2777
2789
تا قبل اینکه وام تعلق بگیره راحت فروش میره عزیزم نگران نباش الان سقف ۲۵ سال بانک مسکن قبول میکنه خال ...

ممنون عزیزم

خیلی لطف کردین

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا نشه؟ما هم ده سال پیش آپارتمان ۱۵ سال ساخت خریدیم ‌چندماه پیش فروختیم و با پس انداز این چند ساله ...

نمیدونین چقدر بهم روحیه میدین 

مبارکتون باشه گلم 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
چرا نشه؟ما هم ده سال پیش آپارتمان ۱۵ سال ساخت خریدیم ‌چندماه پیش فروختیم و با پس انداز این چند ساله ...

ببخشید یادم رفت بپرسم

راحت فروش رفت؟

سلام عزیزم با این چیزی که شما گفتید در میاد 5606 هزار تومان شما میگید 5500 حسابتون کردن .یعنی اجرت س ...

نه عزیز تو فاکتور ۱۲ درصد چون آشنا بود کمتر گرفت نوشتم با تخفیف بنظرت خوب حساب کرده اجرت بالا نگرفته؟ ناراحتم حتی یک گرمم نشد

لطفا برام دعا کنید
ببخشید یادم رفت بپرسمراحت فروش رفت؟

ببین ما چون خودمون قیمت مناسب خریدیم مناسب هم فروختیم 

یکماه گذاشتیم برای فروش دیدیم به اون قیمت که ما میخوایم کسی نمیخره دیگه قیمت رو آوردیم پایین خداروشکر سریع فروش رفت❤️

اصلا نگران نباش ❤️❤️❤️خونه سرمایه است بهترین کار ممکن رو کردین 

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
نه عزیز تو فاکتور ۱۲ درصد چون آشنا بود کمتر گرفت نوشتم با تخفیف بنظرت خوب حساب کرده اجرت بالا نگرفته ...

اگر طلا نو و دست دوم نیست به نظر من خوب حساب کرده 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
سلام از دیشب رو‌دلم غصه آوار شده لطفا کمکم کنینما کلا۸۰۰میلیون سرمایه داشتیم وام مسکن گرفتیم یک میلی ...

عزیزم ما تو خونه ۲۰ سال ساخت داریم زندگی میکنیم و با بازسازی خیلی هم تمیزو مرتبه.ی بازسازی جزئی نقاشی و تعویض سرامیک خیلی راحت خونتون به قیمت روز فروش میره

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
دوستان بازسازی قابلمه ضرر داره یا نه ؟میخوام انجام بدم میترسم بعضی ها میگن سرطان زا هست موندم چه کنم ...

این سوال منم هست کسی انجام داده
از لحاظ اقتصادی به صرفه س ؟
من پرسیدم گفت متری 6 و نیم   ( یاد فیم افتادم )
کیلویی 100 هم میخرن

2810