروشی دیدم قصد خرید دارم 

تواینستا دوسه نفر گفتن که یه کم از گوی هاش ریخته یسری هم گفتن تاحالا چیزیش نشده حالا دودل موندم چیکارکنم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دقیقا چی باعث شده شما فکر کنی این اپلیکیشن‌ها کلاهبرداری هستند؟هیچ چیز توی ایران قابل پیش‌بینی ...

دولت هر چیو که به نفعش نباشه کله میکنه الانم این جو و راه انداخته
قضیه اسنپ که به شدت کرایه ها اومد پایین یا ثابت موند ، عجله دارم برداشته شد دلیلشم اینه اکثر کارمندا رفتن سمت تاکسی اینترنتی

سلام خانما من تازه طلا گرفتم الان میگن قراره ریزش داشته باشه بخدا تپش قلب گرفتم از اخبار چیکار کنم ح ...

خب بیادپایین بهتربازم میخری مگه چقد میخوادبیاد پایین،خیلی بالاتراز الان میشه اینطوری نیست که الان بخری وازفردا بکوب بره بالا

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام بچه ها یه نظر بدین ممنونم

برای یه بنده خداست 

مستاجر ما ۱۵۰ پیش و۳ اجاره میده والان میخواد ۳۰ بذاره روی پیش البته صاحب خونه کفته تا خرداد ۶ماه دیگه تمدید کنیم وبعد ۲۰ بذار و قرارداد رو یک ساله تا خرداد ۴۰۵ تمدید میکنیم که از این به بعد بیوفته تو خرداد نه آذر که سخته جابجایی هم برای مستاجر هم مالک 

ازاون طرف یه مورد پیدا شده۲۵۰ پیش و۱ میلیون اجاره تقریبا باهم برابر هستن دو مورد فقط مورد ۲ دوباره قرار داد ۱ساله باید نوشت ومیوفته تو آذر ماه 

شوهرم میگه مورد ۱ بشینه که دوباره خرداد ۲۰ میده و قرار داد میوفته از این به بعد تو خرداد و الکی پول کمیسیون نمیدیم برای مستاجر جدید ولی خب از اون ور مورد ۲ پول پیش بیشتر بکار میاد 

آذر ماه برای مالک که شهر دیکه زندگی میکنه سخته که تو زمستون دنبال مستاجر بیفته خرداد راحت تره

دوستان من یه سوال دارم، عزیزانی که در چالش روزهای بدون خرج هستید و میگید که چند روز بدون خرج بودید و ...

خوووب عزیزم اینی ک میگی در  صورتی اشتباهه ک من میام جایگزینی متفاوت انحام میدم ک خالی بشه  مثال من دیروز نهار لیستم تاس کباب بود ک سیب زمینی گوجه بادمجان قارچ و گوشت چرخی  میریزم 

ولی سیب زمینی و بادمجان  و گوجه نداشتم همون مقدار گوشت و کباب خورشتی کردم پس یه چیم موند فقط برنج پختم کنارش 

یا املت دیشب تخم مرغ  فردا تاریخش میگذشت دیشب پختم تموم شد رفت 

امروزم نهار و از نهار دیروز یکم مونده شامم قورمه سبزی دو سه شب پیش 🤣 پس امروز هم بی خرج شدم و شد  ۵ روز بی خرج ک پولشو پیش پیش تبدیل کردم  

قرار بود شام دلمه بپزم ک همه چیش تو فیریزر هست ک میمونه برای فردا 

وسایل فیریزرم باید مصرف بشه دیگه به وقتش ک طبق لیست ک نوشتم مصرف میشه فقط گاهی جا ب جا میشه 

سلام بچه ها یه نظر بدین ممنونمبرای یه بنده خداست مستاجر ما ۱۵۰ پیش و۳ اجاره میده والان میخواد ۳۰ بذا ...

من چندین سال مستاجر داشتم تو هر فصلی و ماهی هم مستاجر پیدا میشد
پارسالم که خونه مون تو اول اسفند مستاجر دادیم
 من ترجیحم به اینه اگه تا خرداد هم نشست و 6 ماه قرارداد تمدید شد
 قیمت قرارداد سال بعدش همون موقع تعیین کنه چون نرخ سال بعد از الان معلوم نمیشه
در اخرم بستگی به صاحبخونه داره اگه مستاجر خوبیه به موقع کرایه میده و اذیت و ازار نداره باهاش راه بیاد جای دوری نمیره

بچها من اگه بعد ب مدت لباس نخرم مثلا دو ماه

احساس میکنم  سالهاست هیچی نخریدم 

احساس خوبی ندارم

کلی شلوار و مانتو دارم 

ک اصلا ب خرید نیاز ندارم 

باز دلم ی چیزی میخواد 

احساس افسردگی میکنم اگه نخرم 

با این حس ها چ کار کنیم؟

بچها من اگه بعد ب مدت لباس نخرم مثلا دو ماهاحساس میکنم سالهاست هیچی نخریدم احساس خوبی ندارمکلی شلوا ...

میتونی خودتو بذاری جای من که بعد پنج سال یک شلوار خریدم والان هیچی ندارم موندم از کجا شروع کنم

خرید میخوای انجام بدی پولتو به پول بده 

سلام دوستای گلم کسی این مدل انگشتر داشته تاحالا؟خیلی دوسش دارم تو طلافروشی دیدم قصد خرید دارم تواینس ...

خوشگله ،اون توپ ها از یک ملیه رد شده فک نکنم بریزه ولی ببین اگه از اونایی هستی که یکسره انگشتر دست میکنن و همه کار راشونوم انجام میدن انگشترت ازسکه میوفته و احتمال ضرب خوردیشم زیاده 

مثلاسه تاسکه پارسیان بخرم خوبه دوتا800سوت بایه چندسوت دیگه خواهش میکنم هرکی دیدجوابم بده شایدتموم کن ...

دوتا یک گرمی میدن بنظرم چون اجرت هم باید بدی که معمولا برای یک گرمی ۱۰۰ تومن میگیرن

2810