2777
2789
طلا فروشی درصدش چطوره

ببین کلا طلا فروشی ۷ درصد برای خودش از فروش هر تیکه طلا برمیداره

اجرت یا دست مزد هر تیکه طلا فرق داره مثلا شکسته اجرت ۲ درصد داره و النگو کارکرده از ۳ درصد شروع میشه و انگشتر بیشترین درصد اجرت رو داره

مالیات که ۲ درصد که اکثرا نمیگیرن برای جذب مشتری

سلام خانم های گل امروز این پیام رو تو برنامه ی دیوار دیدم در مورد برنامه ی میلی طلالطفا بگید راسته ی ...

نه عزیزم برنامه فروش طلا هست 

بدون کد معرف وارد شو 

پایینش الکی نوشته اگه کد نزنی نمیشه 

شما اگه کد معرف بزنی ۵سوت طلا ب طرفتون هدیه میده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز چه جوری با اعتبار تارا طلا میخرید

تو قسمت فروشگاه سرچ کن طلا فروشگاه های که طلا دارن میاد بعدش اونایی که اینترنتی هستن انتخاب کردم و با اعتبار تارا پرداخت کردم.ماه پیش ۲۰۰سوت سکه گرفتم ولی الان هرچی میزنم اون فروشگاه سکه نمیاد انگار

خونه جدیدتون هم مبارک و پر برکت باشه انشاالله

مرسی عزیزم از راهنماییت    به نظرت چه جور طلایی بخرم؟  سکه پارسیان خیلی ازم ارزون برداشتن خودشون ۴.۵ میفروختن گفتن ۴ ازت بر میداریم. سکه امامی هم از جایی که خریده بودم بر نمیداشت بعضی هاشون رو سکه ها ایراد میذاشتن. یکم چشمم ترسیده. طلا بدون اجرت خوبه؟

بنظرت بااین حقوق میشه؟ خیلی ناامیدم دیگه نمیدونم چیکار کنمممنونم از دعای خیرت عزیزم🌼

اگه خدا بخواد آره منم این آیه رو می‌خوندم البته نه طبق روالش هر موقع در طول روز ب ذهنم می‌رسید میگفتم 

موفق باشی همه مردها همینطوری اند منم ب همسرم میگم مثلاً برو خیار و گوجه بخر فقط میبینی چند نوع میوه ...

فداتشم مهربون همچنین❤️
مردا گاهی وقتا یک کارایی میکنند ک ادم ب عقلشون شک میکنه

من چند مدت بود فقط میریختم تو خودم و خودخوری میکردم
میگفتم تا کی خودمو بخورم اخه

باید یه فکری بکنم یه حرکتی بزنم ، اینجوری ک فقط خودمو دارم داغون میکنم

هر روشی رو میرفتم دیدم نه فایده ای نداره
دیگه اخرین زورمو زدم همین روش زوری معصومه جون بود😂
ک بالاخره جواب داد

واقعا داشتم قطع امید میکردم ازش ، گفتم این دیگه درست نمیشه ک نمیشع
ک بالخره تیر آخرم ب هدف خورد خداروشکر

ولی بازم هستن مردایی هم ک ب هیچ صراطی مستقیم نیستن و حرف فقط حرف خودشونه
خدا ب خانواده هاشون صبر بده😓😓

نه عزیزم برنامه فروش طلا هست بدون کد معرف وارد شو پایینش الکی نوشته اگه کد نزنی نمیشه شما اگه کد معر ...

آها 

یعنی اگه کد بزنم و اگه نزنم هیچ فرقی به حالم نداره؟!

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
مرسی عزیزم از راهنماییت به نظرت چه جور طلایی بخرم؟ سکه پارسیان خیلی ازم ارزون برداشتن خودشون ۴.۵ ...

آره طلا کم اجرت بخر اگه پولت کمه میتونی از همین اپلیکیشن های خرید طلا استفاده کنی سوت سوت بخری دو س گرم شد فروش بزنی بری از بیرون طلا بخری 

یا اینکه یکه پارسیان از هرجا خریدی ببر ب خودشون هم بفروش خریدنی رسید و بچسبون پشت سکه پارسیان که هم بدونی چند خریدی هم از کجا خریدی 

موقع فروش ببر همونجایی ک‌خریدی

سلام به همه دوستان عزیز و با انرژی خودمبچه ها یه سوال دارم کسانی که از اسنپ پی سکه پارسیان خریدند از ...

سلام عزیزم من قبل فروش طلاهام سکه پارسیان خیلی میخریدم ببیند کلا

سه تا کد برای سکه پارسیان هست که متاسفانه یکی از کدها طلاش کمتره بخاطر همین میگن تقلبی و سعی کنید همیشه از یک طلا فروشی بخرید به خودشم بفروشید 

متاسفانه این مساله برای ربع سکه هم وجود داره با این تفاوت که ربع سکه ضرب بانکی هست و ضرب شخصی که ضرب شخصی رو هر کسی نمیخره 

سلام خانم های گل امروز این پیام رو تو برنامه ی دیوار دیدم در مورد برنامه ی میلی طلالطفا بگید راسته ی ...

سلام 

راسته من تاحالا ۱ میلیون از همین کد معر فا گرفتم

کد مع رف که بزنی ۵میل به تو میده ۵ میل به من

milli-hddkw این کدو بزن

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
سلام خانما من تازه طلا گرفتم الان میگن قراره ریزش داشته باشه بخدا تپش قلب گرفتم از اخبار چیکار کنم ح ...

حتما خونه میخری‌ عزیزم😍😍😍😍

اولا شما رو طلا سود می‌کنی طلا هیچوقت قیمتش ریزش نمیکنه

بعدش هم به این فکر کن اگه طلا نگرفته بودی خرج شده بود حتی تکه قیمت طلا ثابت باشه باز شما به پس‌انداز قابل توجه داری

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام دوستان.‌من تو این چند وقته حدود ۸۰۰ میلیون سکه و طلا و دلار فروختم برای خرید یک آپارتمان کوچک ک ...

عزیزم براساس نمودار طلا تقریبا قیمت تابستون آینده با الان یکی هستش یعنی تا عید می‌ره بالا باز تا تابستون میاد پایین.

اگر در توانت هست این پول رو الان طلا بخر و برا پول رهن مستاجر وام بگیر یا اینکه نصفشو طلا بخر نصفشو تا اون موقع وام بگیر.ولی حیفه نقد نگه داری از الان تا سال آینده.ولی به این هوا که الان بخری و اونموقع بفروشی سود میکنی نباش چون معلوم نیست چی بخری و با چه درصدی و اونموقع چه اتفاقاتی افتاده باشه برا قیمت طلا.

2810